Witcher1st Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτο θελει να εχεις ενεργοποιημενο το NFC στο κινητο; Υπαρχουν κινδυνοι;
Dotlock Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Υπαρχει λογος να χρησιμοποιει κανεις το my alpha wallet και οχι το gpay πλεον;
Dreamcatcher Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Dotlock είπε Υπαρχει λογος να χρησιμοποιει κανεις το my alpha wallet και οχι το gpay πλεον; απολυτως κανενας. το alpha wallet ειναι αισθητα πιο αργο Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από Dreamcatcher 1
Delas.46 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Issuer terms απο τη Eurobank (ίσως είναι ημιτελή επειδή δεν αναφέρει "Google Pay" αλλά "ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ". Αποτυγχάνει στο επόμενο βήμα (Your bank is verifying your card). 1
Witcher1st Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μεγαλη ευκολια παντως. Βεβαια για καλο και για κακο θα εχω και την καρτα μαζι μου. Θελω να ρωτησω, το google pay σαν εφαρμογη χρειαζεται στο κινητο απο τη στιγμη που εχω προσθεσει την καρτα; Αν ναι, καθε φορα πρεπει να ανοιγω την εφαρμογη πριν πληρωσω, ή απλα το NFC;
dude33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Lazostat είπε Μεγαλη ευκολια παντως. Βεβαια για καλο και για κακο θα εχω και την καρτα μαζι μου. Θελω να ρωτησω, το google pay σαν εφαρμογη χρειαζεται στο κινητο απο τη στιγμη που εχω προσθεσει την καρτα; Αν ναι, καθε φορα πρεπει να ανοιγω την εφαρμογη πριν πληρωσω, ή απλα το NFC; Μονο το nfc αν το απενεργοποιείς.Αλλιώς δεν ανοίγεις τίποτα απο εφαρμογή.Μονο την οθόνη ή ξεκλειδώνεις το κινητό.
Witcher1st Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, dude33 είπε Μονο το nfc αν το απενεργοποιείς.Αλλιώς δεν ανοίγεις τίποτα απο εφαρμογή.Μονο την οθόνη ή ξεκλειδώνεις το κινητό. Εννοειται NFC μπαινει μονο για την αγορα, μετα κλεινει. Αλλιως σε κλεβουν για πλακα. Δε το χρειαζομαι εξαλλου για καποιο αλλο λογο. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από Lazostat
dude33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Lazostat είπε . Αλλιως σε κλεβουν για πλακα. Δεν είναι έτσι,αν ήταν με τις κάρτες που δουλευουν με τον ίδιο τρόπο τι κάνεις; Οτι σε βολευει βέβαια. 1
Witcher1st Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Πηγα εχθες σουπερμαρκετ και δεν γινοταν τιποτα οταν περνουσα το κινητο απο το μηχανημα. Δεν ξερω τι φαση.. Τις προηγουμενες φορες λειτουργουσε μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα