supermarioarv Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 καλησπέρα παιδιά έχω σύστημα με τα εξής χαρακτηριστικά ryzen 5 3600x gtx1660 16gr ram ενδιαφέρομαι για οθόνη 24 (έχω θέμα με το ύψος του γραφείου για παραπάνω) κυρίως για gaming αλλά όχι κάτι ακριβώ (δεν είμαι του πολύ gaming) κανα παιχνιδάκι να παιρνάει η ώρα όταν αυτή υπάρχει.... να πάω σε 1920Χ1080 144hz ή κάτι μεγαλύτερη ανάλυση? έχετε να προτείνετε κάποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) αν δεν έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις σύντομα τον υπολογιστή μια χαρά είναι μέχρι 24,25 144hz ειδικά αν κάθεσαι κοντά το ppi σε αυτές τις διαστάσεις είναι πολύ καλύτερο από 27αρα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermarioarv Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, ICE-T είπε αν δεν έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις σύντομα τον υπολογιστή μια χαρά είναι μέχρι 24,25 144hz ειδικά αν κάθεσαι κοντά το ppi σε αυτές τις διαστάσεις είναι πολύ καλύτερο από 27αρα. Σε ανάλυση πόσο;full hd η σηκώνει κ παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, supermarioarv είπε Σε ανάλυση πόσο;full hd η σηκώνει κ παραπάνω; μέχρι fhd μια χαρά είσαι,για 2K/144hz θες και ανάλογη κάρτα 5700/2070 και άνω για να κρατάς ψηλά σχετικά frames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Αν στα κοντά είναι να αναβαθμίσεις ΚΑΙ κάρτα κάνε λίγο κράτη και 'επένδυσε' σε 1440p 27άρι μόνιτορ καλύτερα. Τώρα ποια οθόνη έχεις; Υπόψιν τα 144Hz ναι μεν προσφέρουν πιο smooth κίνηση αλλά αν δεν παίζεις multiplayer games ( fps ) δε νομίζω ότι θα αξιοποιηθούν τόσο πολύ. Τι παιχνίδια σ'αρέσουν; Με τι ασχολείσαι συνήθως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermarioarv Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 22 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αν στα κοντά είναι να αναβαθμίσεις ΚΑΙ κάρτα κάνε λίγο κράτη και 'επένδυσε' σε 1440p 27άρι μόνιτορ καλύτερα. Τώρα ποια οθόνη έχεις; Υπόψιν τα 144Hz ναι μεν προσφέρουν πιο smooth κίνηση αλλά αν δεν παίζεις multiplayer games ( fps ) δε νομίζω ότι θα αξιοποιηθούν τόσο πολύ. Τι παιχνίδια σ'αρέσουν; Με τι ασχολείσαι συνήθως; Τώρα έχω μια Phillips 27 60hz . Παίζω κάνα gtav FIFA κ διάφορα άλλα... Κυρίως είμαι gtav κ FIFA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, supermarioarv είπε ενδιαφέρομαι για οθόνη 24 (έχω θέμα με το ύψος του γραφείου για παραπάνω) 2 ώρες πριν, supermarioarv είπε Τώρα έχω μια Phillips 27 60hz . OK... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα