mp123 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, AristidisZ είπε 12500, μιλάς σοβαρά ; https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/12311911-yamaha-t-max-530 για σκούτερ ; για 45 άλογα ; κουμάντο στη τσέπη κανενός δε κάνω αλλά πραγματικά μιλάμε για τραγικά υπερτιμημένο προϊόν Και ναι προφανώς δεν τσουλάει βήμα δε το συγκρίνω με παπί, το συγκρίνω με το τι αγόραζω με αυτά τα χρήματα Έχεις δικιο 12500 για να πάρεις το απλό. Πληροφοριακα ( ετσι για να σε φτιάξω περισσότερο ) σου λέω κανείς δεν παίρνει το απλό. Όλοι παίρνουν το tech.14500. Αυτό με τα 12500 δεν μετράει.. οποίος έχει το απλό όλοι τον κοροϊδεύουν. Το απλό λένε πήρες μουαχαχαχα….😎 . Η το tech η τίποτα σε tmax. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από mp123
SakafliaC Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Στις 14/7/2021 στις 11:59 ΜΜ, AristidisZ είπε 12500, μιλάς σοβαρά ; https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/12311911-yamaha-t-max-530 για σκούτερ ; για 45 άλογα ; κουμάντο στη τσέπη κανενός δε κάνω αλλά πραγματικά μιλάμε για τραγικά υπερτιμημένο προϊόν Και ναι προφανώς δεν τσουλάει βήμα δε το συγκρίνω με παπί, το συγκρίνω με το τι αγόραζω με αυτά τα χρήματα Πάμε πάλι. Μην το συγκρίνετε με το τι αγοράζετε σε αυτά τα χρήματα γενικά, αλλά με ΑΛΛΑ SCOOTER. Δε μας ενδιαφέρει τι μηχανή αγοράζει κάποιος σε αυτά τα χρήματα, καταλάβετε το είναι άλλη κατηγορία. Και Alfa Mito αγοράζεις σε αυτά τα χρήματα τι να κάνουμε τώρα. Και εγώ είπα ότι είναι υπερκοστολογημένο, όπως όμως τα περισσότερα μηχανάκια. Είναι κορυφαίο στο είδος του, πάρτε το απόφαση. Αυτό άνοιξε την κατηγορία των mega scooter και αυτό την οδηγεί 15 χρόνια μετά. 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, SakafliaC είπε Πάμε πάλι. Μην το συγκρίνετε με το τι αγοράζετε σε αυτά τα χρήματα γενικά, αλλά με ΑΛΛΑ SCOOTER. Δε μας ενδιαφέρει τι μηχανή αγοράζει κάποιος σε αυτά τα χρήματα, καταλάβετε το είναι άλλη κατηγορία. Και Alfa Mito αγοράζεις σε αυτά τα χρήματα τι να κάνουμε τώρα. Και εγώ είπα ότι είναι υπερκοστολογημένο, όπως όμως τα περισσότερα μηχανάκια. Είναι κορυφαίο στο είδος του, πάρτε το απόφαση. Αυτό άνοιξε την κατηγορία των mega scooter και αυτό την οδηγεί 15 χρόνια μετά. το πρωτο mega ήταν το Burgman αν δεν κανω λαθος όπως και να το δεις η τιμή ειναι αστεία. ειναι πιο ακριβο απο το x-adv dct. πατάει στην επιτυχία και την φήμη του γιατι έτσι τιμολογει η yamaha τα τελευταια 10+ χρόνια. 1
mp123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SakafliaC είπε Πάμε πάλι. Μην το συγκρίνετε με το τι αγοράζετε σε αυτά τα χρήματα γενικά, αλλά με ΑΛΛΑ SCOOTER. Δε μας ενδιαφέρει τι μηχανή αγοράζει κάποιος σε αυτά τα χρήματα, καταλάβετε το είναι άλλη κατηγορία. Και Alfa Mito αγοράζεις σε αυτά τα χρήματα τι να κάνουμε τώρα. Και εγώ είπα ότι είναι υπερκοστολογημένο, όπως όμως τα περισσότερα μηχανάκια. Είναι κορυφαίο στο είδος του, πάρτε το απόφαση. Αυτό άνοιξε την κατηγορία των mega scooter και αυτό την οδηγεί 15 χρόνια μετά. Για να μπει μια τάξη εδώ τμαξ μόνο αυτό.14200 συν 1500 η ακραποβιτζ 15700. Είναι υπερκοστολογιμενο είναι υπερεκτιμιμενο αλλά είναι τμαξ.Ελευθερη αγορά έχουμε οποίος θέλει αγοράζει και όσο θέλει ο καθένας πουλάει. Για να πουλάει στην τιμή αυτή σαν τρελό δεν είναι κορόιδο η γιομάχα να ρίξει την τιμή. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από mp123
AristidisZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Είσαι νέος στον χώρο, δεν έχεις προλάβει την εποχή που μεσουρανούσαν τα GP800 Κυριακή στην Αθηνών Κορίνθου να πηγαίνουν τάπα και επάνω οι καβαλάρηδες ακράνωτοι με τσιγάρο και δίχαλο...
Dantε Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Είσαι νέος στον χώρο, δεν έχεις προλάβει την εποχή που μεσουρανούσαν τα GP800 Κυριακή στην Αθηνών Κορίνθου να πηγαίνουν τάπα και επάνω οι καβαλάρηδες ακράνωτοι με τσιγάρο και δίχαλο... Πρεπει να χουν χαλασει ολα αυτα τωρα,ουτε ενα δε πετυχαινεις στο δρομο 😂
AristidisZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Πρεπει να χουν χαλασει ολα αυτα τωρα,ουτε ενα δε πετυχαινεις στο δρομο 😂 Ισχύει, μου ήρθε στο μυαλό το GP800 διαβάζοντας το νήμα, και συνειδητοποίησα ότι έχω χρόνια να δω στο δρόμο
mp123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Είσαι νέος στον χώρο, δεν έχεις προλάβει την εποχή που μεσουρανούσαν τα GP800 Κυριακή στην Αθηνών Κορίνθου να πηγαίνουν τάπα και επάνω οι καβαλάρηδες ακράνωτοι με τσιγάρο και δίχαλο... Έχεις δίκιο. Εγώ τώρα τριαμιση χρόνια έχω αρχίσει να ασχολουμε με μηχανές. Θέλω τον εξοπλισμό μου. Δεν μπορώ να οδηγήσω αλλοιωσ.
AristidisZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, mp123 είπε Έχεις δίκιο. Εγώ τώρα τριαμιση χρόνια έχω αρχίσει να ασχολουμε με μηχανές. Θέλω τον εξοπλισμό μου. Δεν μπορώ να οδηγήσω αλλοιωσ. Δεν το είπα προσβλητικά, προφανώς το καταλαβαίνεις φαντάζομαι 1
Dantε Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ισχύει, μου ήρθε στο μυαλό το GP800 διαβάζοντας το νήμα, και συνειδητοποίησα ότι έχω χρόνια να δω στο δρόμο Η αληθεια ειναι παντως οτι αν ησουν με κανα μεσαιου κυβισμου και πετυχαινες κανα τετοιο στο φαναρι,κοιταζες απο την αλλη συνηθως 😁
AristidisZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Dantε είπε Η αληθεια ειναι παντως οτι αν ησουν με κανα μεσαιου κυβισμου και πετυχαινες κανα τετοιο στο φαναρι,κοιταζες απο την αλλη συνηθως 😁 Iσχύει, αλλά είχα το Hornet τότε, δε σκιαζόμουν
mp123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δεν το είπα προσβλητικά, προφανώς το καταλαβαίνεις φαντάζομαι Φυσικά το καταλαβαίνω. Απλώς βλέπω τα ίδια και σήμερα που μόνο με μηχανή κινουμε πια και λέω ένταξη όσα χρόνια και αν περάσουν τα ίδια . Ειδικά στην περιοχή που μένω ( ξέρεις εσύ) είναι όπως το λες .
giorgaras_OGAME Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Ισχύει, μου ήρθε στο μυαλό το GP800 διαβάζοντας το νήμα, και συνειδητοποίησα ότι έχω χρόνια να δω στο δρόμο Το έχει φίλος το GP φτιαγμένο και τα λοιπά. Δεν πιάνεται το μηχανάκι μιλάμε για κανονικό πύραυλο
Dantε Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Οσο πυραυλος μπορει να ειναι μηχανη με 70 ιππους 😁 1
giorgaras_OGAME Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Οσο πυραυλος μπορει να ειναι μηχανη με 70 ιππους 😁 70 ξεκινάει και φτάνει όσο θες όμως 😉😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα