Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, πρώην κάτοχος Sh300 θέλω να ανέβω κατηγορία. Το tmax είναι αυτό που με ενδιαφέρει βασικά να αγοράσω . Έχει κανένας εμπειρία για την συντήρηση του και γενικά για την κατανάλωση γιατί ακούω ότι καίει πολύ  και ότι δεν αξίζει να το πάρεις. 
Να διευκρινήσω κιόλας ότι σκέφτομαι για το 530 γιατί το 560 είναι απλησίαστο ακόμα στην τιμή . 

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατ αρχήν περίμενε όπου να ναι σχόλια ότι με αυτά τα λεφτά παίρνεις Tracer ή Ibiza. Απορώ πώς έχουν αργήσει βασικά ήδη τόσο πολύ, επειδή είναι Σάββατο λογικά..

Το αν αξίζει να πάρεις τέτοιου κόστους και κατηγορίας μηχανάκια δε θεωρώ ότι καθορίζεται απ την κατανάλωση αλλά τέλος πάντων. Αν τσιμπάς το γκάζι θα καίει ναι, ειδικά σε σύγκριση με το SH.

Για τι χρήση το θέλεις? Και κυρίως η ερώτηση του εκατομμυρίου, έχεις κλειστό γκαραζ σωστά? Και επίσης είσαι διατεθειμένος να κάνεις ασφάλεια κλοπής ελπίζω?

• Like 1
Δημοσ.

δε καίει πολύ. θα στο πω με μεγαλύτερη ακρίβεια.

ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ!

από το SH 300 θα επισκέπτεσαι βενζινάδικο 3φορές πιο συχνά..ναι.... 3 X SH

και συντήρηση τα ίδια..... x3 από το SH....άντε να πω x2 να μην είμαι και υπερβολικός.

Μόνο λεζάντα για καφετέρια και ακράπα το Tmax....άσε που ακούγεται και σαν κλασομπανιέρα με εξάτμιση.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Μόνο λεζάντα για καφετέρια και ακράπα το Tmax....άσε που ακούγεται και σαν κλασομπανιέρα με εξάτμιση.

Πηγαίνεις άνετα κοντινά ταξίδια, κοντινά εννοώντας Ναύπλιο ξέρω γω ή Χαλκίδα.

Πηγαίνεις σχεδόν πιο άνετα απ οποιοδήποτε άλλο όχημα στη δουλειά σου μέσα στην Αθήνα.

Πηγαίνεις για καφέ και πράγματι είναι λεζάντα, μιας και κατά κοινή ομολογία είναι πανέμορφο.

Το να μη σου αρέσει κατανοητό και σεβαστό, οι υπερβολές δε χρειάζονται ειδικά για μηχανάκια με τέτοιο αριθμό πωλήσεων.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Πηγαίνεις άνετα κοντινά ταξίδια, κοντινά εννοώντας Ναύπλιο ξέρω γω ή Χαλκίδα.

Πηγαίνεις σχεδόν πιο άνετα απ οποιοδήποτε άλλο όχημα στη δουλειά σου μέσα στην Αθήνα.

Πηγαίνεις για καφέ και πράγματι είναι λεζάντα, μιας και κατά κοινή ομολογία είναι πανέμορφο.

Το να μη σου αρέσει κατανοητό και σεβαστό, οι υπερβολές δε χρειάζονται ειδικά για μηχανάκια με τέτοιο αριθμό πωλήσεων.

Λυπάμαι αλλά για όσα περιγράφεις υπάρχει πληρέστερη μηχανή

Honda NC700-750X DCT

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

Λυπάμαι αλλά για όσα περιγράφεις υπάρχει πληρέστερη μηχανή

Honda NC700-750X DCT

Λυπάμαι αλλά μιλάμε για εντελώς διαφορετικά οχήματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Λυπάμαι αλλά μιλάμε για εντελώς διαφορετικά οχήματα.

ok αν θεωρείς οτι η αναβάθμιση ενός SH300 είναι ένα TMAX......πάω πάσο.

πες μου τι ΔΕΝ κάνει καλύτερα το NC700-750 DCT από το ΤΜΑΧ...καίγοντας και τα μισά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν αξίζει.

Καλύτερα να τα φας σε εστιατόρια γκουρμέ όλο το χρόνο με την φιλενάδα σου και τσιμπάς και ένα σκούτερ ίδιας κατηγορίας 300-400 max.

Άποψη μου προφανώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή συγγνώμη το Tmax δεν είναι αναβάθμιση απ το SH? Μια κατηγορία πάνω είναι, μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μηχανάκια.

Τώρα αν θες να συζητήσουμε σε τι υπερτερεί το TMAX έχει πολύ πιο άνετη θέση οδήγησης, πολύ όμως και είναι πολύ ομορφότερο.

Γενικότερα είναι εντελώς άκυρη η σύγκριση μεταξύ μηχανής και scooter και σταματήστε να την κάνετε. Ναι τα scooter είναι υπερκοστολογημένα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν ν αγοράσουν scooter, δεν προσφέρετε τίποτα έτσι. Το γραψα και στο πρώτο μήνυμα.

Αν θέλεις να κάνουμε τέτοια συζήτηση σου λέω κι εγώ ότι με τα ίδια λεφτά παίρνει Tracer 700 και δε βλέπει πουθενά το NC, τη ντροπή των μοτοσυκλετών.

Επεξ/σία από SakafliaC
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Δηλαδή συγγνώμη το Tmax δεν είναι αναβάθμιση απ το SH? Μια κατηγορία πάνω είναι, μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μηχανάκια.

Τώρα αν θες να συζητήσουμε σε τι υπερτερεί το TMAX έχει πολύ πιο άνετη θέση οδήγησης, πολύ όμως και είναι πολύ ομορφότερο.

Γενικότερα είναι εντελώς άκυρη η σύγκριση μεταξύ μηχανής και scooter και σταματήστε να την κάνετε. Ναι τα scooter είναι υπερκοστολογημένα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν ν αγοράσουν scooter, δεν προσφέρετε τίποτα έτσι. Το γραψα και στο πρώτο μήνυμα.

Αν θέλεις να κάνουμε τέτοια συζήτηση σου λέω κι εγώ ότι με τα ίδια λεφτά παίρνει Tracer 700 και δε βλέπει πουθενά το NC, τη ντροπή των μοτοσυκλετών.

δεν έχεις άδικο αλλά είπαμε να κάνει σοφή αναβάθμιση. Αν θέλει να μη χάσει τη σκουτεροειδή αίσθηση μιας μηχανής πάει σε NC...και χώρους και κατανάλωση και DCT που το καθιστά σχεδόν σκουτεροειδές.

Το tracer700 φεύγει τελείως από την λογική σκούτερ για άνεση ευκολία κάθε μέρα. Άσχετα αν θεωρώ οτι άπαξ και καβαλήσεις κανονική μηχανή θα σιχαθείς τα σκούτερ.

Σέβομαι όμως απόλυτα όσους θέλουν σκούτερ λόγω πόλης.

Γι αυτό και πρότεινα αντί να πάρει την πανάκριβη ρουφήχτρα βενζίνης κλασομπανιέρα, να πάρει ένα NC που θα τον βάλει και στο επόμενο σκαλοπάτι των 2 τροχών.

Δημοσ.

Νταξει και γω οδηγώ και τα δύο και έχω αλλάξει κάμποσα και απ τα δύο, δε θεωρώ ότι σιχαίνεσαι τα scooter αν καβαλάς μηχανή. Προφανώς και είναι εντελώς διαφορετική αίσθηση η μηχανή, αλλά και η ευκολία του scooter μέσα στην πόλη δε συγκρίνεται. Το ιδανικό όλοι ξέρουμε ότι είναι 3 μηχανάκια, ένα για κάθε χρήση 🤩

Έχω ρωτήσει κι εγώ για τι χρήση το θέλει, αλλά κλασικά ρωτάνε και μετά μιλάμε εμείς μόνοι μας..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Κατ αρχήν περίμενε όπου να ναι σχόλια ότι με αυτά τα λεφτά παίρνεις Tracer ή Ibiza. Απορώ πώς έχουν αργήσει βασικά ήδη τόσο πολύ, επειδή είναι Σάββατο λογικά..

Το αν αξίζει να πάρεις τέτοιου κόστους και κατηγορίας μηχανάκια δε θεωρώ ότι καθορίζεται απ την κατανάλωση αλλά τέλος πάντων. Αν τσιμπάς το γκάζι θα καίει ναι, ειδικά σε σύγκριση με το SH.

Για τι χρήση το θέλεις? Και κυρίως η ερώτηση του εκατομμυρίου, έχεις κλειστό γκαραζ σωστά? Και επίσης είσαι διατεθειμένος να κάνεις ασφάλεια κλοπής ελπίζω?

Χαχαχαχα Ε ναι αυτά τα σχόλια θα υπάρχουν πάντα. Ναι εννοείται σε κλειστό γκαράζ. Χρήση νταξει καθημερινή θα του κάνω αφού δεν θα έχω κάποιο πιο μικρό για τις κοντινές δουλειές αλλά και για βόλτες εντός και εκτός Αθήνας «Ωρωπό» και τα λοιπά. 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι γι αυτά που περιγράφεις, εννοείται τα κάνεις και με μικρότερο ή φθηνότερο, αλλά αφού σ αρέσει το TMAX αν ρωτάς εμένα go for it.

Αντίστοιχη οδηγική συμπεριφορά εννοείται δε βρίσκεις σε άλλο scooter, εκτός αυτού και του Forza. Μετά πας σε μηχανή.

Πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Μια χαρά είναι γι αυτά που περιγράφεις, εννοείται τα κάνεις και με μικρότερο ή φθηνότερο, αλλά αφού σ αρέσει το TMAX αν ρωτάς εμένα go for it.

Αντίστοιχη οδηγική συμπεριφορά εννοείται δε βρίσκεις σε άλλο scooter, εκτός αυτού και του Forza. Μετά πας σε μηχανή.

Πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις?

Τα έκανα άνετα και με το SH αλλά για παράδειγμα όταν έβγαινε εθνική για μια βόλτα στον Ωρωπό ή Βάρκιζα καταλάβαινες ότι θες κάτι πιο δυνατό. Άλλος φίλος μου είπε να χτυπήσω το ΑΚ 550 επειδή έχει πιο πολλά άλογα αλλά για μενα βασιλιάς είναι το tmax. Σε χρήματα πάνω κάτω 7-8 χιλιάρικα βλέπω ότι παίρνεις άνετα το 530 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...