TEOKOS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Όλα τα parts έτοιμα. Πάει πολύ καιρός που έστησα καινούργιο σύστημα και με έχει πιάσει φαγούρα Έλα μου ντε που πρέπει να πάω την οικογένεια θάλασσα όπως τους έχω υποσχεθεί ... Προβλέπεται ξενύχτι 5 1
TEOKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Τελικά μια χαρά γίνονται ενεργοποίηση τα windows άμα αλλάξεις hardware η και ολόκληρο υπολογιστή . Μπαίνεις στο store με τους windows account κωδικού σου. Μετά πηγαίνεις στις ρυθμίσεις στο activation - troubleshooter-change my hardware δίνεις και εκεί τους κωδικούς και ενεργοποιούνται 2
TEOKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να βρω πουθενά AM4 kit για την cryorig , ούτε από Taiwan ,από την μαμά εταιρία δεν στέλνουν γιατί έχει αποκλειστεί η χώρα μας για ταχυδρομικές αποστολές λόγω COVID Mε την μαμά ψύκτρα δεν παλεύεται Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από TEOKOS
nickol-us Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αν και δεν βρίσκω που λέει για διαθεσιμότητα(μπαίνει στο καλάθι κανονικά) https://www.caseking.de/en/cryorig-am4-kit-type-ar-for-r1-cpcr-021.html είναι και Γερμανία όποτε θα παίξουν μόνο μεταφορικά. Μετά την πουλάς και την αλλάζεις. Αν δεν βρίσκεις αγοραστή ρίξε τιμή να "χάσεις" όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από nickol-us
triplex1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 πρεπει να ειναι ιδιο και για την R1 https://www.e-shop.gr/cryorig-am4-kit-type-a-for-h5-c1-m9a-p-PER.588824
TEOKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αν και δεν βρίσκω που λέει για διαθεσιμότητα(μπαίνει στο καλάθι κανονικά) https://www.caseking.de/en/cryorig-am4-kit-type-ar-for-r1-cpcr-021.html είναι και Γερμανία όποτε θα παίξουν μόνο μεταφορικά. Μετά την πουλάς και την αλλάζεις. Αν δεν βρίσκεις αγοραστή ρίξε τιμή να "χάσεις" όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα 99.90 ευρώ για Ελλάδα μεταφορικά :( To έχω ψάξει παντού. Δεν είχα σκοπό να την πουλήσω. Κορυφαία έιναι ,τα ίδια με την noctua d15 της κόρης μου Αν είχα πάρει χαμπάρι ότι δεν έχει κιτ για am4 θα έπαιρνα τον 10600κ που κάνει η ψύκτρα για 1200 socket , (έτσι και αλλιώς στα ζάρια το έριξα ποιον cpu προτιμήσω)
nickol-us Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, TEOKOS είπε 99.90 ευρώ για Ελλάδα μεταφορικά To έχω ψάξει παντού. Δεν είχα σκοπό να την πουλήσω. Κορυφαία έιναι ,τα ίδια με την noctua d15 της κόρης μου Αν είχα πάρει χαμπάρι ότι δεν έχει κιτ για am4 θα έπαιρνα τον 10600κ που κάνει η ψύκτρα για 1200 socket , (έτσι και αλλιώς στα ζάρια το έριξα ποιον cpu προτιμήσω) Πακέτο... την έβαλα στο καλάθι αλλά δεν κοίταξα αν τα μεταφορικά που έβγαλε είναι για Ελλάδα... Μετά ρισκάρεις να πάρεις κατι εφάμιλλο που λέει ο triplex και να κάνεις προσαρμογή, εφόσον έχεις όρεξη και πιάνουν τα χέρια σου
TEOKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Η R1 λέει θέλει AR bracket και όχι τα άλλα. Τώρα τι είναι αυτό το AR , μακάρι να ήξερα
triplex1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 26 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Η R1 λέει θέλει AR bracket και όχι τα άλλα. Τώρα τι είναι αυτό το AR , μακάρι να ήξερα Αν προσεξεις το κουτι της φωτο στο Caseking αναφερει Α kai oxi AR μ'αυτα που λενε και τισ φωτο και ο ενας και ο αλλος , ιδιο ειναι το upgrade kit εγω θα το παιρνα και το πολυ πολυ να το ανοιγα καμια τρυπα σε περιπτωση που δεν κανει ή να το γυρνουσα πισω και να'παιρνα κανα usb 2
TEOKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αν προσεξεις το κουτι της φωτο στο Caseking αναφερει Α kai oxi AR μ'αυτα που λενε και τισ φωτο και ο ενας και ο αλλος , ιδιο ειναι το upgrade kit εγω θα το παιρνα και το πολυ πολυ να το ανοιγα καμια τρυπα σε περιπτωση που δεν κανει ή να το γυρνουσα πισω και να'παιρνα κανα usb Θα το δοκιμάσω ,σιγά τα λεφτά ,για να δούμε Αν θα αλλάζει κάτι ,θα είναι οι πάνω βίδες οι θυληκές που από ότι βλέπω παίρνουν πατέντα Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από TEOKOS 1
triplex1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε Θα το δοκιμάσω ,σιγά τα λεφτά ,για να δούμε Ετσι ακριβως καλα το ειπες ''σιγα τα λεφτα'' . δεν εχεις και τα μεταφορικα , περιμενουμε απαντηση για να γνωριζει ο κοσμος που παιρνει την συγκεκριμενη ψυκτρα αν κανει το κιτ (εγω μ'αυτα που βλεπω ειμαι κατα 99% σιγουρος) 1
TEOKOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Στις 3/8/2021 στις 12:02 ΜΜ, triplex1 είπε Αν προσεξεις το κουτι της φωτο στο Caseking αναφερει Α kai oxi AR μ'αυτα που λενε και τισ φωτο και ο ενας και ο αλλος , ιδιο ειναι το upgrade kit εγω θα το παιρνα και το πολυ πολυ να το ανοιγα καμια τρυπα σε περιπτωση που δεν κανει ή να το γυρνουσα πισω και να'παιρνα κανα usb Ήσουν σωστός Παρέλαβα αυτό (photo) Η περιγραφή στο site τους ήταν αυτή (photo) Όπως και με το plaisio και το τροφοδοτικό τους έτσι και μετο eshop λάθος περιγραφές Καλα δεν θέλουν να πουλάνε ;
triplex1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, TEOKOS είπε Ήσουν σωστός Παρέλαβα αυτό (photo) Η περιγραφή στο site τους ήταν αυτή (photo) Όπως και με το plaisio και το τροφοδοτικό τους έτσι και μετο eshop λάθος περιγραφές Καλα δεν θέλουν να πουλάνε ; Το eshop δεν ειναι κατα τη γνωμη μου το παλιο eshop που ξεραμε ολοι , το εχουν χαλασει το μαγαζι τα τελευταια χρονια. Τελος παντων δουλεια θα κανεις ; πως τα βλεπεις τα πραγματα. 1
TEOKOS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Στις 10/8/2021 στις 9:30 ΜΜ, triplex1 είπε Τελος παντων δουλεια θα κανεις ; πως τα βλεπεις τα πραγματα. Μια χαρά ,η R1 είναι τέρας Για σύγκριση πήρα κάποιες μετρήσεις πριν την τοποθέτηση της Cryorig Stock AMD COOLER photo Spoiler Stock AMD COOLER Default settings στην motherboard Spoiler Stock AMD COOLER Καρφωτό 1.1 volt στην cpu Spoiler
triplex1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Μια χαρά ,η R1 είναι τέρας Για σύγκριση πήρα κάποιες μετρήσεις πριν την τοποθέτηση της Cryorig Stock AMD COOLER photo Απόκρυψη περιεχομένων Stock AMD COOLER Default settings στην motherboard Απόκρυψη περιεχομένων Stock AMD COOLER Καρφωτό 1.1 volt στην cpu Απόκρυψη περιεχομένων Αν τον δωσεις 1,2v που σε παει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα