Dantε Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε 70 ξεκινάει και φτάνει όσο θες όμως 😉😉 Ετσι του λεει ο μαστορας του?Γιατι αν προσπαθησει να το παει "οσο θελει" τοτε πιθανοτατα θα καταληξει με μηδεν (0) ιππους.
giorgaras_OGAME Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Στις 16/7/2021 στις 1:22 ΜΜ, Dantε είπε Ετσι του λεει ο μαστορας του?Γιατι αν προσπαθησει να το παει "οσο θελει" τοτε πιθανοτατα θα καταληξει με μηδεν (0) ιππους. 90 άλογα το έχει και δεν έχει κάποιο πρόβλημα
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Χωρις να εχω διαβασει τιποτα απο τα ποστ εδω μεσα, γιατι ξερω οτι πολλοι τα κοροιδευουν τα τμαξ θα σου πω την γνωμη μου. Καιει παρα πολυ, το γκαζι του ειναι πολυ καλο για σκουτερ, ειναι πολυ ανετο μηχανακι. Ειναι μεγαλο και δεν κανει για καθημερινη χρηση τυπου commuter, δεν χοραει ευκολα και καιει οπως ειπα. Αν το θες για τη χρηση που προοριζεται ( λιγο μεσα στη πολη, πιο πολυ για παραεξω ) και αν δεν λυπασαι τα λεφτα που κοστιζει τοτε παρτο. Αν το θες για μεσα στη πολη, η για λεζαντα η επειδη πιστευεις οτι ειναι γρηγορο τοτε μην το παρεις. Δεν ειναι λεζαντα το τμαξ, το εχουν κανει λεζαντα αυτοι που νομιζουν οτι οταν το οδηγανε οι αλλοι λενε wow! Δεν ειναι γρηγορο, ειναι γρηγορο για σκουτερ αλλα το γκαζι του δεν εχει σχεση με το γκαζι μιας μοτοσυκλετας ιδιας τιμης. Το τμαξ εχει ιδιο γκαζι με ενα μεσαιο σβελτο αυτοκινητο, δες τα 0-100 και 0-400 του στο google. Εχει περασει απ τα χερια μου (φιλου που εφυγε σεζον) και μου αρεσε πολυ, οχι επειδη το επινα στις μπαντες αλλα επειδη πηγα και για μπανακι και εκανα και τη βολτα μου. Εαν ειχες sh 300 θα υποθεσω οτι το ειχες για commuter. Εαν θα κανεις την ιδια χρηση στο τμαξ, ξεχνα το. Κριμα τα λεφτα που θα δωσεις. 1
giorgaras_OGAME Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Χωρις να εχω διαβασει τιποτα απο τα ποστ εδω μεσα, γιατι ξερω οτι πολλοι τα κοροιδευουν τα τμαξ θα σου πω την γνωμη μου. Καιει παρα πολυ, το γκαζι του ειναι πολυ καλο για σκουτερ, ειναι πολυ ανετο μηχανακι. Ειναι μεγαλο και δεν κανει για καθημερινη χρηση τυπου commuter, δεν χοραει ευκολα και καιει οπως ειπα. Αν το θες για τη χρηση που προοριζεται ( λιγο μεσα στη πολη, πιο πολυ για παραεξω ) και αν δεν λυπασαι τα λεφτα που κοστιζει τοτε παρτο. Αν το θες για μεσα στη πολη, η για λεζαντα η επειδη πιστευεις οτι ειναι γρηγορο τοτε μην το παρεις. Δεν ειναι λεζαντα το τμαξ, το εχουν κανει λεζαντα αυτοι που νομιζουν οτι οταν το οδηγανε οι αλλοι λενε wow! Δεν ειναι γρηγορο, ειναι γρηγορο για σκουτερ αλλα το γκαζι του δεν εχει σχεση με το γκαζι μιας μοτοσυκλετας ιδιας τιμης. Το τμαξ εχει ιδιο γκαζι με ενα μεσαιο σβελτο αυτοκινητο, δες τα 0-100 και 0-400 του στο google. Εχει περασει απ τα χερια μου (φιλου που εφυγε σεζον) και μου αρεσε πολυ, οχι επειδη το επινα στις μπαντες αλλα επειδη πηγα και για μπανακι και εκανα και τη βολτα μου. Εαν ειχες sh 300 θα υποθεσω οτι το ειχες για commuter. Εαν θα κανεις την ιδια χρηση στο τμαξ, ξεχνα το. Κριμα τα λεφτα που θα δωσεις. Ναι ακριβώς για αυτό το είχα το SH δουλειές μέσα στην πόλη γύρω γύρω για να πηγαίνω άνετα κέντρο και λοιπά. Το θέμα είναι ότι θέλω να ανέβω κατηγορία γιατί το 300αρι για μακρινές αποστάσεις είναι ταλαιπωρία. Οποτε αναγκαστικά πρέπει να πάρω μεγάλο και να το χρησιμοποιώ και μέσα στην πόλη γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να έχω και έξτρα μικρό για τα κοντινά και το μεγάλο για μακρινές διαδρομές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα