anastasiaio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε περίπου τι τιμές παίζουν για ραψιμο νυφικού ..Συγκεκριμένα εννοώ για μοδίστρες στη θεσσαλονικη αλλά αν ξέρετε και για άλλες περιοχές πείτε μου..Κάπου διάβασα ότι μπορεί να είναι ίδια τιμή με την ενοικίαση νυφικού άρα δεν συμφέρει να το νοικιάσεις και να το επιστρέψεις πίσω με τα ίδια λεφτά που μπορείς να το ράψεις και να το πουλήσεις πχ αργότερα.. Δεν εννοώ κάποιο σχέδιο με τεράστιες ουρές κλπ .. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι απλό γενικά . Ευχαριστώ !
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Σίγουρα θα βγει πιο ακριβό από το να το αγοράσεις έτοιμο. Η ενοικίαση είναι το πιο οικονομικό.
anastasiaio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δεν νομίζω..για αγορά είναι σίγουρα πάνω από 1000... εγώ στην ουσία θέλω ένα απλό σχέδιο και δεδομένου ότι θα αγοράσω εγώ ξεχωριστά το ύφασμα δε νομίζω να θέλει 1000 ευρώ πχ αυτός που θα το κάνει ..στην ουσία θα είναι σαν να ράβει ένα φόρεμα απλά θα είναι νυφικό άντε λίγο πιο φουντωτό από ένα απλό φόρεμα αλλά όχι πχ με δέκα κιλά ύφασμα 🤔 Εννοείται πως αν είναι πολύ ακριβο θα νοικιασω
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, anastasiaio είπε Δεν νομίζω..για αγορά είναι σίγουρα πάνω από 1000... εγώ στην ουσία θέλω ένα απλό σχέδιο και δεδομένου ότι θα αγοράσω εγώ ξεχωριστά το ύφασμα δε νομίζω να θέλει 1000 ευρώ πχ αυτός που θα το κάνει ..στην ουσία θα είναι σαν να ράβει ένα φόρεμα απλά θα είναι νυφικό άντε λίγο πιο φουντωτό από ένα απλό φόρεμα αλλά όχι πχ με δέκα κιλά ύφασμα 🤔 Εννοείται πως αν είναι πολύ ακριβο θα νοικιασω Οτι αφορά γάμο είναι πιο ακριβό.
anastasiaio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οτι αφορά γάμο είναι πιο ακριβό. Ε θα πω ότι τι θέλω για ένα πάρτυ ..χαχαχα ..όχι εντάξει σίγουρα είναι πιο ακριβό αλλά σε λογικά πλαίσια όχι πχ ένα φόρεμα π θα το έραβες με 200 ευρώ πχ να είναι 1000 και με δικό σου ύφασμα..μου φαίνεται λίγο ακραίο.. Δεν ξέρω βασικά, έτσι άκουσα ότι είναι κοντά με την τιμή ενοικίασης η τιμή ραψιματος..για αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος που έχει ράψει
haris_216 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οτι αφορά γάμο είναι πιο ακριβό. Έτσι ακριβώς. Αν το είδος/σχέδιο του νυφικού μπορεί να περάσει σαν βραδινό φόρεμα και κατά τις συζητήσεις δεν "ξεφύγει" καμιά κουβέντα για γάμο και νυφιάτικο, θεωρώ ότι το κόστος, από ύφασμα μέχρι ραφτικά, μπορεί να έχει σημαντική διαφορά σε σχέση με το να τεθεί η ταμπέλα "νυφικό". Το ίδιο βέβαια αφορά και το "γαμπριάτικο κοστούμι". Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από haris_216 1
anastasiaio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, haris_216 είπε Έτσι ακριβώς. Αν το είδος/σχέδιο του νυφικού μπορεί να περάσει σαν βραδινό φόρεμα και κατά τις συζητήσεις δεν "ξεφύγει" καμιά κουβέντα για γάμο και νυφιάτικο, θεωρώ ότι το κόστος, από ύφασμα μέχρι ραφτικά, μπορεί να έχει σημαντική διαφορά σε σχέση με το να τεθεί η ταμπέλα "νυφικό". Το ίδιο βέβαια αφορά και το "γαμπριάτικο κοστούμι". Όχι εντάξει σίγουρα δε θα μπορούσα να το παρουσιάσω ωσ κάτι άλλο..εξάλλου φαίνεται και θέλω να φαίνεται ότι είναι νυφικό..απλά εννοώ δεν έχει παρά πολλλες λεπτομερείες και τεράστιες ουρές η πχ πολύ ογκώδες με πολύ βάρος που λογικά αυτό θα ήταν αρκετά ακριβότερο.. κατα τα αλλά θα είχε τούλι και σίγουρα θα φαινόταν για τι πρόκειται
skiabox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οτι αφορά γάμο είναι πιο ακριβό. Κολομβιανό καρτέλ και έτσι ακούγεται η φάση. Λογικά μιας και η πιο συχνή αναζήτηση στο google των Ελλήνων είναι η λέξη γάμος, τότε μιλάμε για αξία ίση με τον εθισμό στα ναρκοτικά ένα πράγμα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από skiabox
haris_216 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, anastasiaio είπε Όχι εντάξει σίγουρα δε θα μπορούσα να το παρουσιάσω ωσ κάτι άλλο..εξάλλου φαίνεται και θέλω να φαίνεται ότι είναι νυφικό..απλά εννοώ δεν έχει παρά πολλλες λεπτομερείες και τεράστιες ουρές η πχ πολύ ογκώδες με πολύ βάρος που λογικά αυτό θα ήταν αρκετά ακριβότερο.. κατα τα αλλά θα είχε τούλι και σίγουρα θα φαινόταν για τι πρόκειται Σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα θα είναι φθηνότερο από κάτι πιο "βαρύ", αλλά το "καπέλο" σε σχέση με ένα φόρεμα του ίδιου στυλ που δεν είναι όμως "νυφικό" σίγουρα δεν θα το γλυτώσεις.
anastasiaio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, haris_216 είπε Σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα θα είναι φθηνότερο από κάτι πιο "βαρύ", αλλά το "καπέλο" σε σχέση με ένα φόρεμα του ίδιου στυλ που δεν είναι όμως "νυφικό" σίγουρα δεν θα το γλυτώσεις. Βρε ναι απλά ρωτάω αν κάποιος ξέρει περίπου ποσό μπορεί να κοστίζει το ράψιμο νυφικού..δλδ είναι όντως κοντά στις τιμές ενοικίασης όπως έχω ακούσει η ξεφεύγει πολύ? Προφανώς δεν μιλάω για τη τιμή που θα έραβες ένα απλό φόρεμα ..
Μακιαβέλλι Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, anastasiaio είπε Βρε ναι απλά ρωτάω αν κάποιος ξέρει περίπου ποσό μπορεί να κοστίζει το ράψιμο νυφικού..δλδ είναι όντως κοντά στις τιμές ενοικίασης όπως έχω ακούσει η ξεφεύγει πολύ? Προφανώς δεν μιλάω για τη τιμή που θα έραβες ένα απλό φόρεμα .. Η σύζυγος μου έραψε το νυφικό γιατί το ήθελε πολύ απλό όπως τα λες κι εσύ. Και οι τιμές των μινιμαλ νυφικών ήταν τουλάχιστον 2πλασιες από τα κοινά νυφικά !!! (Είναι σαν τα σάντουιτς με αβοκάντο και ρόκα που κάνουν 7 ευρώ, ενώ με μπέικον ζαμπόν μαγιονέζα τυρί κάνουν 3) Η τιμή ήταν αρκετά πιο κάτω από την ενοικίαση και της έμεινε το νυφικό (να μας πιάνει χώρο στην ντουλάπα δηλαδή...). Απλά ετοιμάσου για αρκετές πρόβες για να στο φέρει στα μέτρα σου. Με google search την βρήκα την συγκεκριμένη μοδίστρα στην Αθήνα και κοιτούσα απλά reviews. Λόγω των προβών που θα χρειαστεί να κάνεις ωστόσο θα πρέπει να είναι κοντά σου.
haris_216 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, anastasiaio είπε Βρε ναι απλά ρωτάω αν κάποιος ξέρει περίπου ποσό μπορεί να κοστίζει το ράψιμο νυφικού..δλδ είναι όντως κοντά στις τιμές ενοικίασης όπως έχω ακούσει η ξεφεύγει πολύ? Προφανώς δεν μιλάω για τη τιμή που θα έραβες ένα απλό φόρεμα .. Θεωρώ ότι αυτό που ρωτάς είναι αρκετά γενικό καθώς έχει σημασία εκτός από το "τι" (νυφικό) θα ράψεις/νοικιάσεις και το "που" (πόλη, περιοχή). Για μένα την πιο σαφή απάντηση θα πάρεις πηγαίνοντας σε 1-2 (ή παραπάνω) καταστήματα νυφικών να δεις τι παίζει ως προς το στυλ που σου αρέσει και μετά να κοιτάξεις σε 1-2 ραφτάδικα ή μοδίστρες τι θα σου έλεγαν από τιμή για κάποιο παρεμφερές νυφικό. Επίσης θα πρέπει να συνυπολογήσεις, στην περίπτωση του ραψίματος, και το θέμα της δουλειάς (καλή/κακή) που θα κάνει η συγκεκριμένη μοδίστρα, αν δεν πας σε "συστημένη" που κάνει εγγυημένη δουλειά. Στην περίπτωση της ενοικίασης τέτοιο θέμα δεν υφίσταται αφού υπάρχει έτοιμο αυτό που θα καταλήξεις και απλά θα χρειαστεί 1-2 διορθώσεις. Το θέμα του χρόνου παράδοσης θεωρώ ότι το έχεις ήδη μέσα στις παραμέτρους Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από haris_216
anastasiaio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Η σύζυγος μου έραψε το νυφικό γιατί το ήθελε πολύ απλό όπως τα λες κι εσύ. Και οι τιμές των μινιμαλ νυφικών ήταν τουλάχιστον 2πλασιες από τα κοινά νυφικά !!! (Είναι σαν τα σάντουιτς με αβοκάντο και ρόκα που κάνουν 7 ευρώ, ενώ με μπέικον ζαμπόν μαγιονέζα τυρί κάνουν 3) Η τιμή ήταν αρκετά πιο κάτω από την ενοικίαση και της έμεινε το νυφικό (να μας πιάνει χώρο στην ντουλάπα δηλαδή...). Απλά ετοιμάσου για αρκετές πρόβες για να στο φέρει στα μέτρα σου. Με google search την βρήκα την συγκεκριμένη μοδίστρα στην Αθήνα και κοιτούσα απλά reviews. Λόγω των προβών που θα χρειαστεί να κάνεις ωστόσο θα πρέπει να είναι κοντά σου. Έχω υπόψιν μου μια μοδίστρα που είναι κοντά μου απλά είπα να ρωτήσω πρώτα μήπως κάποιος έχει ράψει και μπορεί να μου πει την γνώμη του .. Εντάξει πιάνει χώρο σίγουρα αλλά αν θέλει κάποιος μπορεί να το πουλήσει στην πορεία και να βγάλει έστω ένα μέρος των χρημάτων που έδωσε... Ακόμα και αν δε το κάνει όμως δεν αγχώνεται μη πάθει τίποτα κατα την διάρκεια του γάμου και της εκδήλωσης συν ότι αν θέλεις να κανείς φωτογράφηση γάμου σε άλλο μέρος από την πόλη σου να μπορείς να το έχεις και όχι να ξέρεις ότι πρέπει να το επιστρέψεις (εμείς πχ σκεφτόμαστε σε κάποιο νησί αλλά αυτό θα γίνει κανένα 2μηνο μετά τον γάμο, αν νοίκιαζα φαντάζομαι θα έπρεπε να το επιστρέψω την επόμενη μέρα) 4 λεπτά πριν, haris_216 είπε Θεωρώ ότι αυτό που ρωτάς είναι αρκετά γενικό καθώς έχει σημασία εκτός από το "τι" (νυφικό) θα ράψεις/νοικιάσεις και το "που" (πόλη, περιοχή). Για μένα την πιο σαφή απάντηση θα πάρεις πηγαίνοντας σε 1-2 (ή παραπάνω) καταστήματα νυφικών να δεις τι παίζει ως προς το στυλ που σου αρέσει και μετά να κοιτάξεις σε 1-2 ραφτάδικα ή μοδίστρες τι θα σου έλεγαν από τιμή για κάποιο παρεμφερές νυφικό. Επίσης θα πρέπει να συνυπολογήσεις, στην περίπτωση του ραψίματος, και το θέμα της δουλειάς (καλή/κακή) που θα κάνει η συγκεκριμένη μοδίστρα, αν δεν πας σε "συστημένη" που κάνει εγγυημένη δουλειά. Στην περίπτωση της ενοικίασης τέτοιο θέμα δεν υφίσταται αφού υπάρχει έτοιμο αυτό που θα καταλήξεις και απλά θα χρειαστεί 1-2 διορθώσεις. Το θέμα του χρόνου παράδοσης θεωρώ ότι το έχεις ήδη μέσα στις παραμέτρους Καλά σίγουρα..για αυτό λεω γενικά αν κάποιος ξέρει αν όντως είναι κοντά στις τιμές ενοικίασης ή πχ είναι σαν να το αγοράζεις όποτε "καλύτερα αγόρασε ένα ετοιμο"..δεν είπα να μου πει κάποιος ποσό ακριβώς μπορεί να κοστίσει εννοείται εξαρτάται από το σχέδιο κ πόση δουλειά θέλει κλπ . Ευτυχώς θέμα χρόνου δεν υπάρχει καθώς εχουμε πολύ καιρό μπροστά μας και θα παω αρκετά νωρίς για να μαι σίγουρη ότι θα ναι έτοιμο
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, skiabox είπε Κολομβιανό καρτέλ και έτσι ακούγεται η φάση. Λογικά μιας και η πιο συχνή αναζήτηση στο google των Ελλήνων είναι η λέξη γάμος, τότε μιλάμε για αξία ίση με τον εθισμό στα ναρκοτικά ένα πράγμα. Η φράση "ποιος θα πληρώσει την νύφη "δεν έχει βγει τυχαία.Εχει βγει απο τις κομμώτριες/νυχούδες/ραφτρες κλπ.Ακόμα και το αμάξι που θα πάς για πλύσιμο αν πεις ότι θα το στολίσουν για γάμο θα σου ζητήσουν παραπάνω λεφτά.
*Kopanos* Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 46 λεπτά πριν, anastasiaio είπε Εντάξει πιάνει χώρο σίγουρα αλλά αν θέλει κάποιος μπορεί να το πουλήσει στην πορεία και να βγάλει έστω ένα μέρος των χρημάτων που έδωσε.. Γιατί να το πουλήσεις ; Κράτα το για τον επομενο γάμο σου 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα