Tripman_21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Καλησπερα σε ολους. Αγορασα για τους δικους μου -καλως ή κακως θα δειξει- την sony kdl43wf665 Εκανα την εγκατασταση ξαι τις απαραιτητες ρυθμισεις και θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει πως κατεβαζουμε μια εφαρμογη.Θελω να κατεβασω την εφαρμογη της cosmote αλλα δεν μπορω να βρω πως.Δεν εχω ξαναχειριστει το menu της sony μιας και πελατης παντα της samsung. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Tripman_21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Στην εν λογω τηλεοραση μπορω να κατεβασω εφαρμογες;
Grim Ripper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δεν νομίζω στην συγκεκριμένη να μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές, δεν είναι Android tv απ' ότι βλέπω.
bill36 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Εαν δεν εχει καποιο "app store" η τηλεοραση βασει του λειτουργικου που φοραει (μονταρισμενη εκδοση Linux) τοτε δεν υπαρχουν αλλες δυνατοτητες,ως εχει. Καποιο tv box ή συνδεση με αλλη συσκευη με τις δυνατοτητες που ψαχνεις,θα σε βοηθουσε ενδεχομενως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα