lanista Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Χαιρετίζω την κοινότητα, Επισκέπτομαι την Ελλάδα για ένα μήνα από ΗΠΑ και προσπαθώ να βρω τον κατάλληλο πάροχο καρτοκινητής για την περίπτωση μου: Έχω ελληνικό αριθμό και συμβόλαιο μηδενικού παγίου της τότε Q Telecom, αλλά οι χρεώσεις για κλήσεις / δεδομένα είναι εξωφρενικές και δεν συμφέρει Στην νέα σύνδεση θα μεταφερθεί ο Ελληνικός αριθμός που έχω τον οποίο θέλω να διατηρήσω το οποίω σημαίνει ότι σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα θα πρέπει να γεμίζω την κάρτα με ένα ελάχιστο ποσό όταν θα είμαι στην Αμερική Την Ελληνική συσκευή την έχω χάσει, θα πάρω μάλλον ένα Realme 8 από Ελλάδα (υπάρχει κανείς από ΗΠΑ που να έχει να προτείνει καλύτερο unlocked GSM κινητό στα ίδια λεφτά δλδ 200 ευρώ?) Η νέα κάρτα θα πρέπει να έχει roaming, το οποίο θα το χρησιμοποιώ ελάχιστα, αλλά θα πρέπει να έχει την δυνατότητα (το ρωτάω γιατί εδώ ορισμένοι πάροχοι δεν δίνουν καθόλου) Τα δεδομένα είναι πιο σημαντικά από τα λεπτά γιατί ... Zoom Business. Δεν θέλω να βλέπω βίντεο υψηλής ανάλυσης, είναι καθαρά για επαγγελματική χρήση Υπάρχει κάποιος να προτείνει τίποτα? Υπάρχει και η επιλογή να κρατήσω το συμβόλαιο, να μην το χρησιμοποιώ καθόλου και να πάρω μία κάρτα για 1 μήνα να κάνω την δουλειά μου με ένα δεύτερο αριθμό που μόνο θα καλώ) Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστώ ένα δεύτερο τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 πάρε μια Κάρτα κοσμοτε και βάλε ένα πρόγραμμα που σε βολεύει για ένα μήνα που είσαι εδώ δεν θέλει πολύ ψάξιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, kostasbm είπε πάρε μια Κάρτα κοσμοτε και βάλε ένα πρόγραμμα που σε βολεύει για ένα μήνα που είσαι εδώ δεν θέλει πολύ ψάξιμο Ακριβως Ετσι και αλλιώς δεν θα βρει και διάφορες με τους άλλους, τα τιμολογια τους ειναι σχεδόν τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Αν μετατρέψεις το συμβόλαιο σε καρτοκινητό και θέλεις να κρατήσεις το νούμερο (όποια κάρτα και να πάρεις what's up, f2g, cu) τότε πρέπει να γνωρίζεις ότι θα πρέπει να ανανεώνεις το υπόλοιπο (να βάζεις χρήματα στην κάρτα) κάθε δύο μήνες αλλιώς χάνεις το νούμερο. Οπότε η λύση για να μην κινδυνεύεις να χάσεις το νούμερο είναι ένα οποιοδήποτε καρτοκινητό με νέο νούμερο και πολλά data. Όλα τα καρτοκινητά τώρα το καλοκαίρι έχουν προσφορές με απεριόριστα data δωρεάν ή πολύ φθηνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, afm είπε Αν μετατρέψεις το συμβόλαιο σε καρτοκινητό και θέλεις να κρατήσεις το νούμερο (όποια κάρτα και να πάρεις what's up, f2g, cu) τότε πρέπει να γνωρίζεις ότι θα πρέπει να ανανεώνεις το υπόλοιπο (να βάζεις χρήματα στην κάρτα) κάθε δύο μήνες αλλιώς χάνεις το νούμερο. Οπότε η λύση για να μην κινδυνεύεις να χάσεις το νούμερο είναι ένα οποιοδήποτε καρτοκινητό με νέο νούμερο και πολλά data. Όλα τα καρτοκινητά τώρα το καλοκαίρι έχουν προσφορές με απεριόριστα data δωρεάν ή πολύ φθηνά. Είσαι σίγουρος ότι σε δύο μήνες χάνεις το νούμερο; Φίλος με Q μου είπε ότι ανανεώνει υποχρεωτικά ανά 3 η 4 μήνες και μετά σου βάζουν φραγή, το νούμερο διαγράφεται σε πολύ περισσότερο καιρό αν δεν ανανεώσεις. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από Basilhs23___ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/7/2021 στις 9:25 ΠΜ, afm είπε Αν μετατρέψεις το συμβόλαιο σε καρτοκινητό και θέλεις να κρατήσεις το νούμερο (όποια κάρτα και να πάρεις what's up, f2g, cu) τότε πρέπει να γνωρίζεις ότι θα πρέπει να ανανεώνεις το υπόλοιπο (να βάζεις χρήματα στην κάρτα) κάθε δύο μήνες αλλιώς χάνεις το νούμερο. Οπότε η λύση για να μην κινδυνεύεις να χάσεις το νούμερο είναι ένα οποιοδήποτε καρτοκινητό με νέο νούμερο και πολλά data. Όλα τα καρτοκινητά τώρα το καλοκαίρι έχουν προσφορές με απεριόριστα data δωρεάν ή πολύ φθηνά. Στις 23/7/2021 στις 5:27 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Είσαι σίγουρος ότι σε δύο μήνες χάνεις το νούμερο; Φίλος με Q μου είπε ότι ανανεώνει υποχρεωτικά ανά 3 η 4 μήνες και μετά σου βάζουν φραγή, το νούμερο διαγράφεται σε πολύ περισσότερο καιρό αν δεν ανανεώσεις. Στην cosmote/vodafone ισχύει αυτό με την φραγή στους 3 μήνες, στην wind/Q είναι 12 μήνες για να γίνει φραγή εισερχομένων. Τα χρήματα χάνονται στους 3 μήνες αλλά το νούμερο ισχύει και δέχεσαι κλήσεις για 12 μήνες. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα