Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χτυπησα και εγω απο Κωτσόβολο, και ελπιζω να στείλουν τον κωδικο συντομα, ειδικα αν ληγει 31/7

Δημοσ.
20 ώρες πριν, aekfc212 είπε

Υπαρχει περιπτωση να μην παρουμε κωδικο;

Αν και παραγγειλα το μινι σκεφτομαι μην ειναι καλυτερα το πιο μεγαλο που πηρε και το παιδι πιο πανω η το bassilisk essential

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις το κωδικό. Απλώς περίμενε 7 ημέρες και εάν δεν σου στείλουν το κωδικό σε SMS πάρε τους τηλέφωνο.

• Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, th_nikos είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις το κωδικό. Απλώς περίμενε 7 ημέρες και εάν δεν σου στείλουν το κωδικό σε SMS πάρε τους τηλέφωνο.

Ευχαριστώ, διαλεξα εντελει το basilisk essential καθως με βολευει ο σχεδιασμος αυτος για το αντιχειρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα σήμερα το Deathadder Essential στα 24 ευρώ περίπου. Δωροεπιταγή όμως δεν είδα ακόμη 

Είμαι σε δίλημμα ως προς το ποια ακουστικά να επιλέξω.

Να πάρω τα Kraken X 7.1 στα 47.99€ που είναι τα πιο φτηνά με την δωροεπιταγη;

Τα έχω ήδη κι ήμουν ευχαριστημένος για τα 37€ που τα είχα πάρει σε προσφορά  πριν ένα χρόνο και τον πανάλαφρο σκελετό τους αλλά απογοητευμένος από το πόσο εύθραυστη πλαστικούρα είναι. Τα Cloud1 μοιάζουν τανκ μπροστά τους ...

Καλύτερες εναλλακτικές:

1) τα Blackshark V2 X στα  62.90€ που φαίνονται πιο ποιοτικά σε κατασκευή και με πιο ισορροπημένο, λιγότερο μπουκωμένο από τα μπάσα ήχο, μεγαλύτερους 50mm οδηγούς και είναι και νεότερο μοντέλο με λιγότερες κακές κριτικές στα σχόλια του skroutz.

2) Kraken X Tournaments Edition στα 69,90€ τα οποία είναι πιο παλιά ακουστικά αλλά του κατοσταρικου που τους ρίξαμε την τιμή στα 60-70. Πλεονέκτημα τους η ύπαρξη mini jack και usb εξόδου και η κάρτα ήχου που προαιρετικά ενσωματώνουν με THX ήχο και τα μαξιλαράκια με δροσερό υλικό (που όμως κάποιος έγραψε ότι το υλικό τους είναι καρκινογόνο!).

Τι λέτε;

Για τη ιστορία να πω πως έχω εξωτερική κάρτα ήχου Creative BlasterX G6 που είναι τουνπανάκι οπότε δεν ξέρω καν αν θα ενεργοποιήσω το Synapse που απ' ότι λέγεται έχει αρκετά bugs.

Επεξ/σία από Krepalidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αρχ*δια το εκαναν 29.90€. Εφυγα ηδη για πλαισιο αφου δεν ειχα κατι στον νου για την δωροεπιταγη ;)

Επεξ/σία από Pavlidhs
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι, τελος, αλλαξαν οι τιμες σε ολα οσα τσεκαρα. Το εβαλα και στον τιτλο.

Δημοσ.

Αν φερθούν τόσο κουτοπόνηρα ώστε να μας βάλανε στο τρυπάκι να αγοράσουμε με κίνητρο την εικοσάρα δωροεπιταγη και με σκοπιμότητα να ανεβάσουν τις τιμές 20-30 ευρώ στα προϊόντα ώστε να βγει μια η άλλη, είναι το λιγότερο μπακαληδες με μεθόδους και νοοτροπια μπακαλογατων και λαδάδων επί κατοχής.....

Τα προϊόντα που είχα βάλει στο μάτι τα ανεβάσανε σε τιμές πάνω από 20€ κατά μέσο όρο κι ενώ ήδη ήταν ακριβότερα από skroutz, bestprice. Ευτυχώς που έγραψα εδώ μέσα ανάρτηση με αναλυτικά τις τιμές για αρχείο.

Το αποτέλεσμα είναι πως με αθέμιτες πρακτικές οποιος λάβει τελικά την δωροεπιταγή και πάει να την εξοφλήσει, θα πληρώσει περισσότερα χρήματα από το αν έπαιρνε εξ αρχής τα προϊόντα όσο ίσχυε η "προσφορά".  Με χρήση των "μαϊμού" δωροεπιταγων έσπασαν κάποιοι την παραγγελία στα δύο πληρώσαν 2 φορές μεταφορικά και πληρώσαν επιπλέον και την αξία των προϊόντων περισσότερο!

Όχι 1 αστέρι, 1 μαύρη τρύπα τους αξίζει!

• Like 5
Δημοσ.

Πριν από λίγο μου ήρθε με μήνυμα ο κωδικός της δωροεπιταγής, λογικά θα έρθει και στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Δημοσ.

Μου ήρθε η δωροεπιταγή κι εμένα προ ολίγου.

Στο μύνημα δεν αναφέρει κάπου ότι χρειάζεται αγορά προϊόντος διπλάσιας αξίας ούτε αυτό που μου είπαν στο κατάστημα δηλαδή ότι πρέπει να είναι Razer.

Θα κάνω τις δοκιμές μου και θα σας πω.

• Moderators
Δημοσ.

Αφαιρεσαν και την δωροεπιταγη απο ολα πλεον, οποτε οι οποιες προσφορες υπηρχαν, δεν υπαρχουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...