Προς το περιεχόμενο

Chrome crash M1

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα,

Ο chrome crashαρει στο air Μ1 καθε φορα που το βαζω σε sleep. Με το που σηκωσω παλι την οθονη, εχω μηνυμα οτι crashed etc.
Εχω το Μ1 εδω και μερικους μηνες.. Tο κανει ασταματητα, ο τι update και να εχω κανει. Καποια φαση σταματησε μονο του, τωρα ξαναρχισε. Και δεν κρασαρει μονο ο chrome στο sleep. Κλεινει κ το dropbox... Εχω τρελαθει δεν ειχα ποτε θεματα με το παλιο μου macbook επι 6-7 χρονια, φαση π ο τ ε. Εχω και θεματα με adobe αλλα οκ δεν παω καν εκει δε με νοιαζει...

Το εχω googlarei εχει παρα πολυς κοσμος ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα δεν βλεπω πουθενα την λυση και ειπα μπας και εχετε καμμια ιδεα. Αυτη τη στιγμη ειμαι στο Big Sur 11.2.3
Ειναι κριμα ενα τοσο καλο λαπτοπ και να ειναι τοσο unstable. Δεν εχω καν installed πραγματα εκτος του chrome/dropbox/viber/skype κτλ, δηλαδη κανω παρα πολυ basic χρηση.

Any suggestions?
Thanks

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω και γω το  air μ1 από τον Μάρτιο και δεν το έχω συναντήσει ποτέ αυτο το ζήτημα. Δοκίμασες να απενεργοποίησεις το hardware acceleration από τις ρυθμίσεις;

Στο κάνει και σε άλλους browsers;

Επίσης γιατί δεν κάνεις update Big sure 11.4;

Επεξ/σία από fouros
update
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 12/7/2021 στις 12:16 ΠΜ, fouros είπε

Εχω και γω το  air μ1 από τον Μάρτιο και δεν το έχω συναντήσει ποτέ αυτο το ζήτημα. Δοκίμασες να απενεργοποίησεις το hardware acceleration από τις ρυθμίσεις;

Στο κάνει και σε άλλους browsers;

Επίσης γιατί δεν κάνεις update Big sure 11.4;

Να κανω update ναι μπας και φτιαξουν... Το κανει σε chrome/dropbox/viber οποτε δεν ειναι θεμα chrome μονο. Αυτα ολα τα εκανε απο την πρωτη μερα γενικα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...