GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δουλεύει το app της Πειραιώς ? Για σε μένα κάνει από χθες νερά.
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Κανονικά, τι πρόβλημα σου εμφανίζει; Κάνε κι ένα update της εφαρμογής
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Κανονικά, τι πρόβλημα σου εμφανίζει; Κάνε κι ένα update της εφαρμογής Πως το κάνουν ? Απεγκατασταση εννοείς ?
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, GREGORYMO said: Πως το κάνουν ? Απεγκατασταση εννοείς ? Ενημέρωση εννοώ. Αλλά ναι, σβησ'την και ξανακατεβασε την. Τι πρόβλημα σου παρουσιάζει; Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Kostasspil
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ενημέρωση εννοώ. Αλλά ναι, σβησ'την και ξανακατεβασε την. Τι πρόβλημα σου παρουσιάζει; Μίλησα με winbank και μου είπαν ότι το πρόβλημα του APP είναι γενικό (δεν αφορά βέβαια ΟΛΟΥΣ) και είπαμε όταν αποκατάσταθει να με ενημερώσουν με sms.
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 52 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Τι προβλημα σου παρουσιαζε;;; Μια αλλόκοτη συμπεριφορά. Έμπαινα, αλλά ΔΕΝ ανταποκρίνονταν σε κάποιες εντολές. Πχ άνοιγμα καρτελλας.
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Και εμένα μου κρασαρει όταν πάω να πατήσω στο μενού και μετά είτε στο εικονίδιο του προφίλ, ή στο αριστερό (ειδοποιήσεις? Δεν θυμάμαι)
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Και εμένα μου κρασαρει όταν πάω να πατήσω στο μενού και μετά είτε στο εικονίδιο του προφίλ, ή στο αριστερό (ειδοποιήσεις? Δεν θυμάμαι) Ίδια περίπτωση. Κρασαρει.
makoz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 εγω ρε μαγκες ουτε ψωμι δεν μπορω να παρω και την καινουργια τη χρεωστικη την εβγαλα ΧΘΕΣ 😆
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, makoz είπε εγω ρε μαγκες ουτε ψωμι δεν μπορω να παρω και την καινουργια τη χρεωστικη την εβγαλα ΧΘΕΣ 😆 Άλλο το ένα και άλλο αυτό !!!
makoz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 κρασαρει και σε εμενα το winbank παντως, μαυριζει η οθονη σε καποια σημεια. τουλαχιστον ειδα οτι δεν ειμαι ο μονος
dionisia1978 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, και σε μένα κρασαρει η εφαρμογή winbank και δεν μπορώ να κάνω ανέπαφες πληρωμές με nfc ενώ μέχρι χθες λειτουργούσε κανονικά. Υ. Γ. Κάνω πληρωμές με nfc εδώ και αρκετό καιρό.
lasithi12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) και η αλφα μπανκ απο χθες το βραδυ το ίδιο προβλημα... με τις ανέπαφες και το wallet. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από lasithi12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα