Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

στο ΕΠΠΑΙΚ Αθηνας ξερω παιδια που εχουν κανει αιτηση 5 φορες και δεν τους πηραν. το θεμα ειναι οτι η παιδαγωγικη επαρκεια του ΕΑΠ δεν ειναι αναγνωρισμενη. Ειναι καινουριο προγραμμα, δεν εχει παρει ΦΕΚ, οπως εχουν παρει τα αλλα, στο Υπουργειο που πηρα τηλ γιατι το εψαχνα και εγω καποτε, μου ειπαν οτι δεν το ξερουν ( γιατι τοτε που βγηκε το φεκ το 2019 για να ανοιξουν οι πινακες δεν ειχε δημιουργηθει ακομα) και μου ειπαν οτι αυτο θα φανει αν αναγνωριζεται σε δυο χρονια. Στο ιδιο το ΕΑΠ που πηρα τηλ, μου ειπαν οτι αναγνωριζεται και βαση του ΦΕΚ πηγαινει στη κατηγορια Ειδικου προγραμματος απο ΑΕΙ. Ναι μεν ο τιτλος του ειναι Ειδικο προγραμμα πιστοποιησης παιδαγωγικης και διδακτικης επαρκειας, αλλα και παλι δεν με επεισαν. Συνεπως δεν αναγνωριζεται

Κατά την γνώμη μου το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι μονόδρομος για αυτούς που θέλουν να έχουν Παιδαγωγική Επάρκεια. Επίσης από ότι ξέρω το ΕΠΠΑΙΚ του ΕΑΠ είναι μόνο για Οικονομολόγους και αποφοίτους Διοίκησης Επιχειρήσεων, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι όμως τώρα. 

Και εμένα με την τρίτη με πήραν, ευτυχώς φάνηκα τυχερός.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Κατά την γνώμη μου το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι μονόδρομος για αυτούς που θέλουν να έχουν Παιδαγωγική Επάρκεια. Επίσης από ότι ξέρω το ΕΠΠΑΙΚ του ΕΑΠ είναι μόνο για Οικονομολόγους και αποφοίτους Διοίκησης Επιχειρήσεων, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι όμως τώρα. 

Και εμένα με την τρίτη με πήραν, ευτυχώς φάνηκα τυχερός.

εχει ακουστει παντως οτι θα τα παρουν τα προγραμματα της ασπαιτε και θα τα πανε ολα στο ΕΑΠ καποια στιγμη. Το εχω ακουσει. Μα για οικονομολογους μιλαμε τοση ωρα. Βεβαια πολλες σχολες πλεεον μετα το 2015 εχουν βαλει μαθηματα επιλογης στις σχολες και παιρνεις αυτοματα παιδαγωγικη επαρκεια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

εχει ακουστει παντως οτι θα τα παρουν τα προγραμματα της ασπαιτε και θα τα πανε ολα στο ΕΑΠ καποια στιγμη. Το εχω ακουσει. Μα για οικονομολογους μιλαμε τοση ωρα. Βεβαια πολλες σχολες πλεεον μετα το 2015 εχουν βαλει μαθηματα επιλογης στις σχολες και παιρνεις αυτοματα παιδαγωγικη επαρκεια.

Δεν ξέρω αν θα τα πάνε στο ΕΑΠ, τι να σου πω. Εγώ πληροφορικός είμαι οπότε το ΕΑΠ το απέκλεισα από την πρώτη στιγμή. Όσον αφορά το τελευταίο, κάπου είχα διαβάσει ότι πλέον οι μόνοι που θα έχουν παιδαγωγική επάρκεια είναι οι του Παιδαγωγικού. Ακόμα και οι μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, πληροφορικοί κτλ. θα πρέπει να αποκτήσουν παιδαγωγική επάρκεια μετά το πέρας των σπουδών τους μέσω κάποιου προγράμματος πιστοποίησης. 

Οπότε το να παίρνεις αυτόματα παιδαγωγική επάρκεια δεν το νομίζω, καθώς όπως είπες τα μαθήματα είναι επιλογής. Εκτός και αν υπάρχει ξεχωριστή κατεύθυνση σε κάποια σχολή ας πούμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Δεν ξέρω αν θα τα πάνε στο ΕΑΠ, τι να σου πω. Εγώ πληροφορικός είμαι οπότε το ΕΑΠ το απέκλεισα από την πρώτη στιγμή. Όσον αφορά το τελευταίο, κάπου είχα διαβάσει ότι πλέον οι μόνοι που θα έχουν παιδαγωγική επάρκεια είναι οι του Παιδαγωγικού. Ακόμα και οι μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, πληροφορικοί κτλ. θα πρέπει να αποκτήσουν παιδαγωγική επάρκεια μετά το πέρας των σπουδών τους μέσω κάποιου προγράμματος πιστοποίησης. 

Οπότε το να παίρνεις αυτόματα παιδαγωγική επάρκεια δεν το νομίζω, καθώς όπως είπες τα μαθήματα είναι επιλογής. Εκτός και αν υπάρχει ξεχωριστή κατεύθυνση σε κάποια σχολή ας πούμε.

Το θεμα ειναι να αναγνωριζονται οι παιδαγωγικες επαρκειες. ΒΓΑΙΝΕΙ τωρα το ΕΑΠ με μια παιδαγωγικηε παρκεια για οικονομολογους και δεν διευκρινιζει αν αναγνωριζεται.

Σημειωτεον ετσι οπως τα λες, και οι παλιοι αποφοιτοι των εν λογω σχολων θα πρεπει να παιρνουν πιστοποιηση τοτε

Δημοσ.

Όλο είναι εξ αποστάσεως το γράφει καθαρά δεν υπάρχει θέμα να αλλάξει μετά και να γίνει κάτι δια ζώσης. Το λέει ξεκάθαρα η προκύρηξη. 
Θα γίνει χαμός σίγουρα και στα περιφερειακά που μένανε κενές θέσεις. Αθήνα-Σαλονικη άντε από εκεί που ήταν οι πιθανότητες 3% να σε πάρουν τώρα αν κάνουν αρκετοί στην περιφέρεια να πάει στο 7-8% οι πιθανότητες. 

Λέσβο-Ροδο-Άργος εκτός των ντόπιων 70-80 που κάνουν ούτως ή αλλως μένουν 40 θέσεις περίπου (120 παιρνει το καθενα). Άρα αν κάνουν κάνα 150 έξτρα άτομα από τις μεγάλες πόλεις για εκεί τότε κλάφτα και εκεί οι πιθανότητες δεν θα είναι καλές (σιγουρα καλυτερες απ΄τις μεγαλες πολεις αλλά πάλι αρνητικές. 
Γιατί όλες οι θέσεις δεν ειναι για απλους πτυχιούχους που είνια η πλειοψηφία των υποψηφιων. Σπάει σε μεταπτυχιακους σε εργαζομενους στην εκπαιδευση και σε ατομα που εχουν κανιε πανω απο 3 φορες αιτηση. Ολοι αυτοι έχουν δικά τους ποσοστά που φτάνουν γύρω στο 40% όλων των θέσεων σε κάθε ΕΠΠΑΙΚ. 

Του ΕΑΠ προφανώς στις επόμενες προκυρύξεις θα υπάρχει μέσα στα ΦΕΚ δεν υπάρχει ούτε μια στο μύριο να μη μπει. Μη τρομάζετε τον κοσμο οτι δεν θα ισχύει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Backpacker είπε

Όλο είναι εξ αποστάσεως το γράφει καθαρά δεν υπάρχει θέμα να αλλάξει μετά και να γίνει κάτι δια ζώσης. Το λέει ξεκάθαρα η προκύρηξη. 
Θα γίνει χαμός σίγουρα και στα περιφερειακά που μένανε κενές θέσεις. Αθήνα-Σαλονικη άντε από εκεί που ήταν οι πιθανότητες 3% να σε πάρουν τώρα αν κάνουν αρκετοί στην περιφέρεια να πάει στο 7-8% οι πιθανότητες. 

Λέσβο-Ροδο-Άργος εκτός των ντόπιων 70-80 που κάνουν ούτως ή αλλως μένουν 40 θέσεις περίπου (120 παιρνει το καθενα). Άρα αν κάνουν κάνα 150 έξτρα άτομα από τις μεγάλες πόλεις για εκεί τότε κλάφτα και εκεί οι πιθανότητες δεν θα είναι καλές (σιγουρα καλυτερες απ΄τις μεγαλες πολεις αλλά πάλι αρνητικές. 
Γιατί όλες οι θέσεις δεν ειναι για απλους πτυχιούχους που είνια η πλειοψηφία των υποψηφιων. Σπάει σε μεταπτυχιακους σε εργαζομενους στην εκπαιδευση και σε ατομα που εχουν κανιε πανω απο 3 φορες αιτηση. Ολοι αυτοι έχουν δικά τους ποσοστά που φτάνουν γύρω στο 40% όλων των θέσεων σε κάθε ΕΠΠΑΙΚ. 

Του ΕΑΠ προφανώς στις επόμενες προκυρύξεις θα υπάρχει μέσα στα ΦΕΚ δεν υπάρχει ούτε μια στο μύριο να μη μπει. Μη τρομάζετε τον κοσμο οτι δεν θα ισχύει. 

Aν κανω σε Λέσβο-Ρόδο-Άργος ( σε μια απο αυτες) με μεταπτυχιακό, πχ στη Μυτιλήνη έχω σοβαρές πιθανότητες να με πάρουν εκεί? Περυσι η Μυτιληνη ειχε 145 αιτήσεις, πηρε 120 ατομα, εμειναν οι 25 εξω, αλλα μετα τους πηραν γιατι καποιοι απο τη πρωτη φαση δεν ειχαν καταθεσει χαρτιά. 

Επισης αν κανω και τα δυο για σιγουρια, για να δω αν θα με παρουν στην ασπαιτε, ειναι κακο? θα εχω καποια κυρωση αν κανω δυο προγραμματα ταυτοχρονα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Τότε στο Υπουργειο για ποιο λογο δεν το ξερουν που τους πηρα τηλ και τους ρωτησα. Επιπλεον για να αναγνωριζεται μια παιδαγωγικη επαρκεια, πρεπει να εχει μεσα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ. του ΕΑΠ δεν εχει, αρα τα παιδια θα παρουν μια πιστοποιηση που δεν ισχυει. Και θα τρεχουν να κανουν καταγγελιες τοσοι υποψηφιοι 1000 μεσα σε 3 χρονια επιεδη το ΕΑΠ τους επιασε κοτσο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick125 είπε

Aπό το νόμο ξέρω ότι απαγορεύεται να κάνεςι δυο προπτυχιακά ταυτόχρονα. Στο μεταπτυχιακό που ήμουν, μια συμφοιτητριά μου έκανε μαστερ σε κάτι με βιολογία και έκανε και ΜΒΑ ταυτόχρονα. Και την ειχα ρωτησει και μου ειπε οτι δεν απαγορευετια

Συνεπώς ο νόμος δεν απαγορεύει και τις ομοιες πιστοποιησεις. Στο κατω κατω χρηματα τους δινεις

δεν απαγορευεται απλά ειναι πολύ δυσκολο να βγουν δυο μαστερ ταυτοχρονα αν εχεις κι αλλες υποχρεωσεις. οπως δεν απαγρευεται να εισαι μεταπτυχιακός ή ΥΔ και να δωσεις κατατακτηριες για αλλη σχολή. επίσης και δυο προπτυχιακά επιτρέπεται αρκει να μην είναι σε δημόσια ιδρυματα, μαλιστα το DEREE εδινε και υποτροφίες για παράλληλες σπουδες. μπορεις πχ να σπουδαζεις σε ενα ΑΕΙ και παράλληλα αλλο αντικείμενο σε κολλέγιο ή σε πανεπιστημιο του εξωτερικου

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Σημειωτεον ετσι οπως τα λες, και οι παλιοι αποφοιτοι των εν λογω σχολων θα πρεπει να παιρνουν πιστοποιηση τοτε

Αυτό δεν το γνωρίζω, καλό ερώτημα όμως.

3 λεπτά πριν, pavlovic είπε

Aν κανω σε Λέσβο-Ρόδο-Άργος ( σε μια απο αυτες) με μεταπτυχιακό, πχ στη Μυτιλήνη έχω σοβαρές πιθανότητες να με πάρουν εκεί? Περυσι η Μυτιληνη ειχε 145 αιτήσεις, πηρε 120 ατομα, εμειναν οι 25 εξω, αλλα μετα τους πηραν γιατι καποιοι απο τη πρωτη φαση δεν ειχαν καταθεσει χαρτιά. 

Επισης αν κανω και τα δυο για σιγουρια, για να δω αν θα με παρουν στην ασπαιτε, ειναι κακο? θα εχω καποια κυρωση αν κανω δυο προγραμματα ταυτοχρονα?

Αν κάνεις αίτηση στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ και στο ΕΠΠΑΙΚ του ΕΑΠ, όπως είπα δεν νομίζω να έχεις θέμα. Αν όμως κάνεις αίτηση π.χ. στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνας και στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ Ρόδου τότε θα φας ban από την κλήρωση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, velociraptoras είπε

δεν απαγορευεται απλά ειναι πολύ δυσκολο να βγουν δυο μαστερ ταυτοχρονα αν εχεις κι αλλες υποχρεωσεις. οπως δεν απαγρευεται να εισαι μεταπτυχιακός ή ΥΔ και να δωσεις κατατακτηριες για αλλη σχολή. επίσης και δυο προπτυχιακά επιτρέπεται αρκει να μην είναι σε δημόσια ιδρυματα, μαλιστα το DEREE εδινε και υποτροφίες για παράλληλες σπουδες. μπορεις πχ να σπουδαζεις σε ενα ΑΕΙ και παράλληλα αλλο αντικείμενο σε κολλέγιο ή σε πανεπιστημιο του εξωτερικου

E άρα γιατι να απαγορευεται να κανεις δυο παιδαγωγικες επαρκειες απο δυο διαφορετικα ιδρυματα. Στο κατω κατω το ΕΑΠ ναι μεν εινια κρατικο πανεπιστημιο ΑΕΙ, αλλα ειναι ιδιωτικο, και η ΑΣΠΑΙΤΕ δημοσιο ( ασχετως αν πληρωνεις διδακτρα). Οποτε και να το βρουν του ΤS δεν θα κατσουν να ασχοληθουν. Μη μπερδευεσαι σε οσα λες. αυτα που λες ειναι η εξαιρεση του νομου. το Deree ειναι ιδιωτικο κολλεγιο. Δεν μπορεις να εισαι ΛΟΧΡΗ ΑΣΟΕΕ και παραλληλα να σπουδαζεις πληροφορικη στο Πειραια

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pavlovic είπε

Δε θα εχεις καποια κυρωση απλά δε μετραει καπου να εχεις 2 επαρκειες για το ιδιο πράγμα. Αν σε παρουν στην ΑΣΠΑΙΤΕ ακυρωσε το ΕΑΠ και γραψου σε εκπαιδευση ενηλικων ωστε να μπορεις να δωσεις μετα για πιστοποιηση στον ΕΟΠΠΕΠ, ετσι θα εχεις επαρκεια και για σχολεία, και για ΙΕΚ, ΣΔΕ, κλπ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Αυτό δεν το γνωρίζω, καλό ερώτημα όμως.

Αν κάνεις αίτηση στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ και στο ΕΠΠΑΙΚ του ΕΑΠ, όπως είπα δεν νομίζω να έχεις θέμα. Αν όμως κάνεις αίτηση π.χ. στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνας και στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ Ρόδου τότε θα φας ban από την κλήρωση.

Καταρχας του ΕΑΠ δεν ειναι καν ΕΠΠΑΙΚ. Δεν ονομαζεται ετσι. Είναι ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ Δευτερον το αναφεριε μεσα η προκηρυξη οτι εχει δικλειδα και δεν μπορεις να κανεις αιτηση για δυο πολεις με το ΕΠΠΑΙΚ. Έβαλαν δικλειδα πλεον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nick125 είπε

E άρα γιατι να απαγορευεται να κανεις δυο παιδαγωγικες επαρκειες απο δυο διαφορετικα ιδρυματα. Στο κατω κατω το ΕΑΠ ναι μεν εινια κρατικο πανεπιστημιο ΑΕΙ, αλλα ειναι ιδιωτικο, και η ΑΣΠΑΙΤΕ δημοσιο ( ασχετως αν πληρωνεις διδακτρα). Οποτε και να το βρουν του ΤS δεν θα κατσουν να ασχοληθουν. Μη μπερδευεσαι σε οσα λες. αυτα που λες ειναι η εξαιρεση του νομου. το Deree ειναι ιδιωτικο κολλεγιο. Δεν μπορεις να εισαι ΛΟΧΡΗ ΑΣΟΕΕ και παραλληλα να σπουδαζεις πληροφορικη στο Πειραια

δεν απαγορευεται να κανεις δυο επαρκειες. γιατι να την πληρωσει 2 φορες του λέμε. Στα υπολοιπα λέμε το ιδιο πράγμα. Επίσης στο ΕΑΠ δεν μπορεις να σπουδαζεις για πρωτο πτυχιο και παραλληλα να σπουδαζεις και στο ΕΚΠΑ. Στα μεταπτυχιακά και στα αλλα προγράμματα όμως αν και καποια εχουν όρους νομικά δεν εχεις πρόβλημα. Το ΕΑΠ δεν ειναι ιδιωτικό, δημόσιο είναι.

Επεξ/σία από velociraptoras
Δημοσ.
Μόλις τώρα, velociraptoras είπε

δεν απαγορευεται να κανεις δυο επαρκειες. γιατι να την πληρωσει 2 φορες του λέμε

To ξερεις οτι η κληρωση της ΑΣΠΑΙΤΕ για το ΕΠΠΑΙΚ, πραγματοποιειται στα γραφεια του ΕΑΠ? Αυτο γνωρίζεις τι σημαινει? Οτι μπορει να το βρουν και να απαγορυεται να κανει και στο ΕΑΠ και στην ΑΣΠΑΙΤΕ την εν λογω πιστοποιηση ταυτοχρονα.

Επισης ο καθενας επενδύει τα χρηματά του οπως θελει. Μπορει να θελει πρωτα να δει αν θα τον παρουν στην ΑΣΠΑΙΤΕ, αλλα το ΕΑΠ και εγω απο οτι ειδα δινει προθεσμια ορίου 20 Αυγουστου να το πεις, ενω η ΑΣΠΑΙΤΕ θα κανει κληρωση στης 28 Αυγουστου. TS ή θα το ρισκαρεις ή θα πας και με τα δυο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε

Τότε στο Υπουργειο για ποιο λογο δεν το ξερουν που τους πηρα τηλ και τους ρωτησα. Επιπλεον για να αναγνωριζεται μια παιδαγωγικη επαρκεια, πρεπει να εχει μεσα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ. του ΕΑΠ δεν εχει, αρα τα παιδια θα παρουν μια πιστοποιηση που δεν ισχυει. Και θα τρεχουν να κανουν καταγγελιες τοσοι υποψηφιοι 1000 μεσα σε 3 χρονια επιεδη το ΕΑΠ τους επιασε κοτσο

Δεν ισχύει αυτό που λες. Παλιά του Ρεθυμνου ηταν αποκλειστικα εξ αποστασεως χωρις πρακτικη και μετραει μια χαρα σε ολες τις προκυρύηξεις μεσα ειναι. 
Ποιο υπουργειο ρε φιλε μου τι ειναι αυτα που λες. Αν παρεις στο υπουργειο δεν ξερουν άλλα και αλλα σιγα μη ξερουν τι παιζει με τις επαρκειες που ζεις? Εσυ νομιζεις οτι μιλας με υπαλληλους που εχουν ιδεα τι γινεται? Εδω καναμε τα χαρτια μας για ειδικη το 2019 και περυσι για γενικη στις τοπικες διευθυνσεις εκπαιδευσης και δεν ειχαν ιδεα οι υπαλληλοι για Τ Ι Π Ο Τ Α και σε ολα τους η απαντηση ηταν "Δεν γνωριζουμε το βαζετε με δικη σας ευθυνη".
Ελληνικο δημοσιο ειναι. 
100% μετραει του ΕΑΠ μη γραφεις το αντιθετο. Του χρονου που θα βγει παλι για ειδικη για να κανουν τα χαρτια της θα ειναι κανονικα στο ΦΕΚ μεσα. Μεχρι τωρα δεν εχει βγει προκυρηξη που να απαιτει επαρκεια πως περιμενεις εσυ να το δεις σε ΦΕΚ? Στο πρωτο ΦΕΚ με προκυρυξη θα ειναι μεσα 1000%

9 λεπτά πριν, pavlovic είπε

Δεν ξερω αναλογα τα ατομα που θα κανουν. Μη κοιτας τα συνολικα νουμερα. Αυτοι που μεινανε εξω λογικα ηταν ατομα με απλο πτυχιο. Σε αυτες τις πολεις πχ αν εισαι στην κατηγορια με ΜΠΣ μπορει να εισαι 100% μεσα μπορεί και 50% αναλογα την χρονια. Σιγουρα παντως ειναι καλυτερες οι πιθανοτητες απο Αθηνα-Σαλονικη.

Εγω το 18-19 πηγα Λεσβο και πηρα την επαρκεια..τοτε καναμε αιτηση 75 ατομα για 120 θεσεις..δλδ μπηκαμε ολοι. 

Περυσι φοβήθηκαν αρκετοι να κανουν παντού και γιατί ανακοινωθηκε τελευταια στιγμη και γιατι δεν ηταν ξεκαθαρο τι θα γινει με το εργαστηριο πληροφορικης και με τις μικροδιδασκαλιες που απαιτουσαν τελεικα τα ΕΠΠΑΙΚ να γινουν δια ζωσης. 

Φετος που ειναι ξεκαθαρο οτι θα γινουν ολα εξ αποστασεως θα γινει μεγαλυτερος χαμος με αιτησεις Αθηναιων στα ακριτικα ΕΠΠΑΙΚ. 

Δεν απαγορευεται να κανεις σε 2 προγραμματα διαφορετικων ΑΕΙ αιτηση ουτε να τα παρακολουθησεις. 
Αυτο που απαγορευεται ειναι να κανεις αιτηση σε 2 διαφορετικες πολεις για το ΕΠΠΑΙΚ της ασπαιτε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...