jimath3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό USB Wi-Fi adapter που να πιάνει 2.4GHz/5GHz μπάντες; Έχω το NetGear A6210 το οποίο μου δημιουργεί κατά καιρούς θέματα αποσύνδεσης. Κυρίως όταν υπερθερμένεται σε καταστάσεις έντονης δικτυακής χρήσης (πχ online gaming). Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν δημιουργεί πρόβλημα αλλά, κυρίως, όταν παίζω online είναι άκρως εκνευριστικό με τις συνεχόμενες αποσυνδέσεις και τα προβλήματα στην επανασύνδεση. Δυστυχώς η επιλογή του καλωδίου δεν υπάρχει (μιλάμε για σταθερό υπολογιστή) γιατί είναι σε τέτοια απόσταση που θα είναι τεράστιος μπελάς να τραβήξω τόσο μακρύ καλώδιο.
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, jimath3 είπε Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό USB Wi-Fi adapter που να πιάνει 2.4GHz/5GHz μπάντες; Έχω το NetGear A6210 το οποίο μου δημιουργεί κατά καιρούς θέματα αποσύνδεσης. Κυρίως όταν υπερθερμένεται σε καταστάσεις έντονης δικτυακής χρήσης (πχ online gaming). Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν δημιουργεί πρόβλημα αλλά, κυρίως, όταν παίζω online είναι άκρως εκνευριστικό με τις συνεχόμενες αποσυνδέσεις και τα προβλήματα στην επανασύνδεση. Δυστυχώς η επιλογή του καλωδίου δεν υπάρχει (μιλάμε για σταθερό υπολογιστή) γιατί είναι σε τέτοια απόσταση που θα είναι τεράστιος μπελάς να τραβήξω τόσο μακρύ καλώδιο. Γιατί δεν κοιτάς την επιλογή κάποιου powerline ή wifi extender with ethernet ώστε να βάλεις καλώδιο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα