Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mου κλέψανε το κινητό εχθές, πήγα ακύρωσα τη σύνδεση k τους είπα αν μπορούν να κλειδώσουν τη συσκευή η κάτι τέτοιο k μου είπαν πρέπει να παω στην αστυνομία. Στην αστυνομία που θα παω τι θα τους πω? Πρέπει να έχω κάτι μαζί η απλά θα τους πω τον αριθμό?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, savvas15 είπε

Mου κλέψανε το κινητό εχθές, πήγα ακύρωσα τη σύνδεση k τους είπα αν μπορούν να κλειδώσουν τη συσκευή η κάτι τέτοιο k μου είπαν πρέπει να παω στην αστυνομία. Στην αστυνομία που θα παω τι θα τους πω? Πρέπει να έχω κάτι μαζί η απλά θα τους πω τον αριθμό?

Λογικά απλά θα κάνουν καταγραφή του συμβάντος και θα τους αναφέρεις τι σου έκλεψαν, κινητό μάρκα και imei. Δε νομίζω από την αστυνομία να κλειδώσει το τηλέφωνο πάντως, θεωρώ πως απλά σε απέφυγαν από το κατάστημα τηλεφωνίας..

Δημοσ.

Δεν κλειδώνουν ένα imei επειδή απλά πας και το ζητάς. Πράγματι πρέπει η αστυνομία να καταγράψει το συμβάν εφόσον φυσικά αποδείξεις ότι η συσκευή σου ανήκει, και στην συνέχεια κανείς αίτημα στον πάροχο

Δημοσ.

Δυστυχώς το έπαθα κι εγώ. Κλεψανε το κινητό από το γιο μου έξω από το μετρό στο Μοναστηράκι. 

Καταγγελία στην αστυνομία με αριθμο/ους ΙΜΕΙ, και αυτό το χαρτί το πας στον παροχο και μπλοκάρουν αυτά τα ΙΜΕΙ. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sattack είπε

Δυστυχώς το έπαθα κι εγώ. Κλεψανε το κινητό από το γιο μου έξω από το μετρό στο Μοναστηράκι. 

Καταγγελία στην αστυνομία με αριθμο/ους ΙΜΕΙ, και αυτό το χαρτί το πας στον παροχο και μπλοκάρουν αυτά τα ΙΜΕΙ. 

Εν τω μεταξύ δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως από όλη αυτή τη διαδικασία, μόνο την ηθική ικανοποίηση ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή, που και το imei αλλάζει αλλά λέμε τώρα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Εν τω μεταξύ δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως από όλη αυτή τη διαδικασία, μόνο την ηθική ικανοποίηση ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή, που και το imei αλλάζει αλλά λέμε τώρα.

Αν το έκαναν όλοι και αν οι εταιρείες προσπαθούσαν περισσότερο στο θέμα της τεχνολογίας αυτης, τότε δεν θα είχαμε κλοπές. 

Και βέβαια το εκανα, ότι περνάει από το χέρι μου να δυσκολέψω έστω αυτόν που με έκλεψε φυσικά και θα το κάνω. Ο τρόπος της διατύπωσης σου δεν μου πολυαρεσε. 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, sattack είπε

Αν το έκαναν όλοι και αν οι εταιρείες προσπαθούσαν περισσότερο στο θέμα της τεχνολογίας αυτης, τότε δεν θα είχαμε κλοπές. 

Και βέβαια το εκανα, ότι περνάει από το χέρι μου να δυσκολέψω έστω αυτόν που με έκλεψε φυσικά και θα το κάνω. Ο τρόπος της διατύπωσης σου δεν μου πολυαρεσε. 

Αν θελει θα του περάσει άλλο imei  και θα είναι οκ.Το ζητημα είναι να μην μπορουν να δουν τα στοιχεία σου.Εγω για αυτό θα ρωτησω αν το κλειδωσατε απο το find my phone ή άλλη ανάλογη υπηρεσία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Αν θελει θα του περάσει άλλο imei  και θα είναι οκ.Το ζητημα είναι να μην μπορουν να δουν τα στοιχεία σου.Εγω για αυτό θα ρωτησω αν το κλειδωσατε απο το find my phone ή άλλη ανάλογη υπηρεσία.

Ναι, από εκεί του έκαναν τα παιδιά μου factory reset. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Aλλάζει το imei αλλα πρέπει να ξέρει ο άλλος πέντε πράματα από κινητά
Τώρα κάποιος που δεν ξέρει, αν το δει κλειδωμένο k αν μιλάμε k για σχετικά φθηνό τηλέφωνο σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί, θα το πετάξει k θα ψάξει για το επόμενο.
Eγώ μια φορα θα την κάνω τη διαδικασία έστω k για ηθική ικανοποίηση, το έκανα k factory reset
Tο θέμα στην δικη μου περίπτωση είναι ότι κατά το 99% τον ξέρω τον κλέφτη, αλλα αυτό το 1% με κρατάει από το να τον δικάσω k να εκτίσει την τιμωρία επί τόπου..

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, savvas15 είπε

Aλλάζει το imei αλλα πρέπει να ξέρει ο άλλος πέντε πράματα από κινητά
Τώρα κάποιος που δεν ξέρει, αν το δει κλειδωμένο k αν μιλάμε k για σχετικά φθηνό τηλέφωνο σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί, θα το πετάξει k θα ψάξει για το επόμενο.
Eγώ μια φορα θα την κάνω τη διαδικασία έστω k για ηθική ικανοποίηση, το έκανα k factory reset
Tο θέμα στην δικη μου περίπτωση είναι ότι κατά το 99% τον ξέρω τον κλέφτη, αλλα αυτό το 1% με κρατάει από το να τον δικάσω k να εκτίσει την τιμωρία επί τόπου..

Το καλύτερο είναι να βάζεις εφαρμογές, που μπορείς απομακρυσμένα να βγάλεις φωτογραφία με την selfie όταν κάποιος προσπαθήσει να το ανοίξει. Για τα περεταίρω θα σου δώσουν συμβουλές στο αστυνομικό τμήμα βασικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...