Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nick125 είπε

To ξερεις οτι η κληρωση της ΑΣΠΑΙΤΕ για το ΕΠΠΑΙΚ, πραγματοποιειται στα γραφεια του ΕΑΠ? Αυτο γνωρίζεις τι σημαινει? Οτι μπορει να το βρουν και να απαγορυεται να κανει και στο ΕΑΠ και στην ΑΣΠΑΙΤΕ την εν λογω πιστοποιηση ταυτοχρονα.

Επισης ο καθενας επενδύει τα χρηματά του οπως θελει. Μπορει να θελει πρωτα να δει αν θα τον παρουν στην ΑΣΠΑΙΤΕ, αλλα το ΕΑΠ και εγω απο οτι ειδα δινει προθεσμια ορίου 20 Αυγουστου να το πεις, ενω η ΑΣΠΑΙΤΕ θα κανει κληρωση στης 28 Αυγουστου. TS ή θα το ρισκαρεις ή θα πας και με τα δυο

Δεν είναι το ιδιο πρόγραμμα όμως. Το οτι γινεται στα γραφεία του ΕΑΠ δε λέει κατι, στην ΑΣΠΑΙΤΕ απαγορευεται να κανεις αιτηση σε δυο πόλεις όχι σε διαφορετικά ιδρυματα. 

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Περυσι φοβήθηκαν αρκετοι να κανουν παντού και γιατί ανακοινωθηκε τελευταια στιγμη και γιατι δεν ηταν ξεκαθαρο τι θα γινει με το εργαστηριο πληροφορικης και με τις μικροδιδασκαλιες που απαιτουσαν τελεικα τα ΕΠΠΑΙΚ να γινουν δια ζωσης. 

Εμένα ρώτα...Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν ξεκάθαρο πως θα γίνουν οι μικροδιδασκαλίες. Τελικά έγιναν εξ' αποστάσεως με μαθητές... τους συμφοιτητές μας.😁

Δημοσ.

TS , κάνε ότι σου λεει ο @Backpackerκαι μετα θα σου δωσει αυτος τα λεφτα απο τη πιστοποιηση του ΕΑΠ που θα κανεις και δεν θα αναγνωριζεται. Εντομεταξυ αυτο με του Ρεθυμνου εψαα το τελευταιο ΦΕΚ και δεν ηταν μεσα. Κατα τα αλλα αναγνωριζεται

1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Εμένα ρώτα...Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν ξεκάθαρο πως θα γίνουν οι μικροδιδασκαλίες. Τελικά έγιναν εξ' αποστάσεως με μαθητές... τους συμφοιτητές μας.😁

θα γελαει το παρδαλο κατσικι, οταν το Β Εξαμηνο θα ανοιξουν ολα και θα πουνε στον αλλο απο τις Σερρες, ΑΛεξανδρουπολη, Πατρα που δηλωσε καμια Μυτιληνη, Ροδο, να παει να κανει μαθημα απο κοντα και να νοικιαζει σπιτια. Αυτοι δεν εχουν εμπιστοσυνη. Εκει θα γελανε ολοι μαζι και θα κλαινε

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Θα γελαει το παρδαλο κατσικι, οταν το Β Εξαμηνο θα ανοιξουν ολα και θα πουνε στον αλλο απο τις Σερρες, ΑΛεξανδρουπολη, Πατρα που δηλωσε καμια Μυτιληνη, Ροδο, να παει να κανει μαθημα απο κοντα και να νοικιαζει σπιτια. Αυτοι δεν εχουν εμπιστοσυνη. Εκει θα γελανε ολοι μαζι και θα κλαινε

Αυτό είπα και εγώ. Θα είναι μεγάλο ρίσκο αν κάποιος δηλώσει διαφορετική πόλη. Εμένα κιόλας μου έκανε έκπληξη που είπαν ότι θα γίνουν εξ' αποστάσεως και φέτος!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Αυτό είπα και εγώ. Θα είναι μεγάλο ρίσκο αν κάποιος δηλώσει διαφορετική πόλη. Εμένα κιόλας μου έκανε έκπληξη που είπαν ότι θα γίνουν εξ' αποστάσεως και φέτος!!

καλα μη σε συναρπαζει. Εδω ο αλλος λεει οτι αναγνωριζεται η παιδαγωγικη επαρκεια του ΕΑΠ, και δεν υπαρχει ουτε ενα αποδεικτικο που να αναγνωριζεται

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

TS , κάνε ότι σου λεει ο @Backpackerκαι μετα θα σου δωσει αυτος τα λεφτα απο τη πιστοποιηση του ΕΑΠ που θα κανεις και δεν θα αναγνωριζεται. Εντομεταξυ αυτο με του Ρεθυμνου εψαα το τελευταιο ΦΕΚ και δεν ηταν μεσα. Κατα τα αλλα αναγνωριζεται

Κανονικα είναι μέσα στην προκυρυξη και της γενικης και της ειδικης του Ρεθυμνου σταματα να λες ψέμματα αφου δεν γνωρίζεις δλδ έλεος με την τρομολαγνεια.

ΦΕΚ Β’ 378/18-02-2014 και ΦΕΚ Β΄ 3049/11.11.14

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Backpacker είπε

Κανονικα είναι μέσα στην προκυρυξη και της γενικης και της ειδικης του Ρεθυμνου σταματα να λες ψέμματα αφου δεν γνωρίζεις δλδ έλεος με την τρομολαγνεια.

ΦΕΚ Β’ 378/18-02-2014 και ΦΕΚ Β΄ 3049/11.11.14

Καλα εισαι σοβαρος? αληθεια λες τωρα? ΑΥτα τα ΦΕΚ ειναι πριν χρονια. Γιατι δεν μας στελνειις το τελυεταιο ΦΕΚ να δεις οτι δεν εινια μεσα του ρεθυμνου αρα αν καποιος νεος σημερα τη καταθετε γιατι τοτε δεν το εκανε, δεν θα του την αναγνωριζαν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε

Καλα εισαι σοβαρος? αληθεια λες τωρα? ΑΥτα τα ΦΕΚ ειναι πριν χρονια. Γιατι δεν μας στελνειις το τελυεταιο ΦΕΚ να δεις οτι δεν εινια μεσα του ρεθυμνου αρα αν καποιος νεος σημερα τη καταθετε γιατι τοτε δεν το εκανε, δεν θα του την αναγνωριζαν

Η περσινη προκύρυξη για τους διορισμους στην γενικη εκπαιδευση. Σελιδα 1160. Ζήτα απλά συγγνώμη και μη ξεφτιλιζεσαι άλλο έλεος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (alfavita.gr)

Τα ΦΕΚ των διορισμών Εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια | Alfavita

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Backpacker είπε

Η περσινη προκύρυξη για τους διορισμους στην γενικη εκπαιδευση. Σελιδα 1160. Ζήτα απλά συγγνώμη και μη ξεφτιλιζεσαι άλλο έλεος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (alfavita.gr)

Τα ΦΕΚ των διορισμών Εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια | Alfavita

Πανεπιστήμιο Κρήτης/ Σχολή Επιστημών Αγωγής/ Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπ/σης αυτο λεει στη συγκκεριμενη σελιδα? τον εαυτο σου τρολαρεις ή εμας? ειναι ηδη παιδαγωγικο τμημα, και ειναι λογικο να δινει παιδαγωγικη επαρκεια. Τι θες να δινει στραγαλια? Αν ήταν μια ακυρη σχολη τοτε ναι να ζητησω συγνωμη που σε αμφισβητησα αλλα προκειται για σχολη ηδη παιδαγωγικου χαρακτηρα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε

Πανεπιστήμιο Κρήτης/ Σχολή Επιστημών Αγωγής/ Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπ/σης αυτο λεει στη συγκκεριμενη σελιδα? τον εαυτο σου τρολαρεις ή εμας? ειναι ηδη παιδαγωγικο τμημα, και ειναι λογικο να δινει παιδαγωγικη επαρκεια. Τι θες να δινει στραγαλια? Αν ήταν μια ακυρη σχολη τοτε ναι να ζητησω συγνωμη που σε αμφισβητησα αλλα προκειται για σχολη ηδη παιδαγωγικου χαρακτηρα

Άνθρωπε μου πας καλα? Προγραμμα Παιδαγωγικης επαρκειας ειναι για οποιον κανει αιτηση δεν λεει για τους αποφοιτους της σχολης. 
Το γραφει ξεκαθαρα. 

"Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας" 

Στο προηγουμενο σχολιο σου εβαλα και την προκυρηξη του προγραμματος το οποιο ηταν εξ αποστασεως και τελευταια χρονια εγινε το 17-18!!!
Παραδεξουν οτι δεν εχεις ιδεα και μην εκτίθεσαι άλλο ειναι ντροπη πλεον!!

Πάρε την παιδαγωγική επάρκεια εξ αποστάσεως από το Πανεπιστήμι Κρήτης (spoudase.gr)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Backpacker είπε

Άνθρωπε μου πας καλα? Προγραμμα Παιδαγωγικης επαρκειας ειναι για οποιον κανει αιτηση δεν λεει για τους αποφοιτους της σχολης. 
Το γραφει ξεκαθαρα. 

"Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας" 

Στο προηγουμενο σχολιο σου εβαλα και την προκυρηξη του προγραμματος το οποιο ηταν εξ αποστασεως και τελευταια χρονια εγινε το 17-18!!!
Παραδεξουν οτι δεν εχεις ιδεα και μην εκτίθεσαι άλλο ειναι ντροπη πλεον!!

Πάρε την παιδαγωγική επάρκεια εξ αποστάσεως από το Πανεπιστήμι Κρήτης (spoudase.gr)

Και παλι ηταν γενικής φύσεως. Του εαπ ειναι κατι εξειδικευμενο. ΔΗλαδη θα παει το ΕΑΠ στο τελος του ΦΕΚ που θα βγει σε 2 χρονια, και θα αναγραφει, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ. δεν στεκει αυτο. Ειδωμεν. δεν ξεχνω. αν γινει θα ερθω και θα ζητησω συγνωμη ενωπιον ολων που σε αμφισβητησα. Προς το παρον ομως ΔΕΝ..

Δημοσ.

Μερικοί νομίζετε ότι το ΕΑΠ είναι τίποτα ΙΕΚ της πλάκας ή της συμφοράς που θα βγάλουν ένα πρόγραμμα έτσι απλά ε?

Ότι να ναι. Μετά αναρωτιόμαστε που βαδίζει η παιδεία μας. Καταρχάς οκ ας υποθέσουμε οτι δεν αναγνωρίζεται. Θα γίνουν εξω καταγγελίες από χιλιάδες άτομα και κανένα ΕΑΠ δεν θα ρισκάρει τη φήμη μου έτσι.

Επισης ναι οκ υπαρχουν καποια προγραμματα σπουδων οπως ο Ελληνικός Πολιτισμος αλλα νομιζω δεν εχει Ε.Δ οχι οτι δεν αναγνωριζεται ακαδημαικα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε

Και παλι ηταν γενικής φύσεως. Του εαπ ειναι κατι εξειδικευμενο. ΔΗλαδη θα παει το ΕΑΠ στο τελος του ΦΕΚ που θα βγει σε 2 χρονια, και θα αναγραφει, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ. δεν στεκει αυτο. Ειδωμεν. δεν ξεχνω. αν γινει θα ερθω και θα ζητησω συγνωμη ενωπιον ολων που σε αμφισβητησα. Προς το παρον ομως ΔΕΝ..

Οχι θα λεει προγραμμα παιδαγωγικης επαρκειας ΕΑΠ. Δεν αφορα κανεναν ποιοι ειχαν δικαιωμα να κανουν αιτηση. Όπως και του Καπποδιστριακου καποιες χρονιες δεν ηταν για ολους αλλα μονο για Ψυχολογους-Κοινωνιολογους και παραπλησιες ανθρωπιστικες σπουδες. 

Και τα ΜΠΣ έχει το καθενα δικες του προυποθεσεις εισαγωγης δεν δεχονται τους παντες. Δεν αναγραφονται αυτα στα ΦΕΚ των προκυρυξεων γιατι προφανως δεν παιζουν κανεναν ρολο. Στα ΦΕΚ γραφονται οι τιτλοι και τέλος. 

Στην επόμενη προκυρυξη του χρονου που θα απαιτειται επαρκεια προφανώς θα ειναι μεσα και του ΕΑΠ. 
Το να υποστηριζεις το αντίθετο είναι απλά γελοίο και ανυποστατο. Δεν εχει υπαρξει ποτε προγραμμα επαρκειας κανενος ελληνικου ΑΕΙ που να μην γινεται αποδεκτο. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Οχι θα λεει προγραμμα παιδαγωγικης επαρκειας ΕΑΠ. Δεν αφορα κανεναν ποιοι ειχαν δικαιωμα να κανουν αιτηση. Όπως και του Καπποδιστριακου καποιες χρονιες δεν ηταν για ολους αλλα μονο για Ψυχολογους-Κοινωνιολογους και παραπλησιες ανθρωπιστικες σπουδες. 

Και τα ΜΠΣ έχει το καθενα δικες του προυποθεσεις εισαγωγης δεν δεχονται τους παντες. Δεν αναγραφονται αυτα στα ΦΕΚ των προκυρυξεων γιατι προφανως δεν παιζουν κανεναν ρολο. Στα ΦΕΚ γραφονται οι τιτλοι και τέλος. 

Στην επόμενη προκυρυξη του χρονου που θα απαιτειται επαρκεια προφανώς θα ειναι μεσα και του ΕΑΠ. 
Το να υποστηριζεις το αντίθετο είναι απλά γελοίο και ανυποστατο. Δεν εχει υπαρξει ποτε προγραμμα επαρκειας κανενος ελληνικου ΑΕΙ που να μην γινεται αποδεκτο. 

μιλαμε απορω γιατι τετοιοι ανθρωποι ειναι στα φορουμς. τις προαλλες με επηρεασε απο τα ποστ του εδω οτι δεν ειναι αναγνωρισμενο και ζητησα απο το ΕΑΠ να διαγραφω και μου ειπαν να τους στειλω Υπευθυνη δηλωση αν θελω να διαγραφω μεχρι τις 20 Αυγουστου και ευτυχως που δεν εστειλα να χασω και τη θεση που με πηραν και πληρωσα κιολας. Καθως χωρις υπευθυνη δηλωση απο το ΕΑΠ δεν σε διαγραφουν. 

Δηλαδη ελεος αιρμαικ. ελεος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, pavlovic είπε

μιλαμε απορω γιατι τετοιοι ανθρωποι ειναι στα φορουμς. τις προαλλες με επηρεασε απο τα ποστ του εδω οτι δεν ειναι αναγνωρισμενο και ζητησα απο το ΕΑΠ να διαγραφω και μου ειπαν να τους στειλω Υπευθυνη δηλωση αν θελω να διαγραφω μεχρι τις 20 Αυγουστου και ευτυχως που δεν εστειλα να χασω και τη θεση που με πηραν και πληρωσα κιολας. Καθως χωρις υπευθυνη δηλωση απο το ΕΑΠ δεν σε διαγραφουν. 

Δηλαδη ελεος αιρμαικ. ελεος

Εμμονές και άρνηση της πραγματικότητας. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν ειναι ντροπή να μη γνωρίζουν κάτι...ντροπή ειναι να μιλάνε για κάτι που δεν γνωρίζουν και ακόμα περισσότερο να επιμένουν οτι γνωρίζουν όταν τους διαψεύδουν με γεγονότα και στοιχεία. 

Και συνεχίζει να γράφει τρομολαγνικα οτι στο 2ο εξαμηνο θα γινουν δια ζωσης τα μαθημα στο ΕΠΠΑΙΚ οταν η επισημη προκήρυξη του προγραμματος το γραφει καθαρά και ξαστερα ότι ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ακομα και οι μικροδιδασκαλιες. 
Τι να πω..

Επεξ/σία από Backpacker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...