Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω στο καρ ότι 7κ δίνουν τα 530 του 13. Δεν είναι ότι καλύτερο πιστευω. 8 χρόνων μηχανή 7κ. Είναι παρά πολλά. 

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Βλέπω στο καρ ότι 7κ δίνουν τα 530 του 13. Δεν είναι ότι καλύτερο πιστευω. 8 χρόνων μηχανή 7κ. Είναι παρά πολλά. 

Κρατάει πολύ τιμή δεν πέφτει με τίποτα 

Δημοσ.

Αντε σαν κάτοχος και γω να πω..

Και 500 ειχα και 530 εχω τωρα

Σε σχεση με το sh θα νιωθεις ασφαλης εσυ πανω απο ολα κατι που δεν στο ειπε κάνεις εδω

Δεν εχει το τρελο γκαζι δυστυχως λειπουν 20 αλογα αλλα σε ολα τα αλλα στριψιμο σταθεροτητα κλπ εισαι επανω σε σοβαρη μοτοσυκλετα

Απο αξιοπιστια πας μεχρι να γερασεις εσυ..

Απο θεμα κατανάλωσης πορεια 4- 4.5

Εντος 5.5-6

Σερβις αρκετα φτηνα αν ψαχτεις λιγο

;)

Ενα θα σου πω!! αν παρεις και εισαι νορμαλ τυπος οσο αφορα τις μοτο πολυ δυσκολα το αλλαζεις μετα!!

Δημοσ.

είμαι απο αυτους που γελάνε με όποιον δινει τοσα λεφτα για σκουτερ. σκουτερ ειναι, σαν σκουτερ το οδηγας και ας ειναι η τοπ επιλογή μιας που το srv καταργήθηκε. ομως εχω 2-3 γνωστους που το πηραν και ειναι σοβαροι αναβάτες, ενας έτρεχε πανελλήνιο και έχει να πει τα καλυτερα λογια. θεωρω οτι αυτα που θες τα κάνει και τα κάνει καλα, ειναι άλλωστε πραγματικά ποιοτικό. 2 ενστασεις εχω πλην της εξωφρενικής τιμής που ομως ειναι επένδυση μιας που κραταει τιμη σαν μτχ. 1. ειναι πολύ ψηλα στις κλοπές. 2. παιρνεις το maxsym tl  κούτα που ειναι πολύ δυνατη πρόταση και σου μένουν και λεφτα για να βαζεις βενζίνη 3 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εμένα με εκνευρίζει αυτό το μηχανάκι; Μου κάνει πολύ καγκούρικο. Πολύ θόρυβος για το τίποτα. Βλέπω πολλές φορές τους tmaxαδες να πατάνε γκάζι, να κάνε το χαρακτηριστικό θόρυβο η μηχανή αλλά από επιτάχυνση τίποτα. Πραγματικά δε μου γεμίζει το μάτι.Σε αυτά τα λέφτα θα πήγαινα κάτι σε Honda π.χ. XADV που τα κάνει όλα. Να μου πεις, περί ορεξεως... Ο καθένας έχει τα γούστα του

Επεξ/σία από JimxxZe
  • Like 1
Δημοσ.

Το tmax προσφέρει κυρίως εμφάνιση και είναι fun to drive από εκεί και πέρα τα έχουν πει και οι υπόλοιποι , 1ο σε κλοπές οπότε χρειάζεται ασφάλεια κλοπής που είναι πάρα πολύ ακριβή για το συγκεκριμένο , δεν είναι ποιο βολικό ούτε έχει μεγαλύτερους χώρους από ένα 300ρι για την πόλη, δεν είναι ποιο άνετο σε ταξίδια από μια μοτοσυκλέτα ούτε έχει καλύτερες επιδόσεις από μια μοτοσυκλέτα σε ανάλογα χρήματα.

Αλλά είναι ξεχωριστό οπότε αν γνωρίζεις όλα τα θέματα και παρόλα αυτά σου κάνει είσαι ok. Είμαι σχεδόν σίγουρος όμως και από τον ανταγωνισμό που έχει φέρει το Forza 750 και από τα leaks που υπάρχουν για καινούργιες εκδόσεις ότι το 2022 θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές και μπορεί και καλύτερη τιμή.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 11/7/2021 στις 11:25 ΠΜ, mp123 είπε

´Να πω και Εγω κάτι σαν κάτοχος forza 750. 
Άλλη κατηγορία το forza 750 άλλη το tmax . Δεν συγκρινοντε.Σκουτεριειδη σε εμφάνιση αλλά ως εκεί.Μετά πάμε στα υπόλοιπα.Για εμένα το ακ τζάμπα λεφτά. Αν το είχαν 8500 το πολυ τότε οκ    το tl 500 τίμιο για τα 7000.

Το nc750 dct και αυτό άλλη κατηγορία δεν έχει τις ευκολίες του σκουτερ.

Ts για να βρεις καλό tmax 530 ξεκινάς από 9500. 

Θεωρητικά μπορεί να είναι άλλη κατηγορία λόγω μετάδοσης, στην πράξη όμως ακόμα και η ίδια η Honda το πλάσαρε σαν ανταγωνιστή του TMAX και αυτό είναι. Και στο επίσημο site της Honda αν πας στα scooter το έχουν.

Για τη σύγκριση ΑΚ και TL συμφωνώ απόλυτα. Απορώ ποιος παίρνει AK πραγματικά. Έχεις λεφτά παίρνεις TMAX/Forza/XADV, δεν έχεις ή δε θες να δώσεις τόσα παίρνεις TL.

Όσον αφορά τον TS τώρα μιας και φαίνεται ότι ξέρει ακριβώς τι θέλει και δεν τον ενοχλούν τα ακριβά σερβις και τα υψηλά ποσοστά κλοπής εγώ θα έλεγα έχεις ήδη αργήσει. Το μηχανάκι είναι άψογο αν ξέρεις γιατί το παίρνεις και δε σε απογοητεύει σε τίποτα.

Δημοσ.
Στις 11/7/2021 στις 12:32 ΜΜ, Ioannisto είπε

Οικονομικη στη καταναλωση, καιω 5 με 5,5 λιτρα στα 100χμ, παντα δικαβαλος, με νορμαλ οδηγηση

Δηλαδή πόσο έπρεπε να καιγε για να μην το έλεγες οικονομικό ; :P 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Καιω 5,1 στα 100 με 3Κ 120 ιππους ,οποτε ναι,θα μπορουσε και καλυτερα 😁 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dantε είπε

Καιω 5,1 στα 100 με 3Κ 120 ιππους ,οποτε ναι,θα μπορουσε και καλυτερα 😁 

Για να φτάσω 4 στο CB500X που έχει το ίδιο μοτέρ πρέπει να το σπάω από φανάρι σε φανάρι (που λέει ο λόγος) :P 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JimxxZe είπε

Μόνο εμένα με εκνευρίζει αυτό το μηχανάκι; Μου κάνει πολύ καγκούρικο. Πολύ θόρυβος για το τίποτα. Βλέπω πολλές φορές τους tmaxαδες να πατάνε γκάζι, να κάνε το χαρακτηριστικό θόρυβο η μηχανή αλλά από επιτάχυνση τίποτα. Πραγματικά δε μου γεμίζει το μάτι.Σε αυτά τα λέφτα θα πήγαινα κάτι σε Honda π.χ. XADV που τα κάνει όλα. Να μου πεις, περί ορεξεως... Ο καθένας έχει τα γούστα του

Το χουν κάνει να φαίνεται καγκουρικο οι πιτσιρικάδες που το παίρνουν και γυρνάνε στις πλατείες με γκάζι για να τους κοιτάνε οι κοπέλες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε

Το χουν κάνει να φαίνεται καγκουρικο οι πιτσιρικάδες που το παίρνουν και γυρνάνε στις πλατείες με γκάζι για να τους κοιτάνε οι κοπέλες 

Δεν λέω ωραίο το τμαξ αλλά ο κολος του πίσω είναι σαν πάπια. 
Ενταξη από ήχο δεν παίζετε. Για αυτό άλλωστε έχω παραγγείλει ακραποβιτζ για το φορτζα 750. Μόλις μπει και η ακραποβιτζ Αντε γεια τα τμαξ. ( αν και τωρα στο φανάρι ούτε καν τα κοιτάζω βάζω νεκρά και ρίχνω καμία γκάζια ετσι για να σπάω πλάκα μαζί τους γιατι αυτοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό ).

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δεν λέω ωραίο το τμαξ αλλά ο κολος του πίσω είναι σαν πάπια. 
Ενταξη από ήχο δεν παίζετε. Για αυτό άλλωστε έχω παραγγείλει ακραποβιτζ για το φορτζα 750. Μόλις μπει και η ακραποβιτζ Αντε γεια τα τμαξ. ( αν και τωρα στο φανάρι ούτε καν τα κοιτάζω βάζω νεκρά και ρίχνω καμία γκάζια ετσι για να σπάω πλάκα μαζί τους γιατι αυτοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό ).

Ε νταξει σε γκάζι δεν πιάνεται το 750 εκτός αν πέσεις σε κανένα GP 800 😂😂

Δημοσ.
9 ώρες πριν, AristidisZ είπε

εδώ και λίγο καιρό εχω έναν κινεζο και μάλλον θα το κρατήσω (voge 500 ds) κάπου 4 στα 100 εχω με ίδια άλογα αν και φαινεται ποιο απότομο  στα χαμηλά αλλά σε σχέση με tmax τα θετικά ειναι κατανάλωση, πολύ ποιο άνετο στο ταξίδι φρένα και αναρτήσεις (κάτι άλλο θα δείξει ο χρόνος)
αλλα για κατανάλωση που ρωτάς ναι θα μπορούσε να ήταν καλύτερη το ειχα 4 χρονια σχεδόν

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε

Ε νταξει σε γκάζι δεν πιάνεται το 750 εκτός αν πέσεις σε κανένα GP 800 😂😂

Έλα μωρέ. Αυτά Αμα ανοίξουν μετά θα πάνε κατευθείαν σε συνεργείο γιατί κάτι θα βγάλουν.

Καταναλωση το 750  4 /100 το πολυ μάσα στην πόλη. Ταξίδι με 120 το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...