Dantε Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, mp123 είπε Δεν λέω ωραίο το τμαξ αλλά ο κολος του πίσω είναι σαν πάπια. Ενταξη από ήχο δεν παίζετε. Για αυτό άλλωστε έχω παραγγείλει ακραποβιτζ για το φορτζα 750. Μόλις μπει και η ακραποβιτζ Αντε γεια τα τμαξ. ( αν και τωρα στο φανάρι ούτε καν τα κοιτάζω βάζω νεκρά και ρίχνω καμία γκάζια ετσι για να σπάω πλάκα μαζί τους γιατι αυτοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό ). Συγνωμη,αλλα η εξατμιση σε σκουτερ ειναι αθλια.Ενα συνεχες βουητο λες και ακους μονοκινητηριο αεροπλανο να κοβει βολτες απο πανω.Οπως τα civic με εξατμισεις που πατανε γκαζι και ειναι ακομα εκει.Ξερω οτι ειναι flame post λιγο πολυ,αλλα οχι σε σκουτερ και παπια εξατμισεις ρε παιδια... 1
eMike Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Όμορφο μηχανάκι, ευχάριστο στην οδήγηση. Παράλογα ακριβό είτε καινούριο είτε όχι, τα κλέβουν ακόμα και σε δεύτερο υπόγειο με πορτα θυσαυροφυλακίου, ΔΕΝ πάει βήμα αν δεν κάνεις παρεμβάσεις και δεν είναι ιδανικό για χρήση μέσα στην πόλη. Προσωπικά δε θα άλλαζα το SH300 για TMax ούτε σε 10 ζωές αν έκανα μεικτή χρήση... Αν ήθελα να το βγάζω σ/κ και να κάνω και λίγο μόστρα ίσως.. Over-hyped, αλλά φυσικά αν σου αρέσει και το πάρεις δε θα το μετανοιώσεις.. 1
JimxxZe Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Πάρε το cb 500x που είναι μηχανή, παπί μέστη πόλη και άνετο σχετικά για μικρά ταξιδάκια. Και HONDA. 1
Anastazio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 7 hours ago, Dantε said: Συγνωμη,αλλα η εξατμιση σε σκουτερ ειναι αθλια.Ενα συνεχες βουητο λες και ακους μονοκινητηριο αεροπλανο να κοβει βολτες απο πανω.Οπως τα civic με εξατμισεις που πατανε γκαζι και ειναι ακομα εκει.Ξερω οτι ειναι flame post λιγο πολυ,αλλα οχι σε σκουτερ και παπια εξατμισεις ρε παιδια... Στο μόνο 530 που έχει νόημα η εξάτμιση έχει έναν κύλινδρο είναι 🍊 και παλιό! 🤣 2
mp123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, Dantε είπε Συγνωμη,αλλα η εξατμιση σε σκουτερ ειναι αθλια.Ενα συνεχες βουητο λες και ακους μονοκινητηριο αεροπλανο να κοβει βολτες απο πανω.Οπως τα civic με εξατμισεις που πατανε γκαζι και ειναι ακομα εκει.Ξερω οτι ειναι flame post λιγο πολυ,αλλα οχι σε σκουτερ και παπια εξατμισεις ρε παιδια... Το μόνο καλό που έχει το τμαξ εινσι ο ήχος ανα του βάλεις ακραποβιτζ. Έλα τωρα είναι ωραίος ήχος. Σε πάπια έχεις δικιο. 7 ώρες πριν, JimxxZe είπε Πάρε το cb 500x που είναι μηχανή, παπί μέστη πόλη και άνετο σχετικά για μικρά ταξιδάκια. Και HONDA. Είπες το καλύτερο τωρα. Αντί μτχ τμαξ ένα καινούριο cb500x είναι το ιδανικό. Πολυ εύκολο μηχανάκι.
Black Demis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, mp123 είπε Το μόνο καλό που έχει το τμαξ εινσι ο ήχος ανα του βάλεις ακραποβιτζ. Έλα τωρα είναι ωραίος ήχος. Σε πάπια έχεις δικιο. ωραιος ειναι αν το ακους για λιγο (μια βολτα) αν το εχεις για μόνιμη χρήση στην πόλη αρχίζεις και κάνεις πολύ παρέα με ντεπον (παθον)
AristidisZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, Black Demis είπε ωραιος ειναι αν το ακους για λιγο (μια βολτα) αν το εχεις για μόνιμη χρήση στην πόλη αρχίζεις και κάνεις πολύ παρέα με ντεπον (παθον) Ο γνήσιος ο Κάγκουρας δεν χαμπαριάζει από τέτοια Που να περάσεις κανα τούνελ με τέτοιο πράμα δίπλα σου, νομίζεις ότι θα σε περάσει F16 και τελικά βλέπεις ένα σκούτερ να σε περνάει με ρυθμό κόντρας χελώνων Αν κανεις και ένα κατέβασμα και ανοίξεις μια γκάζι έχει μείνει 25 κολώνες πίσω εν τω μεταξύ
mp123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, Black Demis είπε ωραιος ειναι αν το ακους για λιγο (μια βολτα) αν το εχεις για μόνιμη χρήση στην πόλη αρχίζεις και κάνεις πολύ παρέα με ντεπον (παθον) Ο ήχος είναι ο μόνος που θέλω να έχω στο φορζα 750. Ελπίζω με ακραποβιτζ ( χωρίς σιγαστήρα ) να το πετύχω. Δεν πειράζει θα παίρνω ντεπόν έξτρα .
Black Demis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 33 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ο γνήσιος ο Κάγκουρας δεν χαμπαριάζει από τέτοια Που να περάσεις κανα τούνελ με τέτοιο πράμα δίπλα σου, νομίζεις ότι θα σε περάσει F16 και τελικά βλέπεις ένα σκούτερ να σε περνάει με ρυθμό κόντρας χελώνων Αν κανεις και ένα κατέβασμα και ανοίξεις μια γκάζι έχει μείνει 25 κολώνες πίσω εν τω μεταξύ το αστείο της υπόθεσης ειναι οτι το έβαλα οχι για να κάνω καποιο upgrade κλπ απλά μου χτύπησαν την μαμά εξάτμιση και βρήκα σε τιμή χώμα μια ακραποβιτς και ειπα οκ αφου ειναι φτηνά ας βάλω λύνω όλα τα πλαστικά κλπ (ήταν full body kit) την περνάω βάζω και φλαντζουλες ολα (μου πήρε μια ώρα βγάλε πλαστικά βάλε εξάτμιση κλπ λέω έλα μωρέ λίγο χειρότερα θα ειναι................ μετά έλεγα έλα μωρέ θα συνηθίσω........ ακούγεται λες και είχα κάποια ferrari που δεν μπορει να συγκρατήσει τα άλογα της η καποιο ελικόπτερο ειδικά στην απότομη επιτάχυνση κάποια φάση χρειαζόταν να ειμαι έως και 4 ώρες τη μέρα συνεχώς στο δρόμο, την ημικρανία το βράδυ την είχα κάθε μέρα
giorgaras_OGAME Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Ο γνήσιος ο Κάγκουρας δεν χαμπαριάζει από τέτοια Που να περάσεις κανα τούνελ με τέτοιο πράμα δίπλα σου, νομίζεις ότι θα σε περάσει F16 και τελικά βλέπεις ένα σκούτερ να σε περνάει με ρυθμό κόντρας χελώνων Αν κανεις και ένα κατέβασμα και ανοίξεις μια γκάζι έχει μείνει 25 κολώνες πίσω εν τω μεταξύ Τι οδηγάς ρε φίλε Nissan GT-R?? 😂😂😂
Dantε Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, mp123 είπε Το μόνο καλό που έχει το τμαξ εινσι ο ήχος ανα του βάλεις ακραποβιτζ. Έλα τωρα είναι ωραίος ήχος. Σε πάπια έχεις δικιο. Δε κανει ασχημο ηχο,απλα στο σκουτερ ο τροπος που δουλευει δημιουργει μια συνεχομενη ηχορυπανση.Αν θες να πας δηλαδη σε υψηλες ταχυτητες ,δε γλιτωνεις το βουητο.Στη μηχανη πας με χαμηλες στροφες και κατι γινεται,εκτος και αν εχεις και εκει κανα μπουρι. Μη παρεξηγηθω,εξατμισεις φορουσα και εγω στο δικο μου και θα βαλω και στο ΜΤ που πηρα τωρα,αλλα μπορεις να εισαι διακριτικος αν το θες.Σε παπι η σκουτερ δε γινεται. ΥΓ.Θυμηθηκα τωρα εναν που εχω πετυχει 2-3 φορες στο δρομο που εχει ενα SH300 και του φοραει ακραπα και ohlins.Πηρε το SH και εδωσε αλλο ενα SH σε αναρτησεις -εξατμιση 😁 Και ενταξει,τεχνικα οι αναρτησεις δεν ειναι τσαμπα λεφτα,αλλα σκουτερ ειναι,δε θα το πας να ξυσεις και πλαστικα Αν και βοηθανε και στις λακουβες η αληθεια ειναι. 1
SakafliaC Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Dantε είπε Δε κανει ασχημο ηχο,απλα στο σκουτερ ο τροπος που δουλευει δημιουργει μια συνεχομενη ηχορυπανση.Αν θες να πας δηλαδη σε υψηλες ταχυτητες ,δε γλιτωνεις το βουητο.Στη μηχανη πας με χαμηλες στροφες και κατι γινεται,εκτος και αν εχεις και εκει κανα μπουρι. Μη παρεξηγηθω,εξατμισεις φορουσα και εγω στο δικο μου και θα βαλω και στο ΜΤ που πηρα τωρα,αλλα μπορεις να εισαι διακριτικος αν το θες.Σε παπι η σκουτερ δε γινεται. ΥΓ.Θυμηθηκα τωρα εναν που εχω πετυχει 2-3 φορες στο δρομο που εχει ενα SH300 και του φοραει ακραπα και ohlins.Πηρε το SH και εδωσε αλλο ενα SH σε αναρτησεις -εξατμιση 😁 Και ενταξει,τεχνικα οι αναρτησεις δεν ειναι τσαμπα λεφτα,αλλα σκουτερ ειναι,δε θα το πας να ξυσεις και πλαστικα Αν και βοηθανε και στις λακουβες η αληθεια ειναι. Απίστευτα λογικά και σωστά πράγματα πραγματικά. Σε χάκαραν και γράφει άλλος? Για τη χρήση που περιγράφει ο TS και εφ όσον δεν τον ενοχλούν τα λίγα μειονεκτήματα του ΤΜΑΧ που αναφέρθηκαν είναι άψογο. Τώρα κάτι απόψεις από πάνω δεν τσουλάει και ρίχνω κολώνες σε TMAX είναι για γέλια. Μιλάμε για πολυτελές sport scooter, συγκρίνετέ το με μηχανάκια της ίδιας κατηγορίας αν θέλετε αλλιώς σταματήστε να γράφετε ότι να ναι. 1
Dantε Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Απίστευτα λογικά και σωστά πράγματα πραγματικά. Σε χάκαραν και γράφει άλλος? Για τη χρήση που περιγράφει ο TS και εφ όσον δεν τον ενοχλούν τα λίγα μειονεκτήματα του ΤΜΑΧ που αναφέρθηκαν είναι άψογο. Τώρα κάτι απόψεις από πάνω δεν τσουλάει και ρίχνω κολώνες σε TMAX είναι για γέλια. Μιλάμε για πολυτελές sport scooter, συγκρίνετέ το με μηχανάκια της ίδιας κατηγορίας αν θέλετε αλλιώς σταματήστε να γράφετε ότι να ναι. Ειναι νωρις πρωι και η λογικη ειναι φρεσκια Ενταξει το tmax ειναι κοσμημα.Ειχε φιλος το 500 και το 530.Αν ξερεις γιατι το παιρνεις ειναι μια χαρα.Οπως συνηθως και με ολα τα οχηματα.Η μονη μου ενσταση ειναι στη τιμη του,που θεωρω παρα πολλα τα 12-13 χιλιαρικα για καινουργιο σκουτερ.Που γενικα εχουν παρει την ανιουσα σε τιμη τα τελευταια χρονια... Αν και τεχνικα δεν ειναι σκουτερ,παρα μονο στη λειτουργια,καθως πλαισιο-αναρτησεις-φρενα ειναι μηχανης ουσιαστικα. Απλα το προτιμουν οι καγκουρες του γλυκου νερου και εχει μπει στη κατηγορια μαζι με τα tdm,xtx κτλ που μπορει να ειναι αξιολογα αλλα υπαρχει μια προδιαθεση λογο της χρησης που καταληγουν να εχουν. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από Dantε
SakafliaC Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Ειναι νωρις πρωι και η λογικη ειναι φρεσκια Ενταξει το tmax ειναι κοσμημα.Ειχε φιλος το 500 και το 530.Αν ξερεις γιατι το παιρνεις ειναι μια χαρα.Οπως συνηθως και με ολα τα οχηματα.Η μονη μου ενσταση ειναι στη τιμη του,που θεωρω παρα πολλα τα 12-13 χιλιαρικα για καινουργιο σκουτερ.Που γενικα εχουν παρει την ανιουσα σε τιμη τα τελευταια χρονια... Αν και τεχνικα δεν ειναι σκουτερ,παρα μονο στη λειτουργια,καθως πλαισιο-αναρτησεις-φρενα ειναι μηχανης ουσιαστικα. Απλα το προτιμουν οι καγκουρες του γλυκου νερου και εχει μπει στη κατηγορια μαζι με τα tdm,xtx κτλ που μπορει να ειναι αξιολογα αλλα υπαρχει μια προδιαθεση λογο της χρησης που καταληγουν να εχουν. Συμφωνώ σε όλα. Το θέμα με την υπερτιμολόγηση στα μηχανάκια βεβαια είναι γενικό. Τα 1000αρια superbikes πριν κάμποσα χρόνια ήταν τα 12-15κ και τώρα είναι στα 20-30. Το ΝΜΑΧ το 155 που αναμένεται τον άλλο μήνα στη Υamaha μου είπαν θα είναι οριακά κάτω από 4κ. Κορυφαίος κινητήρας και περιφερειακά βέβαια για 155cc, αλλά πανάκριβο. 2
AristidisZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, SakafliaC είπε Απίστευτα λογικά και σωστά πράγματα πραγματικά. Σε χάκαραν και γράφει άλλος? Για τη χρήση που περιγράφει ο TS και εφ όσον δεν τον ενοχλούν τα λίγα μειονεκτήματα του ΤΜΑΧ που αναφέρθηκαν είναι άψογο. Τώρα κάτι απόψεις από πάνω δεν τσουλάει και ρίχνω κολώνες σε TMAX είναι για γέλια. Μιλάμε για πολυτελές sport scooter, συγκρίνετέ το με μηχανάκια της ίδιας κατηγορίας αν θέλετε αλλιώς σταματήστε να γράφετε ότι να ναι. 12500, μιλάς σοβαρά ; https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/12311911-yamaha-t-max-530 για σκούτερ ; για 45 άλογα ; κουμάντο στη τσέπη κανενός δε κάνω αλλά πραγματικά μιλάμε για τραγικά υπερτιμημένο προϊόν Και ναι προφανώς δεν τσουλάει βήμα δε το συγκρίνω με παπί, το συγκρίνω με το τι αγόραζω με αυτά τα χρήματα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα