Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο αποτελει ειδηση το 2021; Εντυπωσιαζομαι. 
το οτι ηταν εδω και δεκαετια οι διαφημισεις virtual και το οτι εδω και δεκαετιες τα καναλια τηλεορασης και ραδιοφωνου προβαλουν διαφορετικο περιεχομενο αναλογα με την περιοχη; (Αθηνα - Θεσσαλονικη)

πραγματικα εντυπωσιαζομαι  

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, panos2310 είπε

Αυτο αποτελει ειδηση το 2021; Εντυπωσιαζομαι. 
το οτι ηταν εδω και δεκαετια οι διαφημισεις virtual και το οτι εδω και δεκαετιες τα καναλια τηλεορασης και ραδιοφωνου προβαλουν διαφορετικο περιεχομενο αναλογα με την περιοχη; (Αθηνα - Θεσσαλονικη)

πραγματικα εντυπωσιαζομαι  

Dude, το άρθρο αναφέρεται στις διαφημίσεις που προβάλλονται στις ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ **ΜΕΣΑ** στο γήπεδο. Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ ξανά.

Ποιός μίλησε για ραδιόφωνο και κανάλι τηλεόρασης? 

Οπότε ναι, είναι για να εντυπωσιάζεσαι. 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1
Δημοσ.

Και σκεφτόμουν σε κάποια φάση ενώ έβλεπα ματς από Ant1 γιατί υπήρχαν διαφημιστικές πινακίδες τα Κινέζικα...

Δημοσ.

Επόμενο βήμα: Η εικόνα στην Αγγλία να δείχνει πέναλτι, η εικόνα στη Δανία να δείχνει βουτιά. Όλοι ικανοποιημένοι.

2 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Γιατί κάθεσαι κ βλέπεις το euro από τον Αντ1 έστω κ για ένα δευτερόλεπτο εφόσον έχεις espn;

Μα... για να βλέπει τις ελληνικές διαφημίσεις! 😛

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαινω εδω , βλεπω αυτο το τοπικ, αναρωτιεμαι τι δεν παει καλα, τσεκαρω με ποιον browser εχω μπει, αλλα τζιφος.  Δεν ηταν ο internet explorer.

Οποτε , οντως δημοσιευτηκε για ειδηση αυτο που υπαρχει καμια 15ρια χρονια;

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Μπαινω εδω , βλεπω αυτο το τοπικ, αναρωτιεμαι τι δεν παει καλα, τσεκαρω με ποιον browser εχω μπει, αλλα τζιφος.  Δεν ηταν ο internet explorer.

Οποτε , οντως δημοσιευτηκε για ειδηση αυτο που υπαρχει καμια 15ρια χρονια;

Όντως, αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, περίεργο που έγινε τώρα είδηση.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό υπάρχει εδώ και κανα δυο δεκαετιες όπου στο γήπεδο αντί για διαφημίσεις υπάρχουν πράσινα πλαίσια (τεχνική green box). Εξακολουθεί να γίνεται με τον ίδιο τρόπο; Οι φίλαθλοι μέσα στο γήπεδο βλέπουν ακόμη πράσινα πλαισια; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, polaki είπε

Dude, το άρθρο αναφέρεται στις διαφημίσεις που προβάλλονται στις ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ **ΜΕΣΑ** στο γήπεδο. Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ ξανά.

Ποιός μίλησε για ραδιόφωνο και κανάλι τηλεόρασης? 

Οπότε ναι, είναι για να εντυπωσιάζεσαι. 

Πως το έκαναν αυτό; τους έδωσαν γυαλιά polarised? τους έδωσαν κάτι σε AR? τους έδωσαν VR? τους έβαλαν εμφύτευμα στον αμφιβληστροειδή;  Νομίζω σωστά το έγραψα, δεν είναι για να εντυπωσιάζεσαι το ότι χρησιμοποιούν κάτι σε color key (έτσι νομίζω ονομάζεται από το blue screen σε "green screen" ή chroma key τέλος πάντων κάτι αντιστοιχο).

Δεν φτάσαμε ακόμη εκεί που λες, το dune επίσης βγαίνει σε μερικούς μήνες.

EDIT: Αν η είδηση αφορά στο τι έβλεπαν όσοι είναι μέσα στο γήπεδο, ε ναι! Αυτό είναι είδηση (δεν είμαστε ακόμη εκεί). Αν η είδηση αφορά στο τι έβλεπαν να γίνεται μέσα στο γήπεδο όσοι ήταν στο σπίτι, ε όχι, αυτό δεν είναι είδηση, είναι τεχνική δεκαετιών. Αν η είδηση αφορά στο ότι η εξατομίκευση θα φτάσει σε επίπεδο διαφορετικής διαφήμισης σε κάθε χρήστη (νόμιμου ή μη) streaming υπηρεσίας, τότε εντάξει κάπου εδώ θα συνέβαινε και αυτό, άργησαν μάλιστα.

Επεξ/σία από panos2310
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos2310 είπε

Πως το έκαναν αυτό; τους έδωσαν γυαλιά polarised? τους έδωσαν κάτι σε AR? τους έδωσαν VR? τους έβαλαν εμφύτευμα στον αμφιβληστροειδή;

panos2310521010 😂

Δημοσ.

που είναι οι παλιές καλές εποχές με τη ζωγραφιστή διαφήμιση του METAXA στη σέντρα;

Και μη πείτε τίποτα περί ηλικίας .... και εμβόλιο έκανα, και εξετάσεις έκανα και όλα. Μόνο κολωνοσκόπηση δεν εχω κάνει ακόμα αν και πρέπει, την ΧΧΧΧΧΧΧΧ μου μέσα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...