Konstantinos1974 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Γεια σας, Σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιό μου με την Cosmote: Double play 50mb internet κλπ €31. Σε μετρήσεις με το Speedtest η ταχύτητα κυμαίνεται από 48-51 mbs. Αυτές οι πάρα πολύ ικανοποιητικες ταχυτητες είναι το τίμημα του να πληρώνει κανείς ακριβότερα την Cosmote απο τις αλλες εταιρειες; Θα το μαθω μόνο άμα φύγω υποθέτω. Αν είναι να χάσω την πραγματική πενηντάρα δεν με ενδιαφέρει να δίνω €5 λιγότερα. Ο πάτερας μου στο ίδιο σπίτι έχει 24άρα και ταχύτητα 9 με Wind. Φαίνεται σαν να παίζει ρόλο η εταιρεία. Έχετε κάποια γνώση πανω στο θέμα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
LaMereda Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, Konstantinos1974 είπε Σε μετρήσεις με το Speedtest η ταχύτητα κυμαίνεται από 48-51 mbs. Αυτές οι πάρα πολύ ικανοποιητικες ταχυτητες είναι το τίμημα του να πληρώνει κανείς ακριβότερα την Cosmote απο τις αλλες εταιρειες; Θα το μαθω μόνο άμα φύγω υποθέτω. Αν είναι να χάσω την πραγματική πενηντάρα δεν με ενδιαφέρει να δίνω €5 λιγότερα. Αφού είσαι ευχαριστημένος δεν φεύγεις. Όπως σωστά είπες, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πας αλλού και να έχεις προβλήματα. Δες αν η περιοχή καλύπτεται από το δίκτυο οπτικής ίνας: https://www.sfbb.gr/ και αν ναι, προχώρα αν θες σε αίτηση για να πας σε 100αρα γραμμή με 29€/μήνα για 2 χρόνια. 1
malias4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεν εχεις προβλημα οντως το καλυτερο ειναι να κατσεις εκει. Απλα θα πας για ανανεωση στην 50αρα παλι; Τι τιμη σου δινουν; Παιζει κ η 100αρα τωρα στα 36.9€ αν τα πιανει η γραμμη σου αξιζει ! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από malias4 1
infin1tyGR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Από την ίδια καμπίνα παίζουν όλες οι εταιρείες, δεν θα συγχρονίζεις λιγότερο. Στο θέμα διασύνδεσης με εξωτερικό τα πάει όντως καλύτερα η Cosmote. 1
Konstantinos1974 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, malias4 είπε Αν δεν εχεις προβλημα οντως το καλυτερο ειναι να κατσεις εκει. Απλα θα πας για ανανεωση στην 50αρα παλι; Τι τιμη σου δινουν; Παιζει κ η 100αρα τωρα στα 36.9€ αν τα πιανει η γραμμη σου αξιζει ! Με βάζεις σε πειρασμό. 1
agiannesg59 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Στις 10/7/2021 στις 9:59 ΠΜ, Konstantinos1974 είπε Σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιό μου με την Cosmote: Double play 50mb internet κλπ €31 στο κλπ ειναι η διαφορα.ΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ?????
alkis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Στις 10/7/2021 στις 9:59 ΠΜ, Konstantinos1974 είπε Ο πάτερας μου στο ίδιο σπίτι έχει 24άρα και ταχύτητα 9 με Wind. Φαίνεται σαν να παίζει ρόλο η εταιρεία. Έχετε κάποια γνώση πανω στο θέμα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Α) μπορεί να έχει το h108 το οποίο είναι γελοίο. (με ένα τροφοδοτικό 12v 2a/1,5a μπορεί να παίζει καλύτερα από το 1a που δίνουν, υπάρχουν αρκετές αναφορές για crc χωρίς λόγο). Μπορεί να θέλει και αλλαγή το splitter του (αν έχει pots). Β) Άλλo adsl άλλο vdsl. Ο πατέρας σου δεν (λογικα) έχει voip και παίρνει από αστικό κέντρο. Η σύγκριση πρέπει να γίνεται σε λογικά πλαίσια cosmote 520vdsl vs wind 50 vdsl. Στη θέση σου: α) θα έμενα. β) θέλω κάτι παραπάνω, κοιτάω για οπτική όπως σωστά είπαν γ) δεν έχει; κοιτάω για πακέτο 100mbps δ)κοιτάω για κανένα fritz 7530(7590) ώστε να έχω το απόλυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα