biliskov Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξερω αν ειναι η σωστή κατηγορία αυτή που γράφω το συγκεκριμένο θέμα αλλα δεν ήξερα που αλλου να γράψω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι παιζει πάνω κάτω με τους μισθούς στα βενζινάδικα γιατι χθες πηγα να μιλήσω για δουλεια και μου φάνηκαν πολυ λίγα τα χρήματα για την συγκεκριμένη δουλεια! 670-690 ευρω το μηνα καθαρά 6/7 με ενα ρεπό την εβδομάδα και αν θέλεις νυχτερινή βάρδια παει στα 750 μηνιαίως. Σε επαρχιακή πόλη που ρωτησα σε πρατήριο της ίδια εταιρείας παίρνουν 750 οι ημερήσιοι και ο βραδυνός φτάνει κοντα στα 1.000. Ειναι φυσιολογικό αυτο που μου είπαν; Εκτός αυτού μου ζήτησαν να κανω πωλήσεις περα της δουλειάς που θα κανω και αν καταφέρω να πουλήσω και να φτάσω τον στόχο θα εχω μπόνους στο 6μηνο! Πραγματικά μου ακούγονται ολα πολυ περίεργα. Αν ξέρετε κατι βοηθήστε με. Σας Ευχαριστω εκ των προτέρων!
greekfragma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 και πολλά σου είπανε...η συγκεκριμένη δουλειά είναι τέρμα απαξιωμένη. 1
biliskov Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε και πολλά σου είπανε...η συγκεκριμένη δουλειά είναι τέρμα απαξιωμένη. Πολλα μου είπανε; Για 6 στα 7; Δεν νομιζω να ειναι πολλα. Τωρα για την θεσσαλονικη δεν ξερω αν ειναι πολλα γιατι όπως ειπα σε επαρχιακή πόλη εδω κοντα τα λεφτά που παίρνουν ειναι πολλα περισσότερα. Εκτός αυτού έχουν και απαίτηση να πουλας την καλύτερη βενζίνη τους και να γίνεσαι κουραστικός αν θέλεις να βγάλεις κατι παραπάνω. Ίσως εμένα να μου φαίνονται λίγα τα χρήματα..
greekfragma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Κάνε μια έρευνα αγοράς και σε άλλες δουλειές του ποδαριού και θα δεις που κυμαίνονται εκεί οι μισθοί. Η κατάσταση είναι ζόρικη. Το σημαντικό είναι να ξεκινήσεις από κάπου. 1
biliskov Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε Κάνε μια έρευνα αγοράς και σε άλλες δουλειές του ποδαριού και θα δεις που κυμαίνονται εκεί οι μισθοί. Η κατάσταση είναι ζόρικη. Το σημαντικό είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Δυστιχως επειδή η δουλεια μου εχει πεθάνει αναγκάζομαι να βρω κατι αλλο. Κανω ηδη έρευνα στα γύρω πρατήρια και σε τέτοιου τύπου δουλειές και προσπαθώ να συγκρίνω. Ακομα δεν εχω μάθει για το τι μισθούς δίνουν αλλα εχω αυριο ραντεβού και θα μάθω!
greekfragma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Καλά κουράγια και σιδεροκέφαλος όπου καταλήξεις. Η φάση είναι δύσκολη. Μόνη συμβουλή μου. Επειδή προφανώς έχεις έξοδα που τρέχουν, ξεκίνα να μπαίνει κάτι και βλέπεις αργότερα αν υπάρχει κάτι καλύτερο για να ανέβεις ψηλότερα.
kostasbm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, biliskov είπε Δυστιχως επειδή η δουλεια μου εχει πεθάνει αναγκάζομαι να βρω κατι αλλο. Κανω ηδη έρευνα στα γύρω πρατήρια και σε τέτοιου τύπου δουλειές και προσπαθώ να συγκρίνω. Ακομα δεν εχω μάθει για το τι μισθούς δίνουν αλλα εχω αυριο ραντεβού και θα μάθω! τουλαχιστον στο πρατηριο δε κανεις σκαψιμο.......για αρχη μια χαρα ...θα εχεις και το ενσημο σου γιατι αλλου ουτε ενσημο δε κολλανε 1
Dantε Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Ανειδικευτος εργατης εισαι στο βενζιναδικο,τι περιμενεις να παρεις?Βασικο συν την 6η μερα.Αν δινουν παραπανω,θα ειναι ισως επειδη δε θελουν κανα Πακι και προτιμουν Ελληνα. 2
biliskov Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, greekfragma είπε Καλά κουράγια και σιδεροκέφαλος όπου καταλήξεις. Η φάση είναι δύσκολη. Μόνη συμβουλή μου. Επειδή προφανώς έχεις έξοδα που τρέχουν, ξεκίνα να μπαίνει κάτι και βλέπεις αργότερα αν υπάρχει κάτι καλύτερο για να ανέβεις ψηλότερα. Αυτο θα κανω φιλε. Σε Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές σου! Εύχομαι καλή συνέχεια! 19 λεπτά πριν, kostasbm είπε τουλαχιστον στο πρατηριο δε κανεις σκαψιμο.......για αρχη μια χαρα ...θα εχεις και το ενσημο σου γιατι αλλου ουτε ενσημο δε κολλανε Καλα αυτο να μου πεις. Ειναι δύσκολο για μενα γιατι η δουλεια μου πέθανε τελείως και αναγκαστικά θα πρέπει να κανω κατι αλλο. 14 λεπτά πριν, Dantε είπε Ανειδικευτος εργατης εισαι στο βενζιναδικο,τι περιμενεις να παρεις?Βασικο συν την 6η μερα.Αν δινουν παραπανω,θα ειναι ισως επειδη δε θελουν κανα Πακι και προτιμουν Ελληνα. Τα θεωρώ ηδη λίγα για τις 6 μερες αλλα πραγματικά δεν ξερω πως πάνε. Ολοι μου είπαν οτι ειναι λίγα και κάποιοι γνωστοί μου που κανουν την συγκεκριμένη δουλεια. Τωρα αν τα πραγματα ειναι αλλιώς στην επαρχία και αλλιώς εδω αυτο δεν το γνωρίζω. Όπως και να χει τα πραγματα ειναι πολυ δύσκολα!
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μην πιστευεις τι λένε ότι παίρνουν αλλοι,το συνηθες ειναι να τα φουσκώνουν.700€ έπαιρνα εγω πριν 9 με 10 χρόνια,απογευματινή βάρδια με ένα ρεπό την εβδομάδα.Ξεκίνησα με 600€ και ανέβηκε στον μήνα 700€.Αλλα αποκλειστικά βενζινάδικο,όχι πλυσίματα κλπ .Θελει προσοχή γιατι διαχειρίζεσαι αρκετά χρήματα και είναι όλα μετρημένα.Επισης θελει προσοχή με τιμολόγια κλπ.Μην σε φανε οι κακοπληρωτές. Επίσης καλοκαίρι θα βράσεις στην πίστα.Πρόσεξε το. 1
biliskov Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μην πιστευεις τι λένε ότι παίρνουν αλλοι,το συνηθες ειναι να τα φουσκώνουν.700€ έπαιρνα εγω πριν 9 με 10 χρόνια,απογευματινή βάρδια με ένα ρεπό την εβδομάδα.Ξεκίνησα με 600€ και ανέβηκε στον μήνα 700€.Αλλα αποκλειστικά βενζινάδικο,όχι πλυσίματα κλπ .Θελει προσοχή γιατι διαχειρίζεσαι αρκετά χρήματα και είναι όλα μετρημένα.Επισης θελει προσοχή με τιμολόγια κλπ.Μην σε φανε οι κακοπληρωτές. Επίσης καλοκαίρι θα βράσεις στην πίστα.Πρόσεξε το. Κατάλαβα. Δεν ειναι οτι πιστεύω τι μου λένε οι άλλοι απλά ξερω οτι στην επαρχία στην συγκεκριμένη πόλη δίνουν λιγο καλύτερα λεφτά τουλάχιστον στην νυχτερινή βάρδια. Δε γίνεται να δίνεις σχεδόν 700 το πρωι και 750 το νυχτερινό. Αυτο μου εκανε εντύπωση.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, biliskov είπε Κατάλαβα. Δεν ειναι οτι πιστεύω τι μου λένε οι άλλοι απλά ξερω οτι στην επαρχία στην συγκεκριμένη πόλη δίνουν λιγο καλύτερα λεφτά τουλάχιστον στην νυχτερινή βάρδια. Δε γίνεται να δίνεις σχεδόν 700 το πρωι και 750 το νυχτερινό. Αυτο μου εκανε εντύπωση. Τι εννοείς νυχτερινή;Μεχρι πότε είναι ανοιχτό;Γιατί νομίζω υπάρχει ωράριο μέχρι της 2300 εκτός αν είναι διανυκτερευον που είμαι μια ώρα επιπλέον;
biliskov Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι εννοείς νυχτερινή;Μεχρι πότε είναι ανοιχτό;Γιατί νομίζω υπάρχει ωράριο μέχρι της 2300 εκτός αν είναι διανυκτερευον που είμαι μια ώρα επιπλέον; Νυχτερινή εννοώ 22:00-06:00 το συγκεκριμένο ειναι 24ωρο πρατήριο! γιαυτο μου εκανε εντύπωση που τα νυχτερινά ειναι μονο τόσα!
tzitzikas2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 40 λεπτά πριν, biliskov είπε Αυτο θα κανω φιλε. Σε Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές σου! Εύχομαι καλή συνέχεια! Καλα αυτο να μου πεις. Ειναι δύσκολο για μενα γιατι η δουλεια μου πέθανε τελείως και αναγκαστικά θα πρέπει να κανω κατι αλλο. Τα θεωρώ ηδη λίγα για τις 6 μερες αλλα πραγματικά δεν ξερω πως πάνε. Ολοι μου είπαν οτι ειναι λίγα και κάποιοι γνωστοί μου που κανουν την συγκεκριμένη δουλεια. Τωρα αν τα πραγματα ειναι αλλιώς στην επαρχία και αλλιώς εδω αυτο δεν το γνωρίζω. Όπως και να χει τα πραγματα ειναι πολυ δύσκολα! φίλε μου εδώ οι μισθοί πτυχιούχων για θέσεις που απαιτούν πτυχίο πανεπιστημίου κυμαίνονται σε αυτά τα χρήματα αρκετές φορές, τι ψάχνεις... Σε συνεντεύξεις που είχα πάει πριν μερικά χρόνια σε τεχνικές εταιρείες και είχα και κάποια προϋπηρεσία 650Ε καθαρά με μπλοκάκι + ταμείο έδιναν για εργασία 9πμ-8μμ και Σαββάτα κάποιοι, για θέση μηχανικού ΑΕΙ. Για τα δεδομένα της εποχής καλά είσαι. Οπως σου είπαν ούτε θα σκάβεις μες στο λιοπύρι, ούτε τέτοια. Σε σκιά θα είσαι κυρίως και θα βάζεις καύσιμα. Για μένα πας αν δεν έχεις κάτι καλύτερο. 1
biliskov Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε φίλε μου εδώ οι μισθοί πτυχιούχων για θέσεις που απαιτούν πτυχίο πανεπιστημίου κυμαίνονται σε αυτά τα χρήματα αρκετές φορές, τι ψάχνεις... Σε συνεντεύξεις που είχα πάει πριν μερικά χρόνια σε τεχνικές εταιρείες και είχα και κάποια προϋπηρεσία 650Ε καθαρά με μπλοκάκι + ταμείο έδιναν για εργασία 9πμ-8μμ και Σαββάτα κάποιοι, για θέση μηχανικού ΑΕΙ. Για τα δεδομένα της εποχής καλά είσαι. Οπως σου είπαν ούτε θα σκάβεις μες στο λιοπύρι, ούτε τέτοια. Σε σκιά θα είσαι κυρίως και θα βάζεις καύσιμα. Για μένα πας αν δεν έχεις κάτι καλύτερο. Προς το παρόν φιλε μου θα παω. Απλά ψάχνω για κατι καλύτερο ταυτόχρονα και αν βρεθεί καλώς! Ειναι δύσκολες οι μερες. Απλά ήθελα να ρωτήσω να δω τι και πως και που κινούνται οι μισθοί σε αυτον τον τομέα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα