PavlosSage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Μόλις αλλάξαμε τη σύνδεσης μας και βάλαμε 100αρα γραμμή ftth της vodafone. Όλα καλά όσον αφορά το WiFi στα κινητά μας. Το θέμα είναι στον υπολογιστή. Το modem router βρίσκεται στο σαλόνι και το pc στο δωμάτιο στη γωνία του σπιτιού. Για να φτάσει το σημα δηλαδή περνάει από δυο τοίχους, ντουλάπα κλπ. Το σήμα λοιπόν στο δωμάτιο στα κινητά ήταν σχετικά καλό (3/4 γραμμες στη χειρότερη). Στον υπολογιστή με το ζόρι έπιανε τα 5GHz ίσα ίσα να μπει και μετά με πετούσε. Λέω εντάξει λογικά δε φτανει το σημα όποτε τσιμπάω το TP-Link RE450 AC1750 Dual Band Wireless Range Extender και λέω τώρα λογικά θα είμαστε κομπλέ. Το τοποθετώ σχεδόν στη μέση της απόστασης, το ενεργοποιώ και πλέον στα κινητά πιάνω φουλ σημα και παντού και στον υπολογιστή πάλι στη καλύτερη δυο γραμμουλες και από τη 100αρα σύνδεση πιάνει ταχύτητα το πολύ 20 Mbps. Είναι θέμα του WiFi του υπολογιστή; Είναι εγκατεστημένο στη μητρική δεν είναι με plug in usb. Βγαίνει από τη μητρική που αγόρασα πέρσι κιόλας και αν θυμάμαι καλά είναι η Z370 Gaming. Πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις ή να κάνω κάτι άλλο; Πραγματικά περίμενα τη σύνδεση αυτή να έρθει μήνες και τώρα που ήρθε πάλι δε μπορώ να χαρώ το Ίντερνετ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον έστω αφιερώσει χρόνο να διαβάσει το πρόβλημα μου και όποιον με βοηθήσει!
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 9 hours ago, PavlosSage said: Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Μόλις αλλάξαμε τη σύνδεσης μας και βάλαμε 100αρα γραμμή ftth της vodafone. Όλα καλά όσον αφορά το WiFi στα κινητά μας. Το θέμα είναι στον υπολογιστή. Το modem router βρίσκεται στο σαλόνι και το pc στο δωμάτιο στη γωνία του σπιτιού. Για να φτάσει το σημα δηλαδή περνάει από δυο τοίχους, ντουλάπα κλπ. Το σήμα λοιπόν στο δωμάτιο στα κινητά ήταν σχετικά καλό (3/4 γραμμες στη χειρότερη). Στον υπολογιστή με το ζόρι έπιανε τα 5GHz ίσα ίσα να μπει και μετά με πετούσε. Λέω εντάξει λογικά δε φτανει το σημα όποτε τσιμπάω το TP-Link RE450 AC1750 Dual Band Wireless Range Extender και λέω τώρα λογικά θα είμαστε κομπλέ. Το τοποθετώ σχεδόν στη μέση της απόστασης, το ενεργοποιώ και πλέον στα κινητά πιάνω φουλ σημα και παντού και στον υπολογιστή πάλι στη καλύτερη δυο γραμμουλες και από τη 100αρα σύνδεση πιάνει ταχύτητα το πολύ 20 Mbps. Είναι θέμα του WiFi του υπολογιστή; Είναι εγκατεστημένο στη μητρική δεν είναι με plug in usb. Βγαίνει από τη μητρική που αγόρασα πέρσι κιόλας και αν θυμάμαι καλά είναι η Z370 Gaming. Πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις ή να κάνω κάτι άλλο; Πραγματικά περίμενα τη σύνδεση αυτή να έρθει μήνες και τώρα που ήρθε πάλι δε μπορώ να χαρώ το Ίντερνετ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον έστω αφιερώσει χρόνο να διαβάσει το πρόβλημα μου και όποιον με βοηθήσει! σιγουρεψου οτι συνδεεται στα 5 ghz και περνα πιο νεους drivers
PavlosSage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, poulinos είπε σιγουρεψου οτι συνδεεται στα 5 ghz και περνα πιο νεους drivers Φίλε μου στα 5 συνδέετε μόνο τα 2.4 δε τα πιάνει καν. Για το WiFi του pc έχω τους πιο νέους drivers, να ψάξω να κάνω update drivers γενικά;;
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 θα πρεπε να πιανεις και τα 2.4 αν εχουν αλλο ονομα.δοκιμασε και bios update και στην καρτα δικτυου ή στο ρουτερ (repeater) αλλαξε το channel width σε καποιο μικροτερο.πχ απο 80 στα 40 ή απο τα 40 στο 20 On 11/07/2021 at 09:55, PavlosSage said: Φίλε μου στα 5 συνδέετε μόνο τα 2.4 δε τα πιάνει καν. Για το WiFi του pc έχω τους πιο νέους drivers, να ψάξω να κάνω update drivers γενικά;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα