kavouras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα ip τηλέφωνο. Το router όμως του ote είναι σε άλλο όροφο και δεν έχω τηλεφωνικές πρίζες απευθείας απο το router. Όμως έχω κοντά ethernet βύσμα που πάει σε switch και ενώνει όλο το σπίτι με δίκτυο. Πως μπορώ να συνδέσω το ip τηλέφωνο? Απαιτείται τηλεφωνικό κέντρο? Ή μπορώ και χωρίς τηλεφωνικό κέντρο?
ksessalonikios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 ζητάς το username και το password απο την cosmote για την τηλεφωνία, τα περνάς στο σχετικό μενου του τηλεφωνου (αφου λες οτι ειναι voip) και συνδεεις το τηλεφωνο στο δικτυο με ethernet οπως θα εκανες με οποιαδήποτε αλλη συσκευή 1
kavouras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Στις 10/7/2021 στις 10:01 ΠΜ, ksessalonikios είπε ζητάς το username και το password απο την cosmote για την τηλεφωνία, τα περνάς στο σχετικό μενου του τηλεφωνου (αφου λες οτι ειναι voip) και συνδεεις το τηλεφωνο στο δικτυο με ethernet οπως θα εκανες με οποιαδήποτε αλλη συσκευή Σε ευχαριστώ φίλε μου. Όντως με τους κωδικούς SIP του οτε λειτούργησε κανονικά το τηλέφωνο! Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα