ΒΟΡΕΙΟS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Νομίζω πως όλοι οι σκεπτόμενοι έχουν μία "συμπάθεια" προς τον Τράμπ (Τramp=αλήτης). Και μόνο ότι το σάπιο σύστημα τον εχθρεύεται, κάτι σημαίνει. (Μόνο για σκεπτόμενους 🤔 ) 4 2 2 3
tigergreg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ΒΟΡΕΙΟS είπε τον Τράμπ (Τramp=αλήτης). Γραφεται TRUMP δηλαδη τρομπας....🤣....και τραμπακουλας...😂 ΥΓ.Μπροστα στον τραμπ προτιμω το οποιοδηποτε σαπιο συστημα....😆 Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από tigergreg 3 3
Retromaniac Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, ΒΟΡΕΙΟS είπε Νομίζω πως όλοι οι σκεπτόμενοι έχουν μία "συμπάθεια" προς τον Τράμπ (Τramp=αλήτης). Και μόνο ότι το σάπιο σύστημα τον εχθρεύεται, κάτι σημαίνει. (Μόνο για σκεπτόμενους 🤔 ) Οπαδός Trump, "σκεπτόμενος", αντιεμβολιαστής και με απέχθεια στο σανό. Πάντα όλα αυτά συνδέονται... Να υποθέσω δεν έχουμε κοινό πρόγονο με τους πιθήκους και η γη είναι επίπεδη. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Retromaniac 8 8 3
Tetrabitos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, tigergreg είπε Γραφεται TRUMP δηλαδη τρομπας....🤣....και τραμπακουλας...😂 ΥΓ.Μπροστα στον τραμπ προτιμω το οποιοδηποτε σαπιο συστημα....😆 Ο τρόπος γραφής σου, μάλλον από το fb σε βρήκαμε εσένα! 😃☺️😂
Retromaniac Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Tetrabitos είπε Ο τρόπος γραφής σου, μάλλον από το fb σε βρήκαμε εσένα! 😃☺️😂 Ενώ αυτό που έγραψες τώρα είναι συντακτικά σωστό και βγάζει νόημα; 2
Arisyo13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Off topic: Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα, το επίπεδο στα σχόλια έχει πέσει πάρα πολύ με όλα αυτά που διαβάζω. On topic: Παρά τα γεγονός ό,τι δεν συμφωνώ με την όλη κίνηση ίσως βγει και κάτι θετικό από όλη την ιστορία που στο τέλος μπορεί να βγούμε κερδισμένοι εμείς οι καταναλωτές. 5 1
SilverCloak Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Τα έβαλε κάτω ο άνθρωπος. Πόσο κάνει μια διαφήμιση με τη μάπα του σε όλη τη χώρα να λέει ξέρω 'γω "Αγέρωχος" και πόσο 67 δικηγόροι να τρέξουν μια class action σε όλους τους βαθμούς και του βγήκε πιο φτηνό το 2ο. Αφού είναι επιχειρηματίας. Άσε που υπάρχει το (εξαιρετικά απομακρυσμένο) ενδεχόμενο να κερδίσει και να πάρει boost (turbo boost)! Κατά τ' άλλα, εδώ βλέπω συνεχίζουμε αν προσπαθούμε να ενταχθούμε σε κάποιο στρατόπεδο για να πλακωθούμε με τους απέναντι. Αυτό το divide&conquer πρέπει να είναι η πιο καλή τακτική. Δουλεύει πάντα. Γίνεται μόνο του! Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει κάποιος. 1
kostasgpa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Ας ήταν ικανός να τις έσπαγε σε κομμάτια όταν κυβερνούσε, τώρα ας γκρινιάζει όσο θέλει, αποδείχτηκε λίγος. 2
CptBill Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 37 λεπτά πριν, Arisyo13 είπε Off topic: Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα, το επίπεδο στα σχόλια έχει πέσει πάρα πολύ με όλα αυτά που διαβάζω. On topic: Παρά τα γεγονός ό,τι δεν συμφωνώ με την όλη κίνηση ίσως βγει και κάτι θετικό από όλη την ιστορία που στο τέλος μπορεί να βγούμε κερδισμένοι εμείς οι καταναλωτές. Οι καταναλωτές συνήθως βγαίνουν κερδισμένοι με τις ανακλήσεις τροφίμων που έχουν σαλμονέλα.
mimits Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 -Ο ΕΞΥΠΝΟΣ : Παραδέχεται Ο ΠΟΝΗΡΟΣ : Δικαιολογείται Ο ΗΛΙΘΙΟΣ : Επιμένει 7 1
TaxiarhisGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ο ορισμός του "δεν ξέρω να χάνω" Με hack στο software των ψηφων εχασε και σιγουρα αυτο τον τρωει
Retromaniac Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε Με hack στο software των ψηφων εχασε και σιγουρα αυτο τον τρωει Ποιος ταξιτζής στο είπε φίλε; Αν είναι αυτός που κάνει πιάτσα μεταξουργείο με το κιτρινο altea, είναι εγγύηση. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Retromaniac 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις