Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, AristidisZ είπε

12500, μιλάς σοβαρά ;

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/12311911-yamaha-t-max-530

για σκούτερ ;

για 45 άλογα ;

κουμάντο στη τσέπη κανενός δε κάνω αλλά πραγματικά μιλάμε για τραγικά υπερτιμημένο προϊόν 

Και ναι προφανώς δεν τσουλάει βήμα 

δε το συγκρίνω με παπί, το συγκρίνω με το τι αγόραζω με αυτά τα χρήματα 

Έχεις δικιο 12500 για να πάρεις το απλό.

Πληροφοριακα ( ετσι για να σε φτιάξω περισσότερο  ) σου λέω κανείς δεν παίρνει το απλό. Όλοι παίρνουν το tech.14500. Αυτό με τα 12500 δεν μετράει.. οποίος έχει το απλό όλοι τον κοροϊδεύουν. Το απλό λένε πήρες μουαχαχαχα….😎 .  Η το tech η τίποτα σε tmax.

Επεξ/σία από mp123
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/7/2021 στις 11:59 ΜΜ, AristidisZ είπε

12500, μιλάς σοβαρά ;

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/12311911-yamaha-t-max-530

για σκούτερ ;

για 45 άλογα ;

κουμάντο στη τσέπη κανενός δε κάνω αλλά πραγματικά μιλάμε για τραγικά υπερτιμημένο προϊόν 

Και ναι προφανώς δεν τσουλάει βήμα 

δε το συγκρίνω με παπί, το συγκρίνω με το τι αγόραζω με αυτά τα χρήματα 

Πάμε πάλι. 

Μην το συγκρίνετε με το τι αγοράζετε σε αυτά τα χρήματα γενικά, αλλά με ΑΛΛΑ SCOOTER.

Δε μας ενδιαφέρει τι μηχανή αγοράζει κάποιος σε αυτά τα χρήματα, καταλάβετε το είναι άλλη κατηγορία. Και Alfa Mito αγοράζεις σε αυτά τα χρήματα τι να κάνουμε τώρα.

Και εγώ είπα ότι είναι υπερκοστολογημένο, όπως όμως τα περισσότερα μηχανάκια.

Είναι κορυφαίο στο είδος του, πάρτε το απόφαση. Αυτό άνοιξε την κατηγορία των mega scooter και αυτό την οδηγεί 15 χρόνια μετά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Πάμε πάλι. 

Μην το συγκρίνετε με το τι αγοράζετε σε αυτά τα χρήματα γενικά, αλλά με ΑΛΛΑ SCOOTER.

Δε μας ενδιαφέρει τι μηχανή αγοράζει κάποιος σε αυτά τα χρήματα, καταλάβετε το είναι άλλη κατηγορία. Και Alfa Mito αγοράζεις σε αυτά τα χρήματα τι να κάνουμε τώρα.

Είναι κορυφαίο στο είδος του, πάρτε το απόφαση. Αυτό άνοιξε την κατηγορία των mega scooter και αυτό την οδηγεί 15 χρόνια μετά.

το πρωτο mega ήταν το Burgman αν δεν κανω λαθος

όπως και να το δεις η τιμή ειναι αστεία. ειναι πιο ακριβο απο το x-adv dct. πατάει στην επιτυχία και την φήμη του γιατι έτσι τιμολογει η yamaha τα τελευταια 10+ χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Πάμε πάλι. 

Για να μπει μια τάξη εδώ τμαξ μόνο αυτό.14200 συν 1500 η ακραποβιτζ 15700. 

Είναι υπερκοστολογιμενο είναι υπερεκτιμιμενο αλλά είναι τμαξ.Ελευθερη αγορά έχουμε οποίος θέλει αγοράζει και όσο θέλει ο καθένας πουλάει. Για να πουλάει στην τιμή αυτή σαν τρελό δεν είναι κορόιδο η γιομάχα να ρίξει την τιμή.

TMAX560-TECH-MAX.jpg

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Είσαι νέος στον χώρο, δεν έχεις προλάβει την εποχή που μεσουρανούσαν τα GP800 Κυριακή στην Αθηνών Κορίνθου να πηγαίνουν τάπα και επάνω οι καβαλάρηδες ακράνωτοι με τσιγάρο και δίχαλο... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Είσαι νέος στον χώρο, δεν έχεις προλάβει την εποχή που μεσουρανούσαν τα GP800 Κυριακή στην Αθηνών Κορίνθου να πηγαίνουν τάπα και επάνω οι καβαλάρηδες ακράνωτοι με τσιγάρο και δίχαλο... 

Πρεπει να χουν χαλασει ολα αυτα τωρα,ουτε ενα δε πετυχαινεις στο δρομο 😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dantε είπε

Πρεπει να χουν χαλασει ολα αυτα τωρα,ουτε ενα δε πετυχαινεις στο δρομο 😂

Ισχύει, μου ήρθε στο μυαλό το GP800 διαβάζοντας το νήμα, και συνειδητοποίησα ότι έχω χρόνια να δω στο δρόμο 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Έχεις δίκιο. Εγώ τώρα τριαμιση χρόνια έχω αρχίσει να ασχολουμε με μηχανές. Θέλω τον εξοπλισμό μου. Δεν μπορώ να οδηγήσω αλλοιωσ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Έχεις δίκιο. Εγώ τώρα τριαμιση χρόνια έχω αρχίσει να ασχολουμε με μηχανές. Θέλω τον εξοπλισμό μου. Δεν μπορώ να οδηγήσω αλλοιωσ.

Δεν το είπα προσβλητικά, προφανώς το καταλαβαίνεις φαντάζομαι :) :)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ισχύει, μου ήρθε στο μυαλό το GP800 διαβάζοντας το νήμα, και συνειδητοποίησα ότι έχω χρόνια να δω στο δρόμο 

Η αληθεια ειναι παντως οτι αν ησουν με κανα μεσαιου κυβισμου και πετυχαινες κανα τετοιο στο φαναρι,κοιταζες απο την αλλη συνηθως 😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Η αληθεια ειναι παντως οτι αν ησουν με κανα μεσαιου κυβισμου και πετυχαινες κανα τετοιο στο φαναρι,κοιταζες απο την αλλη συνηθως 😁

Iσχύει, αλλά είχα το Hornet τότε, δε σκιαζόμουν :P 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δεν το είπα προσβλητικά, προφανώς το καταλαβαίνεις φαντάζομαι :) :)

Φυσικά το καταλαβαίνω. 

Απλώς βλέπω τα ίδια και σήμερα που μόνο με μηχανή κινουμε πια και λέω ένταξη όσα χρόνια και αν περάσουν τα ίδια  . Ειδικά στην περιοχή που μένω ( ξέρεις εσύ) είναι όπως το λες .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Το έχει φίλος το GP φτιαγμένο και τα λοιπά. Δεν πιάνεται το μηχανάκι μιλάμε για κανονικό πύραυλο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...