Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια

Έχω κανει αίτηση για το Ειδικό πρόγραμμα παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας του ΕΑΠ και είμαι επιτυχών. Θέλω να κάνω αίτηση και για τη παιδαγωγικη επαρκεια της ασπαιτε οταν ανοιξει, γιατι ειναι κοντα στο σπιτι μου εδω σε επαρχια.

Σε περιπτωση που με παρουν και εκεί, μπορω να ειμαι εγεγραμμενος και στα δυο ταυτοχρονα ή μπορει να το βρουν και να έχω κυρώσεις?

* ΥΓ: Υποψιν η η κληρωση για το προγραμμα παιδαγωγικης επαρκειας της ασπαιτε, διενεργειται στις εγκαταστασεις του ΕΑΠ

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακουγονται φημες οτι η παιδαγωγική επάρκεια της ΑΣΠΑΙΤΕ θα περάσει στο ΕΑΠ. δες τους οδηγους σπουδων του κάθε προγραμματος και γραφουν αν επιτρέπεται να είσαι εγγεγρααμμένος σε 2. Αφου εγινες δεκτός στο ΕΑΠ γιατι θες και της ΑΣΠΑΙΤΕ?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, velociraptoras είπε

Ακουγονται φημες οτι η παιδαγωγική επάρκεια της ΑΣΠΑΙΤΕ θα περάσει στο ΕΑΠ. δες τους οδηγους σπουδων του κάθε προγραμματος και γραφουν αν επιτρέπεται να είσαι εγγεγρααμμένος σε 2. Αφου εγινες δεκτός στο ΕΑΠ γιατι θες και της ΑΣΠΑΙΤΕ?

γιατι θα ειμαι Άργος στη θεια μου, που εκει τους παιρνει ολους γιατι ο αριθμος που κανουν αιτηση δεν ειναι στην ιδια κλιμα με τις υποψηφιοτητες για να τις υπερκαλυπτουν και θελω να κανω εκει αιτηση και να ακυρωσω το ΕΑΠ που μου δινει το δικαιωμα. Παντως δεν ειναι μεταπτυχιακο για να με εγκλωβιζει ουτε προπτυχιακο. Σιγα πιστοποιησεις ειναι

Δημοσ.
7 ώρες πριν, pavlovic είπε

γιατι θα ειμαι Άργος στη θεια μου, που εκει τους παιρνει ολους γιατι ο αριθμος που κανουν αιτηση δεν ειναι στην ιδια κλιμα με τις υποψηφιοτητες για να τις υπερκαλυπτουν και θελω να κανω εκει αιτηση και να ακυρωσω το ΕΑΠ που μου δινει το δικαιωμα. Παντως δεν ειναι μεταπτυχιακο για να με εγκλωβιζει ουτε προπτυχιακο. Σιγα πιστοποιησεις ειναι

Αν μπορεις να ακυρωσεις το ΕΑΠ ναι, αλλιως γιατι να πληρωσεις 2 φορές το ιδιο πράγμα?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, velociraptoras είπε

Αν μπορεις να ακυρωσεις το ΕΑΠ ναι, αλλιως γιατι να πληρωσεις 2 φορές το ιδιο πράγμα?

Nαι ενταξει εγω αλλο ρωτησα. Για τυπικους λογους ρωτησα αν απαγορευεται καποιος να παρακολουθει δυο πιστοποησεις παιδαγωγικςη επαρκειας απο δυο διαφορετικα ιδρυματα

Δημοσ.
Στις 8/7/2021 στις 5:43 ΜΜ, pavlovic είπε

Παιδια εχω μια απορια

Έχω κανει αίτηση για το Ειδικό πρόγραμμα παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας του ΕΑΠ και είμαι επιτυχών. Θέλω να κάνω αίτηση και για τη παιδαγωγικη επαρκεια της ασπαιτε οταν ανοιξει, γιατι ειναι κοντα στο σπιτι μου εδω σε επαρχια.

Σε περιπτωση που με παρουν και εκεί, μπορω να ειμαι εγεγραμμενος και στα δυο ταυτοχρονα ή μπορει να το βρουν και να έχω κυρώσεις?

* ΥΓ: Υποψιν η η κληρωση για το προγραμμα παιδαγωγικης επαρκειας της ασπαιτε, διενεργειται στις εγκαταστασεις του ΕΑΠ

Αποκλειστικά εξ αποστάσεως θα είναι φέτος το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ οπότε δεν παίζει κανένα ρόλο που θα είσαι. Απλά γιατί να πληρώσεις 700 ευρώ στην ΑΣΠΑΙΤΕ για το ίδιο πράγμα που σου δίνει και το ΕΑΠ το οποίο επίσης θα πληρώσεις? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Backpacker είπε

Αποκλειστικά εξ αποστάσεως θα είναι φέτος το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ οπότε δεν παίζει κανένα ρόλο που θα είσαι. Απλά γιατί να πληρώσεις 700 ευρώ στην ΑΣΠΑΙΤΕ για το ίδιο πράγμα που σου δίνει και το ΕΑΠ το οποίο επίσης θα πληρώσεις? 

Γιατί ειναι κοντα στο σπιτι της θειας μου και δευτερον προτιμω την ασπαιτε. Δεν ηξερα οτι φετος θα ανοιγε στο Αργος γιατι ακουγοντουσαν διαφορα οπως και στη Μυτιληνη το θεμα ειναι οτι επειδη ειναι εξ αποστασεως τοσο στη Μυτιληνη οσο και στη ροδο οσο και στο αργος θα κανουν παρα πολλοι αιτηση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Backpacker είπε

Γιατί η παιδαγωγική επάρκεια του ΕΑΠ δεν αναγνωρίζεται. 

Δημοσ.

Aπό το νόμο ξέρω ότι απαγορεύεται να κάνεςι δυο προπτυχιακά ταυτόχρονα. Στο μεταπτυχιακό που ήμουν, μια συμφοιτητριά μου έκανε μαστερ σε κάτι με βιολογία και έκανε και ΜΒΑ ταυτόχρονα. Και την ειχα ρωτησει και μου ειπε οτι δεν απαγορευετια

Συνεπώς ο νόμος δεν απαγορεύει και τις ομοιες πιστοποιησεις. Στο κατω κατω χρηματα τους δινεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Backpacker είπε

Που το ξέρεις ότι θα είναι εξ' αποστάσεως;; Επίσης το συνολικό κόστος δεν είναι 700 € αλλά 630. 600 τα δίδακτρα συν 30 η συμμετοχή στην κλήρωση.

Στις 8/7/2021 στις 5:43 ΜΜ, pavlovic είπε

Παιδια εχω μια απορια

Κάνε αίτηση και στα δύο και αν σε πάρουν στην ΑΣΠΑΙΤΕ παρατάς ή κάνεις διαγραφή από το πρόγραμμα του ΕΑΠ. Δεν νομίζω να έχεις κυρώσεις. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Που το ξέρεις ότι θα είναι εξ' αποστάσεως;; Επίσης το συνολικό κόστος δεν είναι 700 € αλλά 630. 600 τα δίδακτρα συν 30 η συμμετοχή στην κλήρωση.

Βγήκε χτες η προκηρυξη. 700 θα ειναι και θα ειναι ολο το ετος εξ αποστασεως. τωρα αν τους κανουν καμια νειλα και το β εξαμηνο το κανουν απο κοντα ειναι αλλο θεμα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pavlovic είπε

Βγήκε χτες η προκηρυξη. 700 θα ειναι και θα ειναι ολο το ετος εξ αποστασεως. τωρα αν τους κανουν καμια νειλα και το β εξαμηνο το κανουν απο κοντα ειναι αλλο θεμα

Χαχα...Και φέτος εξ' αποστάσεως ήταν, ολοκλήρωσα το πρόγραμμα τον Ιούνιο. Εγώ έδωσα 600 € σύνολο συν τα 30 για την συμμετοχή στην κλήρωση. Τώρα το αύξησαν;; Άρα θα είναι 700 συν άλλα 30 €. Μάλιστα...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Κάνε αίτηση και στα δύο και αν σε πάρουν στην ΑΣΠΑΙΤΕ παρατάς ή κάνεις διαγραφή από το πρόγραμμα του ΕΑΠ. Δεν νομίζω να έχεις κυρώσεις. 

το αρνητικο ειναι οτι με τα εξ αποστασεως, θα πανε ολοι να δηλωσουν σε αλλες πολεις της Ελλαδος οπως Μυτιληνη, Ροδο, σαππες, βολο , λιβαδεια που μεχρι περυσι τους επαιρναν ολους. Και τωρα λογω οτι θα πανε απο αλλα μερη της Ελλαδος να κανουν αιτηση εκει, θα γινει ο κακος χαμος και πανικος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε

το αρνητικο ειναι οτι με τα εξ αποστασεως, θα πανε ολοι να δηλωσουν σε αλλες πολεις της Ελλαδος οπως Μυτιληνη, Ροδο, σαππες, βολο , λιβαδεια που μεχρι περυσι τους επαιρναν ολους. Και τωρα λογω οτι θα πανε απο αλλα μερη της Ελλαδος να κανουν αιτηση εκει, θα γινει ο κακος χαμος και πανικος.

Πιθανόν αλλά δεν νομίζω. Και αυτό γιατί:

α) Μπορεί να χρειαστεί για κάποιο λόγο να πας από εκεί (π.χ. στην γραμματεία) και

β) Μπορεί να πουν ξαφνικά ότι θα γίνουν τα μαθήματα δια ζώσης από εδώ και πέρα, δεν ξέρεις τι γίνεται, το ρισκάρεις;;

Εγώ τελείωσα το ΕΠΠΑΙΚ Αθήνας και αντικειμενικά έχω να πω τα καλύτερα. Αν ήταν και δια ζώσης ακόμα καλύτερα αλλά θα ήταν και πιο δύσκολο. Τώρα στα της επαρχίας δεν ξέρω τι γίνεται.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Πιθανόν αλλά δεν νομίζω. Και αυτό γιατί:

α) Μπορεί να χρειαστεί για κάποιο λόγο να πας από εκεί (π.χ. στην γραμματεία) και

β) Μπορεί να πουν ξαφνικά ότι θα γίνουν τα μαθήματα δια ζώσης από εδώ και πέρα, δεν ξέρεις τι γίνεται, το ρισκάρεις;;

Εγώ τελείωσα το ΕΠΠΑΙΚ Αθήνας και αντικειμενικά έχω να πω τα καλύτερα. Αν ήταν και δια ζώσης ακόμα καλύτερα αλλά θα ήταν και πιο δύσκολο. Τώρα στα της επαρχίας δεν ξέρω τι γίνεται.

στο ΕΠΠΑΙΚ Αθηνας ξερω παιδια που εχουν κανει αιτηση 5 φορες και δεν τους πηραν. το θεμα ειναι οτι η παιδαγωγικη επαρκεια του ΕΑΠ δεν ειναι αναγνωρισμενη. Ειναι καινουριο προγραμμα, δεν εχει παρει ΦΕΚ, οπως εχουν παρει τα αλλα, στο Υπουργειο που πηρα τηλ γιατι το εψαχνα και εγω καποτε, μου ειπαν οτι δεν το ξερουν ( γιατι τοτε που βγηκε το φεκ το 2019 για να ανοιξουν οι πινακες δεν ειχε δημιουργηθει ακομα) και μου ειπαν οτι αυτο θα φανει αν αναγνωριζεται σε δυο χρονια. Στο ιδιο το ΕΑΠ που πηρα τηλ, μου ειπαν οτι αναγνωριζεται και βαση του ΦΕΚ πηγαινει στη κατηγορια Ειδικου προγραμματος απο ΑΕΙ. Ναι μεν ο τιτλος του ειναι Ειδικο προγραμμα πιστοποιησης παιδαγωγικης και διδακτικης επαρκειας, αλλα και παλι δεν με επεισαν. Συνεπως δεν αναγνωριζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...