SakafliaC Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Τώρα πραγματικά δε θέλω να μπω στη διαδικασία καν να συγκρίνουμε το AK με το TMAX. Το μόνο μηχανάκι ανταγωνιστής του στην ίδια κατηγορία είναι το Forza, αλλά βγήκε πρόσφατα και δεν παίζει μεταχειρισμένο ακόμα στα λεφτά που δίνεις. Και το XADV που είναι μια κατηγορία μόνο του, σε άλλους αρέσει πολύ, άλλοι δε θέλουν να το βλέπουν. Αν πραγματικά έχεις καταλήξει σε mega scooter και εφ όσον δε μπορείς να πας για το Forza, για μένα κοιτάς είτε ΤΜΑΧ είτε XADV. Μια άλλη εναλλακτική που θα σκεφτόμουν εγώ και συνεχίζω να σου μιλάω μόνο για scooter αφού αυτό γουστάρεις, είναι το Forza 350. Απ τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο αυτή τη στιγμή στη μεσαία κατηγορία. Το παίρνεις κούτα 6κ και σου μένουν και 2-2μιση χιλιάρικα για άλλες δραστηριότητες.. 1
Fordakias7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Μια χαρά είναι γι αυτά που περιγράφεις, εννοείται τα κάνεις και με μικρότερο ή φθηνότερο, αλλά αφού σ αρέσει το TMAX αν ρωτάς εμένα go for it. Αντίστοιχη οδηγική συμπεριφορά εννοείται δε βρίσκεις σε άλλο scooter, εκτός αυτού και του Forza. Μετά πας σε μηχανή. Πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις? Πολύ αξιόλογο είναι και το tl500 της sym.αλλα το ακ550 είναι ερωταας Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από Fordakias7
giorgaras_OGAME Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Τώρα πραγματικά δε θέλω να μπω στη διαδικασία καν να συγκρίνουμε το AK με το TMAX. Το μόνο μηχανάκι ανταγωνιστής του στην ίδια κατηγορία είναι το Forza, αλλά βγήκε πρόσφατα και δεν παίζει μεταχειρισμένο ακόμα στα λεφτά που δίνεις. Και το XADV που είναι μια κατηγορία μόνο του, σε άλλους αρέσει πολύ, άλλοι δε θέλουν να το βλέπουν. Αν πραγματικά έχεις καταλήξει σε mega scooter και εφ όσον δε μπορείς να πας για το Forza, για μένα κοιτάς είτε ΤΜΑΧ είτε XADV. Μια άλλη εναλλακτική που θα σκεφτόμουν εγώ και συνεχίζω να σου μιλάω μόνο για scooter αφού αυτό γουστάρεις, είναι το Forza 350. Απ τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο αυτή τη στιγμή στη μεσαία κατηγορία. Το παίρνεις κούτα 6κ και σου μένουν και 2-2μιση χιλιάρικα για άλλες δραστηριότητες.. Είναι πολύ καλή επιλογή και το Forza 350 γιατί όντως το παίρνεις κούτα με ένα 6αρι. Στα ίδια λεφτά παίζει και το Tmax το 500αρι που το κοιτάω και αυτό αν και δεν ξέρω πόσο αξίζει γιατί είναι του 2009
Fordakias7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, giorgaras_OGAME είπε Είναι πολύ καλή επιλογή και το Forza 350 γιατί όντως το παίρνεις κούτα με ένα 6αρι. Στα ίδια λεφτά παίζει και το Tmax το 500αρι που το κοιτάω και αυτό αν και δεν ξέρω πόσο αξίζει γιατί είναι του 2009 Σε σχέση με το τ Μαξ 530 που είναι το θέμα συζήτησης το forza 350 είναι διάφορο ειδικά όταν μπορείς με 7 να πάρεις το tl500 που είναι πολύ ανώτερο μηχανάκι οδηγικά με πολύ παραπάνω γκάζι σαν σκούτερ και δικυλινδρο..
SakafliaC Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Πολύ αξιόλογο είναι και το tl500 της sym.αλλα το ακ550 είναι ερωταας Ένα κλικ κάτω ακριβώς απ τα γιαπωνέζικα είναι αυτά τα δύο. Προσωπικά αν ήμουν ανάμεσα τους θα πήγαινα για το TL. 2 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε Είναι πολύ καλή επιλογή και το Forza 350 γιατί όντως το παίρνεις κούτα με ένα 6αρι. Στα ίδια λεφτά παίζει και το Tmax το 500αρι που το κοιτάω και αυτό αν και δεν ξέρω πόσο αξίζει γιατί είναι του 2009 Για κανένα λόγο TMAX 500. Πολύ παλιό, πολλά χιλιόμετρα σε όλα και λιωμένα γενικά. Αν θες μεταχείρο το 530 είναι το ιδανικό, εκτός και αν σου αρέσει το XADV. Το καινούριο Forza 350 τώρα είναι άλλη ιστορία. Γενικότερα είναι άλλη ιστορία το καινούριο. 1
giorgaras_OGAME Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Ένα κλικ κάτω ακριβώς απ τα γιαπωνέζικα είναι αυτά τα δύο. Προσωπικά αν ήμουν ανάμεσα τους θα πήγαινα για το TL. Για κανένα λόγο TMAX 500. Πολύ παλιό, πολλά χιλιόμετρα σε όλα και λιωμένα γενικά. Αν θες μεταχείρο το 530 είναι το ιδανικό, εκτός και αν σου αρέσει το XADV. Το καινούριο Forza 350 τώρα είναι άλλη ιστορία. Γενικότερα είναι άλλη ιστορία το καινούριο. Tmax530 εκεί έχω καταλήξει . Ωραίο το xadv αλλά καμία σχέση με το 530
SakafliaC Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε Tmax530 εκεί έχω καταλήξει . Ωραίο το xadv αλλά καμία σχέση με το 530 Ανάμεσα σε αυτά που συζητάμε και εγώ εκεί θα πήγαινα. Δε νομίζω να το μετανιώσεις, γαμάει.. Άντε καλό λιώσιμο στο car και αν και όποτε το πάρεις πες εντυπώσεις. 1
giorgaras_OGAME Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, greekfragma είπε δε καίει πολύ. θα στο πω με μεγαλύτερη ακρίβεια. ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ! από το SH 300 θα επισκέπτεσαι βενζινάδικο 3φορές πιο συχνά..ναι.... 3 X SH και συντήρηση τα ίδια..... x3 από το SH....άντε να πω x2 να μην είμαι και υπερβολικός. Μόνο λεζάντα για καφετέρια και ακράπα το Tmax....άσε που ακούγεται και σαν κλασομπανιέρα με εξάτμιση. Δεν είναι μόνο λεζάντα φίλε σε βοηθάει και για την δουλειά σου αν είναι κάπως μακριά να πας άνετα και για μια βόλτα πιο μακρινή να πας με την άνεση σου. Αν είναι x2 η συντήρηση σε σχέση με το SH τότε μια χαρά κανένα πρόβλημα, το πρόβλημα θα ήταν να είναι παραπάνω
telis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Το tmax δεν είναι σκούτερ. Έχει το πλαίσιο του r6. Δηλαδή είναι μηχανή απλά είναι αυτόματη. Συνεπώς δεν το συγκρίνεις με άλλα σκούτερ, μόνο με μηχανές. 2
mp123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 ´Να πω και Εγω κάτι σαν κάτοχος forza 750. Άλλη κατηγορία το forza 750 άλλη το tmax . Δεν συγκρινοντε.Σκουτεριειδη σε εμφάνιση αλλά ως εκεί.Μετά πάμε στα υπόλοιπα.Για εμένα το ακ τζάμπα λεφτά. Αν το είχαν 8500 το πολυ τότε οκ το tl 500 τίμιο για τα 7000. Το nc750 dct και αυτό άλλη κατηγορία δεν έχει τις ευκολίες του σκουτερ. Ts για να βρεις καλό tmax 530 ξεκινάς από 9500.
Ioannisto Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Κατοχος tmax 530, για 6 χρονια, εχω κανει 80.000. Ειναι η τελευταια μηχανη μου, εχοντας αλλαξει αλλα 9 διτροχα. Τα θετικα: η πρωτη μηχανη μου, που δεν εχει χρειαστει ουτε βιδα, δουλευουν ολα αψογα, αριστα λοιπον στην αξιοπιστια. Εξαιρετικα ανετη, για οδηγο κ συνοδηγο Εχει αριστη θεση οδηγησης, μπορεις να οδηγας ωρες και να κατεβαινεις ξεκουραστος. Αθορυβη χωρις καθολου κραδασμους. Πολυ καλο κρατημα, σε ολες τις συνθηκες. Ανετα ταξιδια με 130-140 χιλ ( με το ενα χερι στο τιμονι κ με τσιγαρο στο αλλο😂) Δυνατοτητα για πολλες τροποποιησεις (στη μεταδοση, στη μηχανη κτλ), με λιγα χρηματα, που μπορει να αλλαξουν το χαρακτηρα της μηχανης, συμφωνα με τα γουστα σου Οικονομικη στη καταναλωση, καιω 5 με 5,5 λιτρα στα 100χμ, παντα δικαβαλος, με νορμαλ οδηγηση Τα αρνητικα: το tmax 530 απο τη μανα του, δεν εχει το γκαζι που θα θελα, γι αυτο επρεπε να αλλαξω τη μεταδοση. Με 250 ευρω εγινε αλλη μηχανη Θα ηθελα να ειναι πιο ελαφια (το βαρος φαινεται στους επιτοπιους ελιγμους) Σε μποτιλιαρισμα στη πολη, εχει μετρια ευελιξια, λογω ογκου (αντιθετα, αν υπαρχει ροη στη κινηση, ειναι εξαιρετικη στις σφηνες κ στις προσπερασεις, λογω κρατηματος κ ζυγισματος) Υψηλη τιμη αγορας κ συντηρησης (το μεγαλο σερβις γινεται μεν καθε 20.000 αλλα κοστιζει γυρω στα 350 με 400 ευρω) Συμπερασματικα, to tmax ειναι μια αξιοπιστη, ομορφη, ανετη σκουτερομηχανη μεγαλων αποστασεων, σχεδιασμενη να κραταει ξεκουραστους τους αναβατες και μπορει να δωσει συγκινησεις μηχανης με μικρες τροποποιησεις. Ειναι ομως ακριβη και αξιζει σαν αγορα μονο αν θα χρησιμοποιηθει και στους δυο ρολους της, σαν σκουτερ πολης κ σαν μηχανη ταξιδιου (αν ζητουμενο ειναι ενα μεταφορικο μεσο μονο για πολη ενα 300αρι ή 350αρι μονοκυλινδρο ειναι μια χαρα κ πιο οικονομικα) 1
giorgaras_OGAME Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, Ioannisto είπε Κατοχος tmax 530, για 6 χρονια, εχω κανει 80.000. Ειναι η τελευταια μηχανη μου, εχοντας αλλαξει αλλα 9 διτροχα. Τα θετικα: η πρωτη μηχανη μου, που δεν εχει χρειαστει ουτε βιδα, δουλευουν ολα αψογα, αριστα λοιπον στην αξιοπιστια. Εξαιρετικα ανετη, για οδηγο κ συνοδηγο Εχει αριστη θεση οδηγησης, μπορεις να οδηγας ωρες και να κατεβαινεις ξεκουραστος. Αθορυβη χωρις καθολου κραδασμους. Πολυ καλο κρατημα, σε ολες τις συνθηκες. Ανετα ταξιδια με 130-140 χιλ ( με το ενα χερι στο τιμονι κ με τσιγαρο στο αλλο😂) Δυνατοτητα για πολλες τροποποιησεις (στη μεταδοση, στη μηχανη κτλ), με λιγα χρηματα, που μπορει να αλλαξουν το χαρακτηρα της μηχανης, συμφωνα με τα γουστα σου Οικονομικη στη καταναλωση, καιω 5 με 5,5 λιτρα στα 100χμ, παντα δικαβαλος, με νορμαλ οδηγηση Τα αρνητικα: το tmax 530 απο τη μανα του, δεν εχει το γκαζι που θα θελα, γι αυτο επρεπε να αλλαξω τη μεταδοση. Με 250 ευρω εγινε αλλη μηχανη Θα ηθελα να ειναι πιο ελαφια (το βαρος φαινεται στους επιτοπιους ελιγμους) Σε μποτιλιαρισμα στη πολη, εχει μετρια ευελιξια, λογω ογκου (αντιθετα, αν υπαρχει ροη στη κινηση, ειναι εξαιρετικη στις σφηνες κ στις προσπερασεις, λογω κρατηματος κ ζυγισματος) Υψηλη τιμη αγορας κ συντηρησης (το μεγαλο σερβις γινεται μεν καθε 20.000 αλλα κοστιζει γυρω στα 350 με 400 ευρω) Συμπερασματικα, to tmax ειναι μια αξιοπιστη, ομορφη, ανετη σκουτερομηχανη μεγαλων αποστασεων, σχεδιασμενη να κραταει ξεκουραστους τους αναβατες και μπορει να δωσει συγκινησεις μηχανης με μικρες τροποποιησεις. Ειναι ομως ακριβη και αξιζει σαν αγορα μονο αν θα χρησιμοποιηθει και στους δυο ρολους της, σαν σκουτερ πολης κ σαν μηχανη ταξιδιου (αν ζητουμενο ειναι ενα μεταφορικο μεσο μονο για πολη ενα 300αρι ή 350αρι μονοκυλινδρο ειναι μια χαρα κ πιο οικονομικα) Οποτε καταλήγουμε στο ότι αξίζει η αγορά του
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) το είχα καποιο καιρό εκδοση του 2013 (πριν πάρω μηχανή κανονική) απο κατανάλωση οκ τρώει αλλά οχι κάτι τραγικό (Σε σχέση με sh βέβαια θα σου φανεί λίγο κάπως..... πολύ 6 στα 100 περιπου ) απο service πωναει έχει πολύ πράγμα και ειναι ολα ακριβά, σαν αξιπιστια δεν είδα κατι για δυο χρονια που το είχα μηδέν προβλήματα , α ναι πολυ άνετη κάτι σαν καναπές με ρόδες ενα πράγμα (πάντως για scooter στρίβει πολύ καλα) αν θέλεις κάτι να μην καίει να ειναι ελαφρύ με φτηνά service οχι δεν σου κανει σε ολα τα αλλα ειναι μοναδική στο ειδος της Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από Black Demis
giorgaras_OGAME Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Black Demis είπε το είχα καποιο καιρό εκδοση του 2013 (πριν πάρω μηχανή κανονική) απο κατανάλωση οκ τρώει αλλά οχι κάτι τραγικό (Σε σχέση με sh βέβαια θα σου φανεί λίγο κάπως..... πολύ 6 στα 100 περιπου ) απο service πωναει έχει πολύ πράγμα και ειναι ολα ακριβά, σαν αξιπιστια δεν είδα κατι για δυο χρονια που το είχα μηδέν προβλήματα , α ναι πολυ άνετη κάτι σαν καναπές με ρόδες ενα πράγμα (πάντως για scooter στρίβει πολύ καλα) αν θέλεις κάτι να μην καίει να ειναι ελαφρύ με φτηνά service οχι δεν σου κανει σε ολα τα αλλα ειναι μοναδική στο ειδος της Αν όπως λένε το μεγάλο σέρβις ανά 20.000 χλμ είναι γύρω στο 400αρι δεν έχω πρόβλημα
Black Demis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε Αν όπως λένε το μεγάλο σέρβις ανά 20.000 χλμ είναι γύρω στο 400αρι δεν έχω πρόβλημα Τότε είσαι οκ (νταξι έχει και άλλα γενικός ότι διποτε πάνω του είναι ακριβό) αλλα σε γενικές γραμμές είναι κάτι σαν ένα μικρό αυτοκινιτο από θέμα κόστους συντήρησης και βενζίνης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα