Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, biliskov είπε Νυχτερινή εννοώ 22:00-06:00 το συγκεκριμένο ειναι 24ωρο πρατήριο! γιαυτο μου εκανε εντύπωση που τα νυχτερινά ειναι μονο τόσα! 24ωρο και δεν έχει αυτόματο πωλητή;
biliskov Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε 24ωρο και δεν έχει αυτόματο πωλητή; Όχι δεν εχει. Έχουν δυο ατομα μεσα συνιθως αλλα ειναι επικίνδυνο απ’οτι μου ειπε σημερα ένας υπεύθυνος απο αλλο πρατήριο που πηγα και μίλησα της ίδιας εταιρίας. Ναι μεν μου ειπε ειναι 700 ο μισθός αλλα συν τα μπόνους απο τις πωλήσεις μπορεί να πας μεχρι και 850-900 το μηνα. Ήταν πολυ Καλύτερες οι συνθήκες εκει που πηγα και ο υπεύθυνος κοντα στην ηλικία μου μιλήσαμε τα βρήκαμε και θα μου απαντήσει αυτές τις μερες ειπε για σίγουρα. Όποτε αν μου πει ναι θα παω εκει. Πιστεύω ειναι πολυ καλύτερα απο το αλλο. Παλι 6/7 ειναι αλλα δεν εχει καμια σχέση με το αλλο που ειδα. Παρόλο που ειναι της ίδια εταιρείας και ειναι εταιρικά και τα 2 δεν ειναι ιδιωτικά! 2
unforgiven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Με το καλό. Από καθαρή περιέργεια, ποιο ήταν το προηγούμενο επάγγελμά σου που πέθανε τελείως; Αν θέλεις απαντάς φυσικά. Πάντως υπολόγισε πως θα πέφτει και κανένα φιλοδώρημα, ιδίως αν πλένεις τα τζάμια κτλ.
great Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, biliskov είπε Δυστιχως επειδή η δουλεια μου εχει πεθάνει αναγκάζομαι να βρω κατι αλλο βασικος μισθος ειναι, νορμαλ τα λεφτα + απο την νυχτερινη βαρδια που ειναι και πιο επικινδυνη σιγουρα να το προσεξεις αυτο. Δουλεια ανιδικευτου ειναι οποτε στον βασικό πας. Τι δουλειά εκανες και πέθανε;
biliskov Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, unforgiven είπε Με το καλό. Από καθαρή περιέργεια, ποιο ήταν το προηγούμενο επάγγελμά σου που πέθανε τελείως; Αν θέλεις απαντάς φυσικά. Πάντως υπολόγισε πως θα πέφτει και κανένα φιλοδώρημα, ιδίως αν πλένεις τα τζάμια κτλ. Μουσικός παιδιά. Στη νύχτα ανέκαθεν δούλευα και δυστυχώς πάνε να μας πεθάνουν τελείως! Όσο αντέξαμε αντέξαμε με κάποια λεφτά που είχαμε στην άκρη. Τωρα αναγκαστικά ολοι μας πρέπει να κανουμε και κατι αλλο. Ας ελπίσουμε τα πραγματα να αλλάξουν! 6
great Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 αρα παιζεις καποιο όργανο; σε κανα ωδείο δοκίμασες; ή ακόμα και ιδιαίτερα μαθήματα;
biliskov Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, great είπε αρα παιζεις καποιο όργανο; σε κανα ωδείο δοκίμασες; ή ακόμα και ιδιαίτερα μαθήματα; Κλαρίνο παίζω φιλε μου! Στα ωδεία δύσκολα φιλε δεν εχει αυτον τον καιρο. Τωρα για τα ιδιαίτερα θελει να το κυνηγήσεις! Οτι μπορούμε να κανουμε θα το κανουμε! 1
velociraptoras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 8/7/2021 στις 4:37 ΜΜ, biliskov είπε Πολλα μου είπανε; Για 6 στα 7; Δεν νομιζω να ειναι πολλα. Τωρα για την θεσσαλονικη δεν ξερω αν ειναι πολλα γιατι όπως ειπα σε επαρχιακή πόλη εδω κοντα τα λεφτά που παίρνουν ειναι πολλα περισσότερα. Εκτός αυτού έχουν και απαίτηση να πουλας την καλύτερη βενζίνη τους και να γίνεσαι κουραστικός αν θέλεις να βγάλεις κατι παραπάνω. Ίσως εμένα να μου φαίνονται λίγα τα χρήματα.. σε κοντινη επαρχιακή πόλη που ειδα πρόσφατα αγγελία έγραφε 1 ευρω την ώρα και μαλιστα ζητούσε ατομα χωρις οικογένεια, σπουδες κλπ υποχρεωσεις. πήρα τηλεφωνο οχι γιατι με ενδιέφερε, καθαρα από περιέργεια, λεω δε γινεται να δινει τόσα, τελικά εδινε 350 το οχταωρο με μισα ενσημα και 1 ευρω επιπλεον καθε υπερωρία. στο τέλος μου λέει οτι ειμαστε καλομαθημένοι και θέλουμε να μας πληρωνουν σαν διευθυντες! την αγγελία την βάζει συνέχεια οπότε μαλλον κανενας δεν καθεται πανω από βδομάδα. σε αλλο πρατηριο στην περιοχή μου δινει το βασικό αλλα δεν ειναι ανοιχτος βραδια. 9 ώρες πριν, biliskov είπε Κλαρίνο παίζω φιλε μου! Στα ωδεία δύσκολα φιλε δεν εχει αυτον τον καιρο. Τωρα για τα ιδιαίτερα θελει να το κυνηγήσεις! Οτι μπορούμε να κανουμε θα το κανουμε! και τα ωδεία με την καραντινα είχαν κλεισει, καποιοι εκαναν εξ αποστασεως αλλά γενικά δεν ειχε δουλειά. δες και σε σχολεια σαν αναπληρωτης να διδασκεις μουσική ή σε μουσικά σχολεία ή σε καποια σχολή να διδασκεις, αν δεν εχεις πτυχιο μουσικής από ΤΕΙ/πανεπιστημιο μπορεις ως εμπειροτέχνης να διδασκεις μονο οργανο. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από velociraptoras
biliskov Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, velociraptoras είπε σε κοντινη επαρχιακή πόλη που ειδα πρόσφατα αγγελία έγραφε 1 ευρω την ώρα και μαλιστα ζητούσε ατομα χωρις οικογένεια, σπουδες κλπ υποχρεωσεις. πήρα τηλεφωνο οχι γιατι με ενδιέφερε, καθαρα από περιέργεια, λεω δε γινεται να δινει τόσα, τελικά εδινε 350 το οχταωρο με μισα ενσημα και 1 ευρω επιπλεον καθε υπερωρία. στο τέλος μου λέει οτι ειμαστε καλομαθημένοι και θέλουμε να μας πληρωνουν σαν διευθυντες! την αγγελία την βάζει συνέχεια οπότε μαλλον κανενας δεν καθεται πανω από βδομάδα. σε αλλο πρατηριο στην περιοχή μου δινει το βασικό αλλα δεν ειναι ανοιχτος βραδια. και τα ωδεία με την καραντινα είχαν κλεισει, καποιοι εκαναν εξ αποστασεως αλλά γενικά δεν ειχε δουλειά. δες και σε σχολεια σαν αναπληρωτης να διδασκεις μουσική ή σε μουσικά σχολεία ή σε καποια σχολή να διδασκεις, αν δεν εχεις πτυχιο μουσικής από ΤΕΙ/πανεπιστημιο μπορεις ως εμπειροτέχνης να διδασκεις μονο οργανο. Καλα αυτο που μου είπες για τον άλλον που δίνει 1 ευρω την ωρα συν οτι σου ειπε οτι θελουμε να πληρωνόμαστε σαν διευθυντές δεν ξερω αν πρέπει να γελάσω η να βρίσω! Εύχομαι ο συγκεκριμένος να μη βρει ποτε του υπάλληλο γιατι εδω μιλαμε για καθαρά εκμετάλλευση! Το θέμα με τα ιδιαίτερα δεν το εχω ψάξει να σου πω την αλήθεια γιατι ήμουν πολυ καλα με την δουλεια στη νύχτα και δεν είχα πρόβλημα! Τωρα ίσως το ψάξω περισσότερο! Για ωδείο η κάποια σχολή θα μιλήσω αλλα και εκει ειναι δύσκολα. Σε οτι αφορά σχολεία σαν αναπληρωτής εκει ειναι πιστεύω παρά πολυ δύσκολο να μπεις! Το καλύτερα Απ’ολα ειναι τα ιδιαίτερα απο άποψη χρημάτων!
velociraptoras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, biliskov είπε Καλα αυτο που μου είπες για τον άλλον που δίνει 1 ευρω την ωρα συν οτι σου ειπε οτι θελουμε να πληρωνόμαστε σαν διευθυντές δεν ξερω αν πρέπει να γελάσω η να βρίσω! Εύχομαι ο συγκεκριμένος να μη βρει ποτε του υπάλληλο γιατι εδω μιλαμε για καθαρά εκμετάλλευση! Το θέμα με τα ιδιαίτερα δεν το εχω ψάξει να σου πω την αλήθεια γιατι ήμουν πολυ καλα με την δουλεια στη νύχτα και δεν είχα πρόβλημα! Τωρα ίσως το ψάξω περισσότερο! Για ωδείο η κάποια σχολή θα μιλήσω αλλα και εκει ειναι δύσκολα. Σε οτι αφορά σχολεία σαν αναπληρωτής εκει ειναι πιστεύω παρά πολυ δύσκολο να μπεις! Το καλύτερα Απ’ολα ειναι τα ιδιαίτερα απο άποψη χρημάτων! Απλά το κλαρίνο είναι σχετικά δυσκολο να βρεις μαθητες, οι περισσότεροι μαθητες προτιμουν πιο κλασσικά οργανα. οσοι όμως θελουν κλαρίνο και το έχουν μεράκι με την παραδοσιακή μουσική συνηθως δεν πανε ωδείο αλλά κάνουν ιδιαίτερα με μουσικους που ειναι σχετικά γνωστοι (στην καθε περιοχη) από μαγαζιά ή πανηγύρια. κατι παρόμοιο συμβαίνει και με το μπουζούκι
biliskov Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 45 λεπτά πριν, velociraptoras είπε Απλά το κλαρίνο είναι σχετικά δυσκολο να βρεις μαθητες, οι περισσότεροι μαθητες προτιμουν πιο κλασσικά οργανα. οσοι όμως θελουν κλαρίνο και το έχουν μεράκι με την παραδοσιακή μουσική συνηθως δεν πανε ωδείο αλλά κάνουν ιδιαίτερα με μουσικους που ειναι σχετικά γνωστοι (στην καθε περιοχη) από μαγαζιά ή πανηγύρια. κατι παρόμοιο συμβαίνει και με το μπουζούκι Συμφωνώ σε αυτο που λες. Στην επαρχία ίσως αυτο να ήταν πιο εύκολο απ’οτι εδω αλλα και παλι ο καθένας στην περιοχή του και αν εχεις και λιγο όνομα στη πιάτσα κατι θα κανεις. Δυστιχως ειναι δύσκολο το όργανο και πολυ λίγα παιδιά το προτιμούν για να ξεκινήσουν να μαθαίνουν. Αυτο που πουλάει να το πω ετσι ειναι η κιθάρα που επίσης παίζω κιθάρα εντελώς εμπειρικά απλά ασχολούμαι χρόνια με το κλαρίνο και τη νύχτα εχω παίξει με πολλα ονόματα και δυστιχως τωρα είμαστε σχεδόν ολοι οι μουσικοί Ειδικα της νύχτας στην πείνα! Αν βγει κάποιο λαιβ ίσως ετσι κουτσα στραβά.. αλλα γενικά για ιδιαίτερα θα το ψάξω πολυ. Ενα παιδί να βρεις να μαθαίνεις τα λεφτά φτάνουν για ενα συμπλήρωμα. 1
velociraptoras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, biliskov είπε Συμφωνώ σε αυτο που λες. Στην επαρχία ίσως αυτο να ήταν πιο εύκολο απ’οτι εδω αλλα και παλι ο καθένας στην περιοχή του και αν εχεις και λιγο όνομα στη πιάτσα κατι θα κανεις. Δυστιχως ειναι δύσκολο το όργανο και πολυ λίγα παιδιά το προτιμούν για να ξεκινήσουν να μαθαίνουν. Αυτο που πουλάει να το πω ετσι ειναι η κιθάρα που επίσης παίζω κιθάρα εντελώς εμπειρικά απλά ασχολούμαι χρόνια με το κλαρίνο και τη νύχτα εχω παίξει με πολλα ονόματα και δυστιχως τωρα είμαστε σχεδόν ολοι οι μουσικοί Ειδικα της νύχτας στην πείνα! Αν βγει κάποιο λαιβ ίσως ετσι κουτσα στραβά.. αλλα γενικά για ιδιαίτερα θα το ψάξω πολυ. Ενα παιδί να βρεις να μαθαίνεις τα λεφτά φτάνουν για ενα συμπλήρωμα. με ενα μαθητη δε βγαζεις ουτε τους καφέδες. στα ωδεια ειναι συνηθως στις μικρές ταξεις 40-50 το μηνα για 40' μαθημα τη βδομάδα. στα ιδιαίτερα παιρνουν 10 ευρω την ωρα, συνηθως μια φορά τη βδομάδα μην ξεχνας οτι για κλαρινο ενδιαφέρονται παιδιά που εχουν σχετικά ακουσματα τα ιδια και οι γονεις τους, αρα ξέρουν ποιοι μουσικοι δραστηριοποιουνται στο χωρο. εσυ που επαιζες σε μαγαζια εχεις ενα κοινο, κι ας μην το γνωρίζεις.
biliskov Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, velociraptoras είπε με ενα μαθητη δε βγαζεις ουτε τους καφέδες. στα ωδεια ειναι συνηθως στις μικρές ταξεις 40-50 το μηνα για 40' μαθημα τη βδομάδα. στα ιδιαίτερα παιρνουν 10 ευρω την ωρα, συνηθως μια φορά τη βδομάδα μην ξεχνας οτι για κλαρινο ενδιαφέρονται παιδιά που εχουν σχετικά ακουσματα τα ιδια και οι γονεις τους, αρα ξέρουν ποιοι μουσικοι δραστηριοποιουνται στο χωρο. εσυ που επαιζες σε μαγαζια εχεις ενα κοινο, κι ας μην το γνωρίζεις. Μου έχουν προτείνει στο παρελθόν να διδάξω σε παιδιά αλλα το είχα αρνηθεί γιατι ήμουν καλα και δεν είχα ξαναμπεί σε τέτοια διαδικασία ώστε να ειμαι και πιο άνετος. Τωρα δεν ξερω στα ωδεία ποσο παει αλλα στο σπιτι το μονο σίγουρο ειναι οτι δεν παίρνουν μονο 10 ευρω το μάθημα μια φορα την εβδομάδα. Εχω φιλο που διδάσκει και παίρνει περισσότερα. Τωρα σε αυτο που λες οτι πρέπει να έχουν ακούσματα οι γονείς και τα παιδιά ναι συμφωνώ Ειδικα για το κλαρίνο που ειναι ιδιαίτερο όργανο. Συνιθως τα πιτσιρίκια προτιμούν κιθάρα άντε και κανένα μπουζούκι. Πάντως θα το ψάξω το θέμα με τα ιδιαίτερα γιατι εχω γνωριμίες με συναδέλφους μουσικούς που κανουν μαθήματα σε αλλο όργανο.
iosif_g31100 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δεν ξέρω αν είσαι ακόμα εκεί φίλε δουλεύω δύο χρόνια σε βενζινάδικο και σε επαρχία να ξέρεις ξεκίνησα με πολύ λιγότερα 750 φθάνω τώρα και με την αύξηση δουλεύω και κάποιες νύχτες μέσα στο μήνα είναι κομπλέ δεν σε τρώνε το θέμα είναι να το γουστάρεις αδερφέ το πολύ να φθάσω τα 800
Gatoskylo8 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Στις 20/8/2022 στις 7:45 ΠΜ, iosif_g31100 είπε το θέμα είναι να το γουστάρεις αδερφέ 🤦🏻♀️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα