Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά το ποντίκι σε αυτά τα χρήματα παίζει στο σκρουτζ εδώ και καιρό. Κάποια στιγμή μάλιστα είχε πέσει και στα 20€.

ΩΣΤΟΣΟ, αυτή τη φορά είναι σε επώνυμο κατάστημα (με ότι αυτό συνεπάγεται), το οποίο δίνει και 20€ δωροεπιταγή για την επόμενη αγορά.

Razer DeathAdder V2 Mini: https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/gaming-mice/216963-razer-deathadder-v2-mini

Price match και από το Πλαίσιο χωρις δωροεπιταγή όμως: https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/pontikia/razer-pontiki-deathadder-v2-mini-ensirmato_3553132

Επεξ/σία από Chrisfm94
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Εγώ τσίμπησα ένα πληκτρολόγιο στα 39€ και ένα ποντίκι στα 23€ το ποιό μεγάλο από το μίνι. 

received_488162145582955.jpeg

2 δωροεπιταγές δηλαδή? Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα σε μια αγορά?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, rakeesh είπε

2 δωροεπιταγές δηλαδή? Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα σε μια αγορά?

Η γυναίκα μου είναι σε κατάστημα, και μου είπε ότι έρχεται κωδικός στο κινητό με την δωροεπιταγή, ναι λογικά πρέπει να πάρω δυο διαφορετικές επιταγές, ακόμα φυσικά δεν έχω κανένα μήνυμα για της επιταγές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέει ότι μέσα στις 7 επόμενες ημέρες θα σταλεί το μήνυμα και πρέπει να εξαργυρωθεί ως 31/07

Επεξ/σία από s2117
Δημοσ.

Ενδιαφέρον θα ήταν αν για παράδειγμα  θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και τις δύο δωροεπιταγές σε κάτι με αξία μεγαλύτερη των 80 ευρώ. Αν μάθεις κάτι στείλε pm :P

• Moderators
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, rakeesh είπε

Ενδιαφέρον θα ήταν αν για παράδειγμα  θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και τις δύο δωροεπιταγές σε κάτι με αξία μεγαλύτερη των 80 ευρώ. Αν μάθεις κάτι στείλε pm :P

Απιθανο μου φαινεται, εδω φαντασου ουτε δωροκαρτες (που τις εχεις αγορασει με λεφτα!) δεν μπορεις να βαλεις 2 στην ιδια παραγγελια. Βαζεις την 2η, "ακυρωνει" την πρωτη. Μονο εναν κωδικο δεχεται.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παω να το παραγγειλω απ τη σελιδα και φτανω στο τελευταιο βημα (στοιχεια, καρτα κλπ) και δεν εχει κατι να κανω checkout.
Μου διαφευγει εμενα?

Δημοσ.

Μεγάλη επιφύλαξη στο αν θα έρθουν οι δωροεπιταγές. Σε παρόμοια προωθητική ενέργεια πριν μερικούς μήνες δεν μου ήρθαν ποτέ στο κινητό.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aekfc212 είπε

Υπαρχει περιπτωση να μην παρουμε κωδικο;

Αν και παραγγειλα το μινι σκεφτομαι μην ειναι καλυτερα το πιο μεγαλο που πηρε και το παιδι πιο πανω η το bassilisk essential

Εγώ δοκίμασα το μεγάλο και με βολευει, γιατί είμαι και αρκουδα, πολυ τίμιο στα λεφτά του. 

Δημοσ.

ρε σατανάδες... δεν είναι τελικά να μπαίνω insomnia! το πορτοφόλι μου σας μισεί! 🤣

από πλαίσιο το χτύπησα, στον κοτσό ούτε απ'εξω μετά το τελευταίο χουνέρι που μου έκανε με αγορά ενός εκτυπωτή

IMG_20210709_131606.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...