eu@ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Αν είναι δυο κομμάτια, το βάφεις κ το κανεις δυο νέα ρούχα 😜 ούτε πώληση ούτε τπτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Aliexpress και το πρόβλημα... Πάει! Άντι για Ελληνίδα ραφτρα με 100€ μεροκάματο, πλήρωσε μια Κινέζα ραφτρα με 1€ μεροκάματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 35 λεπτά πριν, karaLRS είπε Aliexpress και το πρόβλημα... Πάει! Άντι για Ελληνίδα ραφτρα με 100€ μεροκάματο, πλήρωσε μια Κινέζα ραφτρα με 1€ μεροκάματο. Και για την πρόβα θα πάει στη Wuhan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasiaio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 46 λεπτά πριν, karaLRS είπε Aliexpress και το πρόβλημα... Πάει! Άντι για Ελληνίδα ραφτρα με 100€ μεροκάματο, πλήρωσε μια Κινέζα ραφτρα με 1€ μεροκάματο. Καλά ενταξει αυτά τα είδα κ εγώ χαχαχα από κοντά δε θέλω να ξέρω πως θα είναι ..στη φωτό που είναι από οίκους φυσικά φαίνονται μια χαρά 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, karaLRS είπε Aliexpress και το πρόβλημα... Πάει! Άντι για Ελληνίδα ραφτρα με 100€ μεροκάματο, πλήρωσε μια Κινέζα ραφτρα με 1€ μεροκάματο. 3 δολάρια την ώρα βγάζουν οι Κινέζοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikrolouloudi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 8/7/2021 στις 6:47 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε Η σύζυγος μου έραψε το νυφικό γιατί το ήθελε πολύ απλό όπως τα λες κι εσύ. Και οι τιμές των μινιμαλ νυφικών ήταν τουλάχιστον 2πλασιες από τα κοινά νυφικά !!! (Είναι σαν τα σάντουιτς με αβοκάντο και ρόκα που κάνουν 7 ευρώ, ενώ με μπέικον ζαμπόν μαγιονέζα τυρί κάνουν 3) Η τιμή ήταν αρκετά πιο κάτω από την ενοικίαση και της έμεινε το νυφικό (να μας πιάνει χώρο στην ντουλάπα δηλαδή...). Απλά ετοιμάσου για αρκετές πρόβες για να στο φέρει στα μέτρα σου. Με google search την βρήκα την συγκεκριμένη μοδίστρα στην Αθήνα και κοιτούσα απλά reviews. Λόγω των προβών που θα χρειαστεί να κάνεις ωστόσο θα πρέπει να είναι κοντά σου. Καλημέρα. Επειδή βρίσκομαι κι εγώ Αθήνα και ψάχνω για καλή μοδίστρα, ιδανικά μέσω συστάσεων, θα μπορουσες να μου πεις σε ποια πηγε η σύζυγός σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα