golden33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Ανοίγω αυτό το θέμα διότι μου δημιουργήθηκε η απορία του αν επηρεάζει το fast charge τη διάρκεια που κρατάει η μπαταρία στην καθημερινή χρήση, όχι τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εξηγούμαι, αγόρασα πρόσφατα το Poco f3 το οποίο έρχεται με έναν φορτιστή 33W. Όσες φορές φόρτισα το κινητό με αυτόν παρατήρησα ότι τελείωνε πολύ γρήγορα η μπαταρία του σε αντίθεση με όταν το φόρτιζα με έναν απλό που έχω που δεν πρέπει να είναι πάνω από 10W. Σε εμπειρία χρήσης μιλάμε για μεγάλη διαφορά σχεδόν μιας μέρας υπέρ της αργής φόρτισης. Ισχύει κάτι τέτοιο η απλά το φαντάζομαι? Ξέρω ότι όσο πιο γρήγορα φορτίζει η μπαταρία τόσο πιο γρήγορα θα πέσει η υγεία της σε βάθος χρόνου και θα κρατάει λιγότερο αλλά εδώ δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο καθώς το κινητό είναι ενός μήνα. Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ο χρόνος φόρτισης σε καινούριο κινητό ως προς την καθημερινή διάρκεια της μπαταρίας?
manoskost Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 δεν ειναι τυχαιο αυτο που λενε, οτι οταν κατι φορτιζει γρηγορα, ξεφορτιζει και γρηγορα. εγω παντα προτιμω την αργη φορτιση και ας αργησει και μιση ωρα παραπανω.
intruder99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Φορτίζω το Realme 7 Pro με τον δικό του φορτιστή που είναι 65W και βλέπω πάνω κάτω 8.5 ώρες SOT όταν η μπαταρία πέσει στο 10%. Δεν το έχω φορτίσει με 10W φορτιστή, αλλά δεν ένιωσα ποτέ ότι αδειάζει γρήγορα. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από intruder99
ChrisN.S. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, golden33 είπε Ανοίγω αυτό το θέμα διότι μου δημιουργήθηκε η απορία του αν επηρεάζει το fast charge τη διάρκεια που κρατάει η μπαταρία στην καθημερινή χρήση, όχι τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εξηγούμαι, αγόρασα πρόσφατα το Poco f3 το οποίο έρχεται με έναν φορτιστή 33W. Όσες φορές φόρτισα το κινητό με αυτόν παρατήρησα ότι τελείωνε πολύ γρήγορα η μπαταρία του σε αντίθεση με όταν το φόρτιζα με έναν απλό που έχω που δεν πρέπει να είναι πάνω από 10W. Σε εμπειρία χρήσης μιλάμε για μεγάλη διαφορά σχεδόν μιας μέρας υπέρ της αργής φόρτισης. Ισχύει κάτι τέτοιο η απλά το φαντάζομαι? Ξέρω ότι όσο πιο γρήγορα φορτίζει η μπαταρία τόσο πιο γρήγορα θα πέσει η υγεία της σε βάθος χρόνου και θα κρατάει λιγότερο αλλά εδώ δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο καθώς το κινητό είναι ενός μήνα. Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ο χρόνος φόρτισης σε καινούριο κινητό ως προς την καθημερινή διάρκεια της μπαταρίας? Δε νομίζω πως ισχύει, απλά όταν φορτίζεις με fast charge παίρνει φωτιά το κινητό από άποψη θερμοκρασίας.
Chaniwths Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά έχω το Poco f3. Ενώ λέει ότι φορτίζει 100% σε 50 λεπτά εμένα κάνει 2 ώρες..παίζει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Στις 19/2/2022 στις 3:07 ΜΜ, Chaniwths είπε Καλησπέρα παιδιά έχω το Poco f3. Ενώ λέει ότι φορτίζει 100% σε 50 λεπτά εμένα κάνει 2 ώρες..παίζει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστω Προβληματικό καλώδιο, η φορτιστής Κοίτα μήπως έχεις απενεργοποισει την επιλογή για γρήγορη φόρτιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα