JohnMike00 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας. Έχω ένα κινητό Lenovo και από χθες το βράδυ που κάτι πατήθηκε και έκλεισε ξαφνικά, το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει βγάζοντας το λογότυπο Lenovo και να τρεμοπαίζει. Το έχω βάλει στον φορτιστή, έχω πατήσει όλα τα κουμπιά και εξακολουθεί να γίνεται το ίδιο. Ξέρετε σε τι μπορεί να οφείλεται και πώς μπορώ να το επαναφέρω; Κυρίως φοβάμαι μήπως έχουν χαθεί πράγματα που έχω μέσα στο κινητό.
koutsis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, JohnMike00 είπε Καλησπέρα σας. Έχω ένα κινητό Lenovo και από χθες το βράδυ που κάτι πατήθηκε και έκλεισε ξαφνικά, το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει βγάζοντας το λογότυπο Lenovo και να τρεμοπαίζει. Το έχω βάλει στον φορτιστή, έχω πατήσει όλα τα κουμπιά και εξακολουθεί να γίνεται το ίδιο. Ξέρετε σε τι μπορεί να οφείλεται και πώς μπορώ να το επαναφέρω; Κυρίως φοβάμαι μήπως έχουν χαθεί πράγματα που έχω μέσα στο κινητό. Λογικά είναι θέμα hardware. Μόνο αν το πας στο service θα σου πουν σίγουρα...
JohnMike00 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μετά από 1 μήνα και κάτι που το κινητό έχει κάνει διάφορα περίεργα, έχει 2 μέρες τώρα που είναι εντελώς νεκρό και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Το πρόβλημα που είχα αναφέρει λύθηκε προσωρινά, αλλά συχνά πάθαινε βλάβες αυτό το διάστημα. Έκλεινε μόνο του, μαύριζε ή πάγωνε η οθόνη, κολλούσε και άλλα. Προχθές κόλλησε, πάτησα το κουμπί τροφοδοσίας για να κλείσει και να το ανοίξω ξανά, αλλά από τότε δεν έχει λειτουργήσει καθόλου. Ούτε φορτίζει ούτε δίνει κάποιο σημάδι ζωής. Όταν ανοιγόκλεινε καλύτερα ήταν. Τώρα δε βλέπω φως. Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το κουμπί τροφοδοσίας έχει ''βουλιάξει'' προς τα μέσα και δεν πατιέται καλά.
Kthulhou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, JohnMike00 είπε Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το κουμπί τροφοδοσίας έχει ''βουλιάξει'' προς τα μέσα και δεν πατιέται καλά. αν εννοείς το βύσμα τροφοδοσία, ναι, παίζει ρόλο....απλά δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ρευμα, ξελιγώθηκε η μπαταρία => πρέπει να φορτίσεις κάπως / επισκευαστεί η πλακέτα κ να ανάψει οι βλάβες θα ήταν από βραχυκυκλώματα κλπ....
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 51 λεπτά πριν, JohnMike00 είπε Μετά από 1 μήνα και κάτι που το κινητό έχει κάνει διάφορα περίεργα, έχει 2 μέρες τώρα που είναι εντελώς νεκρό και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Το πρόβλημα που είχα αναφέρει λύθηκε προσωρινά, αλλά συχνά πάθαινε βλάβες αυτό το διάστημα. Έκλεινε μόνο του, μαύριζε ή πάγωνε η οθόνη, κολλούσε και άλλα. Προχθές κόλλησε, πάτησα το κουμπί τροφοδοσίας για να κλείσει και να το ανοίξω ξανά, αλλά από τότε δεν έχει λειτουργήσει καθόλου. Ούτε φορτίζει ούτε δίνει κάποιο σημάδι ζωής. Όταν ανοιγόκλεινε καλύτερα ήταν. Τώρα δε βλέπω φως. Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το κουμπί τροφοδοσίας έχει ''βουλιάξει'' προς τα μέσα και δεν πατιέται καλά. Toυλάχιστον τράβηξες τα σημαντικά που εχεις μεσα; Φυσικά και παίζει ρόλο το κουμπί!
JohnMike00 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Όχι, δυστυχώς δεν έχω σώσει τα περισσότερα απ' όσα είχα μέσα.
JohnMike00 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Το πήγα κάπου και μου άλλαξαν το κουμπί και τώρα πατιέται κανονικά, αλλά το κινητό δεν έχει ανοίξει καθόλου. Ούτε καν φορτίζεται αφού είναι νεκρό, εκτός λειτουργίας εδώ και βδομάδες.
Kthulhou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 αυτός που το έφτιαξε, το δοκίμασε? τι σου είπε ? η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε? άστο στην πρίζα να (προσπαθήσει να) φορτίσει για 1-2 ώρες κ μετά ξαναπροσπάθησε να ανάψει 1
JohnMike00 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Το δοκίμασε, το είχε και στην πρίζα αλλά τίποτα. Είναι νεκρό το κινητό, όσες ώρες και να το έχω στον φορτιστή δεν κάνει τίποτα. Απλώς ανάβει το φωτάκι, αλλά δε φορτίζει. Θέμα μπαταρίας μου είπε ότι δεν είναι, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Τότε τι σου έφτιαξε? Όταν άναψε γιατί δεν πήρες τα αρχεία?
JohnMike00 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελευταία φορά που άνοιξε το κινητό ήταν πριν 2-3 βδομάδες. Ε αυτό γινόταν για κάποιους μήνες, αλλά άνοιγε παρά τα προβλήματα. Δεν περίμενα να μην ανοίγει καθόλου. Σίγουρα έπρεπε να έχω πάρει τα αρχεία αλλά δεν προνόησα. Το κουμπί μου έφτιαξε αλλά προφανώς δεν έφταιγε αυτό. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από JohnMike00
Kthulhou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 ΑΑΑΑΑΑΑν βγει η μπαταρία....μήπως είναι βραχυκυκλωμένη και εμποδίζει το κινητό να ξυπνήσει ?
roginsky12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 hardware ειναι φιλε...πας για καινουριο κινητο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα