Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω την υπόνοια ότι η ένδειξη του υγραερίου δεν είναι σωστή. Έχω βάλει 20 ευρώ πριν 3 βδομάδες και δείχνει ακόμα φουλ. Υπολογίζω στο περίπου ότι έχω κάνει 270 χλμ (γυρνώντας και σε βενζίνη μερικές φορές). Η ερώτηση μου είναι η εξής : οταν το χω στο υγραέριο και δεν έχει μέσα, γυρνάει αυτόματα στην βενζίνη; Ή το κάνω ζημιά; Μερικές φορές όταν το χω στο υγραέριο τρέμει το αμάξι. Μερικές πάλι όχι.. 

Ευχαριστω, 

Δημοσ.

Ο δείκτης του υγραερίου είναι τελείως αναξιόπιστος. Όταν τελειώσει το υγραέριο γυρνάει αυτόματα στη βενζίνη (με ηχητική ειδοποίηση). Όταν τελειώσει η βενζίνη το σπρώχνεις ή καλείς την οδική βοήθεια 😂.

Δημοσ.

Η ηχητική ειδοποίηση είναι αξιόπιστη; Η ερώτηση μου ήταν πολύ συγκεκριμένη. Αν το χω στο υγραέριο και δεν έχει μέσα, κάνει ζημιά; Ή απλά γυρνάει στην βενζίνη;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Η ηχητική ειδοποίηση είναι αξιόπιστη; Η ερώτηση μου ήταν πολύ συγκεκριμένη. Αν το χω στο υγραέριο και δεν έχει μέσα, κάνει ζημιά; Ή απλά γυρνάει στην βενζίνη;

Θα γυρίσει υγραέριο , καθώς διαβάζει λίγη πίεση ο map . Καλό είναι να έχεις πάντα >1/4 βενζίνη και για τήν αντλία βενζίνης

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Θα γυρίσει υγραέριο , καθώς διαβάζει λίγη πίεση ο map . Καλό είναι να έχεις πάντα >1/4 βενζίνη και για τήν αντλία βενζίνης

Θα γυρίσει βενζίνη εννοείς;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elmario88 είπε

Αν το χω στο υγραέριο και δεν έχει μέσα, κάνει ζημιά;

Όχι.

2 ώρες πριν, elmario88 είπε

Ή απλά γυρνάει στην βενζίνη;

Απλά γυρνάει στην βενζίνη.

Δημοσ.

Το ότι τρέμει το αυτοκίνητο σημαίνει ότι μάλλον δεν έχει γίνει καλή ρύθμιση η υπάρχει άλλο πρόβλημα . Ο κάλυτερος τρόπος για να υπολογίζεις ποσο αέριο έχεις εμμεσα είναι όταν γεμίζεις να μηδενίζεις τον μετρητή χιλιομέτρων .

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/7/2021 στις 10:51 ΜΜ, gbras είπε

Το ότι τρέμει το αυτοκίνητο σημαίνει ότι μάλλον δεν έχει γίνει καλή ρύθμιση η υπάρχει άλλο πρόβλημα . Ο κάλυτερος τρόπος για να υπολογίζεις ποσο αέριο έχεις εμμεσα είναι όταν γεμίζεις να μηδενίζεις τον μετρητή χιλιομέτρων .

Απλά βγάζω φωτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...