Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Infinite Darkness (Netflix)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο παιχνιδι βασιζεται και οχι στη ταινια. Εμενα μου αρεσε πιο πολυ απο ολα του ιδιου τυπου. Δες το και δε θα το μετανοιωσεις. Γραφικα σχεδον τελεια. Σε φασεις δε καταλαβαινεις οτι ειναι anime.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 8/7/2021 στις 6:51 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Ποιες άλλες ταινίες της σειράς προτείνεται να δω πριν τη προβολή; 

Μάλλον δεν θα έχουν σχέση σεναριακά αλλά το ανάλογης τεχνοτροπίας resident evil: degeneration είναι αρκετά καλό.

Δημοσ.

Εγω δυστηχως το βρηκα αρκετα weak/μετριο.

H Claire κομπαρσος. Ο leon απλα πεταγεται απο το πουθενα τις περισσοτερες φορες στις διαφορες σκηνες.

Σχεση Claire/leon σχεδον ανυπαρκτη.

zombie υπαρχουν για τα ματια του κοσμου και ο μεγαλος πρασινος ''φιλος'',μαλλον ζηλεψε τον Hulk.

Ελπιζω σε καλυτερα πραγματα στην season 2 που φανταζομαι θα ειναι και ο Chris.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία σειρά. Μικρή, τόσο όσο. Πραγματικά το μόνο που με ξένισε ήταν οι κινήσεις των χαρακτήρων (πχ στο περπάτημα). Όλα τα άλλα ήταν ιδανικά φτιαγμένα όσον αφορά στην εικόνα. Πραγματικά η εικόνα σου θυμίζει ότι βλέπεις ταινία και σε ξεγελάει.

Είδαμε αγαπημένους χαρακτήρες και αρκετά  easter eggs.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.

Μια μετριότητα, τίποτα παραπάνω.

Ιστορία ένα χάλι που δεν έχει ιδιαίτερο νόημα και που φυσικά πολύ σύντομα δεν θα την θυμάσαι καν. Επίσης η Claire ήταν ανύπαρκτη, και να μην έβαζαν καν τον χαρακτήρα στην σειρά δεν θα άλλαζε το παραμικρό.

Στα θετικά βέβαια να πω ότι βρήκα εξαιρετική την παραγωγή. Μου άρεσε η CG φάση της σειράς που σε σημεία σε μπέρδευε και νόμιζες ότι έβλεπες κανονική ταινία. Όπως επίσης και το ότι ήταν 4 επεισόδια των 25 λεπτών, δηλαδή παρά τα προβλήματα της δεν σε κουράζει και περνάς ένα βράδυ που δεν έχεις κάτι να δεις.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως νέος στο Resident Evil universe, ήταν αρκετά καλή. Το πάνε για συνέχεια με άλλο κύκλο. Ίσως αν είχα παίξει και τα παιχνίδια πριν τα 7/8 να μη μαρεσε τόσο; γιατί συνήθως τα περισσότερα μέτρια και κάτω σχόλια ήταν από παλιούς φανς. Εγώ ως μοναδική επαφή τις ταινίες και τα 7/8 από τα παιχνίδια πέρασα ευχάριστα. Οπτικά είναι ένα πραγματικά υπέροχο δημιούργημα πάντως. Πολύ καλό αποτέλεσμα voice acting, ειδικών εφέ/animation, δράσης και face animations σε σημείο να ξεχνάω ότι βλέπω animation και όχι-κανονική- ταινία. Περισσότερο αυτό δίνει πόντους για μένα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Εγώ ως μοναδική επαφή τις ταινίες και τα 7/8 από τα παιχνίδια

θα ντρεπομουν να κυκλοφορησω εξω

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είχα προσέξει πως δεν ειναι με κανονικούς ηθοποιούς… Όπως το πάτησα έφυγε… 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/7/2021 στις 10:40 ΜΜ, billdanos είπε

Δεν είχα προσέξει πως δεν ειναι με κανονικούς ηθοποιούς… Όπως το πάτησα έφυγε… 

γυριζεται και live action σειρα. η οποια κρινοντας απο το καστ που ανακοινωσαν, δεν θα εχει ουτε και αυτη καμια σχεση με τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Πως κατάφεραν εν έτει 2021 να παρουσιάσουν τέτοιο άθλιο CGI; Πρέπει να πάρουν μαθήματα από τους δημιουργούς του love robots and death. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...