gatetofreddom Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα! Αγόρασα με απόδειξη από γνωστό σκρουτζομαγαζο καινούργιο λαπτοπ huawei d14 (έκανα την διευκρίνιση ότι δεν είναι refurbished και μου λένε βεβαίως πρόκειται για καινούργιο προϊόν) Ημέρα αγοράς 7/7 Τωρα ξεκινά το παράξενο της υπόθεσης. Φτιάχνω user για πρώτη φορά και όπως πάω να συνδεθώ βλέπω από κάτω δεύτερο user που είχε συνδεθεί με τηλέφωνο , συγκεκριμένα στην Πολωνία (+48 Poland) . Λέω μπα η ιδέα μου θα νε. Μπαίνω στα settings του σκληρού c:users και βλέπω πως έχει γίνει δημιουργία από 2/5/21. Τον υπολογιστή εγώ μόλις τον ενεργοποίησα . Ψάχνω για εγγυήσεις με S/N και ανακαλύπτω πως το λαπτοπ με την διετή εγγύηση φαίνεται να έχει ημερομηνία λήξης 2023/7/2. (Μη είναι γραμμένο και με την αμερικανική μορφή, Φεβρουάριο) δηλαδη αν βλέπω σωστά 5 μέρες πριν από την αγορά που αναγράφεται στην απόδειξη! Έχει κανείς ιδέα τι έχει συμβεί; Με κορόιδεψαν; ευχαριστω προκαταβολικά
Dantε Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Πιθανοτατα προοριζοταν για αγορα σε αλλη χωρα και ειχε γινει καποιος ελεγχος εκει. Εφοσον δε παρατηρεις κατι αλλο ,δηλαδη να φαινεται δουλεμενο και η εγγυηση απο οτι λες ισχυει κανονικα,τοτε μην ασχολεισαι.
andreas1gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, gatetofreddom είπε Καλησπέρα! Αγόρασα με απόδειξη από γνωστό σκρουτζομαγαζο καινούργιο λαπτοπ huawei d14 (έκανα την διευκρίνιση ότι δεν είναι refurbished και μου λένε βεβαίως πρόκειται για καινούργιο προϊόν) Ημέρα αγοράς 7/7 Τωρα ξεκινά το παράξενο της υπόθεσης. Φτιάχνω user για πρώτη φορά και όπως πάω να συνδεθώ βλέπω από κάτω δεύτερο user που είχε συνδεθεί με τηλέφωνο , συγκεκριμένα στην Πολωνία (+48 Poland) . Λέω μπα η ιδέα μου θα νε. Μπαίνω στα settings του σκληρού c:users και βλέπω πως έχει γίνει δημιουργία από 2/5/21. Τον υπολογιστή εγώ μόλις τον ενεργοποίησα . Ψάχνω για εγγυήσεις με S/N και ανακαλύπτω πως το λαπτοπ με την διετή εγγύηση φαίνεται να έχει ημερομηνία λήξης 2023/7/2. (Μη είναι γραμμένο και με την αμερικανική μορφή, Φεβρουάριο) δηλαδη αν βλέπω σωστά 5 μέρες πριν από την αγορά που αναγράφεται στην απόδειξη! Έχει κανείς ιδέα τι έχει συμβεί; Με κορόιδεψαν; ευχαριστω προκαταβολικά Σε εμένα αν και το παρέλαβα – ενεργοποίησα (Ελληνικής αντιπροσωπίας και αγορά από το πλαίσιο) 17/11/20, μου λέει ότι η εγγύηση ξεκίνησε από δυο μέρες μετά: 19/11/20…
gatetofreddom Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Ευχαριστώ φίλε ! Με παραμυθιάζουν πως είναι λέει εικονική η εγγύηση .
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, gatetofreddom είπε λήξης 2023/7/2. (Μη είναι γραμμένο και με την αμερικανική μορφή, Φεβρουάριο) Ενημερωτικα η αμερικανικη μορφη ειναι MM/DD/YYYY. Οταν ξεκιναει με χρονολογια, ειναι YYYY/MM/DD, δλδ 2 Ιουλιου
Kthulhou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, gatetofreddom είπε Ευχαριστώ φίλε ! Με παραμυθιάζουν πως είναι λέει εικονική η εγγύηση . εσύ κρατάς την απόδειξη αγοράς και έχεις εγγύηση 2 χρόνια (τουλάχιστον) βάσει της δικής σου αγοράς το 5ημερο μπορεί να είναι χρόνος που το παρήγγειλε το σκρουτζομάγαζο από εξωτερικό, εσένα ΔΕ σε αφορά
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Στις 8/7/2021 στις 10:50 ΜΜ, gatetofreddom είπε Τωρα ξεκινά το παράξενο της υπόθεσης. Tα αυτοκόλλητα ασφαλείας στο κουτί ήταν καινούρια/ παραβιασμένα/ είχαν από πάνω 2ο αυτοκόλλητο;
andreas1gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Tα αυτοκόλλητα ασφαλείας στο κουτί ήταν καινούρια/ παραβιασμένα/ είχαν από πάνω 2ο αυτοκόλλητο; Καλά τώρα ανοίγεις μεγάλη συζήτηση... Αν θέλεις να κοροϊδέψεις, αγοράζεις με το κιλό "γνήσια" αυτοκόλλητα από AliExpress, ebay κλπ κλπ... Βέβαια δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί...
gatetofreddom Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Παιδιά τα αυτοκόλλητα πρέπει να ήταν ψεύτικα. Έλεγε κάτι σαν ... open here! I am secured 1
andreas1gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, gatetofreddom είπε Παιδιά τα αυτοκόλλητα πρέπει να ήταν ψεύτικα. Έλεγε κάτι σαν ... open here! I am secured Ένα σίγουρα αυθεντικό αυτοκόλλητο σε matebook 14 με R5 4600H...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα