tarantules Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω μια smart TV Samsung UE32M5522 μοντέλο 2017 αν θυμάμαι η οποία έχει λειτουργικό Tizen 3.0 και έχει πάρει το τελευταίο firmware update που είχε βγάλει η εταιρία. Το πρόβλημα είναι οτι στον ενσωματωμένο internet browser θέλω να δείχνει live κανάλια από ιστοσελίδες που δεν ποιάνω τοπικά με τον κλασικό δέκτη.Σε όποια όμως σελίδα με live κανάλι ανοίξω , μόλις πατήσω πάνω στην εικόνα για να ξεκινήσει το streaming , μου βγάζει οτι το πιστοποιητικό δεν είναι έγγυρο.Άλλες σελίδες απλές χωρίς streaming τις φορτώνει κανονικά.Ακόμα και κανάλια ραδιοφωνικά τύπου streaming τα παίζει. H ερώτηση τώρα είναι η εξής : Για να μην προβώ στη λύση του TV box , υπάρχει κάποιος τρόπος να καταφέρω να φορτώσω στον browser live streaming κανάλι; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από tarantules
The_Judas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μονόδρομος η αγορά tv box, θα σου λύσει τα χέρια σε όλους τους τομείς. Εχω και εγώ samsung του 2018. Το λειτουργικό της samsung δεν έχει πολλές δυνατότητες. Μόνο για τα κλασικά netflix/amazon prime κλπ κάνει. ούτε καν το τα υβριδικά κανάλια κατάφερα να παίξω σε αυτή την τηλεόραση, παρόλο θεωρητικά τα υποστηρίζει, ενώ είχα και επικοινωνία με το άθλιο support τους... Επίσης το streaming ιστοσελίδων χρησιμοποιεί δεκάδες διαφορετικά προγράμματα που δεν είναι συμβατά εκτός pc/android. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα