tzitzikas2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Για εξωτερικό θα συμφωνήσω, ξέρω άτομα ενεργειακούς που δουλεύουν σε καλές και ενδιαφέροντες δουλειές (offshore ανεμογεννήτριες, HVDC κ.α). Για το εσωτερικό θα διαφωνήσω το καλύτερο θα ήταν να απασχοληθεί κάποιος σε βιομηχανικά έργα ή να εργαστεί στη βιομηχανία. Αλλά οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες. Σε τεχνικές εταιρείες δεν είναι καλά. Πολύ δουλειά και όχι πολλά χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Και για εξωτερικό και για εσωτερικό, θαρρώ ενεργεια μειονεκτει σε σχέση με τις άλλες. Και Ελλάδα, και εξωτερικό, οι θέσεις πάνω στο αντικείμενο των σπουδών σου είναι σαφέστατα λιγότερες ( εξωτερικό σαφώς καλύτερα). Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει προοπτική, μια χαρά υπάρχουν θέσεις και σε εταιρίες ενέργειας, και σε βιομηχανίες και ξέρω εγώ τι αλλο. Απλα όπως ανέφερε το παλικάρι πάνω, οι περισσότερες θέσεις είναι σε τεχνικές εταιρείες, τις οποίες και πρέπει να αποφύγεις , πολλαπλασια λεφτά για υποπολλαπλάσια δουλειά. Προσωπικά είμαι ενεργειακός που ασχολούμαι με software engineering. Δεν μετανιώνω λεπτο την απόφαση μου. Κάνω κάτι που μου αρεσει, απίστευτο flexibility, καλα λεφτά (όπως πάντα φυσικά, εξαρτάται από τα προσόντα , την δουλειά και τις επιλογές σου) και endless supply από δουλειές άμα θέλεις να αλλάξεις. Τι θεμα ειναι να επιλέξεις ότι σου άρεσει περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrouX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 γενικα υπαρχουν διαφορες στις σχολες απο πολεις σε πολεις π.χ ημμυ μετσοβιο με ημμυ πατρων;απο παλια ακούω π.χ πολυτεχνιο κρητης και βολου πολυ καλο καλο ως προς τι;ενας που θελει να ασχοληθει με ρομποτικη για παραδειγμα και δεν μιλαω για μεταπτυχιακες σπουδες ποια πολη να δηλωσει πρωτη αν ισχυει κατι απο τα παραπανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα