elmario88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, Έχω την υπόνοια ότι η ένδειξη του υγραερίου δεν είναι σωστή. Έχω βάλει 20 ευρώ πριν 3 βδομάδες και δείχνει ακόμα φουλ. Υπολογίζω στο περίπου ότι έχω κάνει 270 χλμ (γυρνώντας και σε βενζίνη μερικές φορές). Η ερώτηση μου είναι η εξής : οταν το χω στο υγραέριο και δεν έχει μέσα, γυρνάει αυτόματα στην βενζίνη; Ή το κάνω ζημιά; Μερικές φορές όταν το χω στο υγραέριο τρέμει το αμάξι. Μερικές πάλι όχι.. Ευχαριστω,
stathisp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Ο δείκτης του υγραερίου είναι τελείως αναξιόπιστος. Όταν τελειώσει το υγραέριο γυρνάει αυτόματα στη βενζίνη (με ηχητική ειδοποίηση). Όταν τελειώσει η βενζίνη το σπρώχνεις ή καλείς την οδική βοήθεια 😂.
elmario88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Η ηχητική ειδοποίηση είναι αξιόπιστη; Η ερώτηση μου ήταν πολύ συγκεκριμένη. Αν το χω στο υγραέριο και δεν έχει μέσα, κάνει ζημιά; Ή απλά γυρνάει στην βενζίνη;
meletis_m Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, elmario88 είπε Η ηχητική ειδοποίηση είναι αξιόπιστη; Η ερώτηση μου ήταν πολύ συγκεκριμένη. Αν το χω στο υγραέριο και δεν έχει μέσα, κάνει ζημιά; Ή απλά γυρνάει στην βενζίνη; Θα γυρίσει υγραέριο , καθώς διαβάζει λίγη πίεση ο map . Καλό είναι να έχεις πάντα >1/4 βενζίνη και για τήν αντλία βενζίνης 1
elmario88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 36 λεπτά πριν, meletis_m είπε Θα γυρίσει υγραέριο , καθώς διαβάζει λίγη πίεση ο map . Καλό είναι να έχεις πάντα >1/4 βενζίνη και για τήν αντλία βενζίνης Θα γυρίσει βενζίνη εννοείς;
meletis_m Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, elmario88 είπε Θα γυρίσει βενζίνη εννοείς; Ακριβως .
stathisp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, elmario88 είπε Αν το χω στο υγραέριο και δεν έχει μέσα, κάνει ζημιά; Όχι. 2 ώρες πριν, elmario88 είπε Ή απλά γυρνάει στην βενζίνη; Απλά γυρνάει στην βενζίνη.
gbras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Το ότι τρέμει το αυτοκίνητο σημαίνει ότι μάλλον δεν έχει γίνει καλή ρύθμιση η υπάρχει άλλο πρόβλημα . Ο κάλυτερος τρόπος για να υπολογίζεις ποσο αέριο έχεις εμμεσα είναι όταν γεμίζεις να μηδενίζεις τον μετρητή χιλιομέτρων . 1
elmario88 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Στις 8/7/2021 στις 10:51 ΜΜ, gbras είπε Το ότι τρέμει το αυτοκίνητο σημαίνει ότι μάλλον δεν έχει γίνει καλή ρύθμιση η υπάρχει άλλο πρόβλημα . Ο κάλυτερος τρόπος για να υπολογίζεις ποσο αέριο έχεις εμμεσα είναι όταν γεμίζεις να μηδενίζεις τον μετρητή χιλιομέτρων . Απλά βγάζω φωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα