Προς το περιεχόμενο

Νερό πάνω σε laptop...

stako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες προέκυψε ένα ατύχημα με ένα laptop, έπεσε ένα ποτήρι νερό πάνω του........ Σήμερα λειτουργεί κανονικά, το ερώτημα μου είναι εαν θα ήταν καλό να κάνω κάτι ώστε να μην χαλάσει τελικά αύριο μεθαύριο....... Δηλαδή πχ μήπως πρέπει να το αφήσω ανάποδα, ανοιχτό-σβηστό, τέτοια πράματα..........

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μην το ανοίξεις καθόλου για 3-4 μέρες έτσι ώστε να στεγνώσει εντελώς γιατί αλλιώς μπορεί να γίνει κανένα βραχυκύκλωμα και να καείς και'συ μαζί :P

Δημοσ.

Θέλω να αποφύγω να το πάω στην αντιπροσωπεία, εκεί μπορεί να μου πουν ότι θέλουν για να πάρουν λεφτά...... Είχα παέι ένα laptop που απλά είχε κοπεί το καλωδιάκι που συνδέει την οθόνη και μου ζητήσανε 600 ευρώ για να αλλάξουν ΟΛΗ την οθόνη! Τελικά το πήγα σε ένα τύπο τεχνικό και μου το έφτιαξε αλλάζοντας απλά καλωδιάκι...... Κόστος? 30 ευρώ!

Για αυτό σας λέω, καμιά άλλη προσωπικά υλοποιήσιμη πρόταση?

Δημοσ.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν το πας στην αντιπροσωπεία όσο πιο γρήγορα μπορείς;;;

Μην το ακούς στον τεχνικό πηγαινέ το γρήγορα.

Δημοσ.

file to idio epatha k egw prin 6 mines me ti moni diafora oti den to pira grammi amesws k tin epomeni mera arxise ta trela tou me apotelesma na xasw telika to keyboard.

diki mou gnwmi bgale ola ta pliktra prwta k me ena katharo lepto pani skoupise oli tin plaketa prwtou potisei me nero.isws to swseis me auto to tropo.

simeioteon oti i allagi se compaq presario 2100 pige 85 europoula! :cry:

Δημοσ.

Στην αντιπροσωπεία πήγαινε το.

h gnwmh mou eine poula to twra se kanena thima' date=' kai pare esi kenurgio!!

MOYAAAAA xaxaxaxaxa!

:P :p :P :p[/quote']

μπράβο βρε, τέτοια λέγε να σε ξέουμε όταν βάζεις αγγελίες

Δημοσ.

ta :P :p :P shmenoun oti kanw plaka.... an den to katalabes provlima sou.

an pali den thes, den agorazeis apo tis aggelies mou.

alla kai pali, den bazw aggelies mehri twra...

Δημοσ.

Τελικά το άνοιξα και το "καθάρισα" όσο γινόταν με ένα φυσερό που έχω για τις σκόνες (από Πράκτικερ παίδες και κάνει όσο κάνει ένα σπρέι αέρα, αλλά αυτό παίζει με ρεύμα και δεν έχει υγρασία όπως το σπρέυ)......... Παίζει κανονικά και σήμερα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...