Wheysted Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μην το πατήσεις τελικά τις ίδιες ρυθμισεις με το εκκαθάριση βγαζει.. τώρα που το άλλαξες συνεχίζεις να χάνεις αρχεια:
Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι... Μέχρι στιγμής δεν έχω προσέξει να μου λείπει κάτι. βέβαια δεν ξέρω τι θα κάνει αυτή η κ####εφαρμογή... Μετά από της 15 μέρες.... Δεν υπάρχει τρόπος να την απεγκαταστήσω πλήρως?? Φοβάμαι ακόμα να κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο μην μου σβήσει τίποτα σημαντικό και δεν το πάρω είδηση. Πριν που δεν ήξερα πατάγα εκκαθαρίσει συνέχεια αλλά δεν είχα προσέξει να μου λείπει κάτι τότε από όσο θυμάμαι τι να πω με αυτό το τηλέφωνο??? Μακριά από tsiaomi και το σάπιο MIUI... .... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από Vasilis T 92
Wheysted Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εαν θες δοκιμασε το ultra power saving mode αυτο βαζω εγω σε ολα τα xiaomi που εχω, ειναι πολυ προβληματικο το miui ειναι και δυσκολο να γινει root και αμα γινει root παει η εγγυηση..εχω και samsung και apple δεν αντεχει η μπαταρια τους Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από Wheysted
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Καπου ειδα οτι έχει ελάχιστο χωρο.μηπως αυτό φταίει;126 απο τα 128 GB κατειλημμένα;
Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Καπου ειδα οτι έχει ελάχιστο χωρο.μηπως αυτό φταίει;126 απο τα 128 GB κατειλημμένα; Τι σχέση έχει αυτό τώρα?? Και με το s6 που είχα που είναι μοντέλο του 2015 μου έβγαζε τέτοια μύνηματα ότι έχει ελάχιστο χώρο ανεπαρκής μνήμης κτλπ. και δεν είχα χάσει ποτέ κανένα αρχείο. Μόνο με αυτό το τηλέφωνο τα παθαίνω αυτα... Το πήρα δοκιμάστηκα για την μπαταρία τουνα δω πως είναι γιατί δεν μπορούσα να πάρω πάλι samsung ναυαρχίδα. και μου βγήκε άστα να πάνε μόνο η μπαταρία του αξίζει κατ εμέ και η γρήγορη φόρτιση που έχει τπτ άλλο..... 8 ώρες πριν, Delas.46 είπε Στους φακέλους της συσκευής έψαξες; Ναι και δεν βρήκα τίποτα εξαφανίστηκαν τα αρχεία
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 49 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Τι σχέση έχει αυτό τώρα?? Και με το s6 που είχα που είναι μοντέλο του 2015 μου έβγαζε τέτοια μύνηματα ότι έχει ελάχιστο χώρο ανεπαρκής μνήμης κτλπ. και δεν είχα χάσει ποτέ κανένα αρχείο. Μόνο με αυτό το τηλέφωνο τα παθαίνω αυτα... Το πήρα δοκιμάστηκα για την μπαταρία τουνα δω πως είναι γιατί δεν μπορούσα να πάρω πάλι samsung ναυαρχίδα. και μου βγήκε άστα να πάνε μόνο η μπαταρία του αξίζει κατ εμέ και η γρήγορη φόρτιση που έχει τπτ άλλο..... Ναι και δεν βρήκα τίποτα εξαφανίστηκαν τα αρχεία Ξερω και εγώ;Ισως αν δεν το φτάνει ο χωρος να σβήνει αρχεία που δεν τα θεωρεί αναγκαία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα