Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vargas είπε

Συγνώμη αν έγινα ειρωνικος , αλλά κ συ δεν μου άφησες πολλές επιλογές . Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η νυχτερινή φωτό και μόνο γτ εκεί βλέπω τις μεγάλες διαφορές . Καλή συνέχεια 

Καλά εσύ είσαι άλλη φάση . Δεν μίλησα καν μαζί σου αλλά είπες να πεταχτεις χωρίς καν έχεις κανένα λόγο ούτε κ άποψη φυσικά  .  Απλά εβαλες την γνωστή κασέτα έχω realme είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη  που φυσικά ξεπερνa τους super conputers της teslq. Με soc 3 ετιας λόγω sw , Σου το δίνω αυτό μπράβο ...

Realme δύναμη

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Realme δύναμη

Βρε δύναμη δεν διαφωνώ αλλά με σημαντικές παραχωρήσεις και ακριβουτσικη για αυτά που δίνει . Δηλαδή όταν αρχίσει και σου ζητάει κοντά τρία κατοστάρικα για τον 720 g χτυπάς ενα op 7 t μεταχειρισμένο κ αντε γεια η ένα poco f3.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Συγνώμη αν έγινα ειρωνικος , αλλά κ συ δεν μου άφησες πολλές επιλογές . Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η νυχτερινή φωτό και μόνο γτ εκεί βλέπω τις μεγάλες διαφορές . Καλή συνέχεια 

Καλά εσύ είσαι άλλη φάση . Δεν μίλησα καν μαζί σου αλλά είπες να πεταχτεις χωρίς καν έχεις κανένα λόγο ούτε κ άποψη φυσικά  .  Απλά εβαλες την γνωστή κασέτα έχω realme είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη  που φυσικά ξεπερνa τους super conputers της teslq. Με soc 3 ετιας λόγω sw , Σου το δίνω αυτό μπράβο ...

Δεν είπα ΠΟΤΕ οτι είναι τα καλύτερα του πλανήτη.. Απλά είναι καλύτερα απο τα άθλια χιαομι ακομη και με το παλιο soc.....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Δεν είπα ΠΟΤΕ οτι είναι τα καλύτερα του πλανήτη.. Απλά είναι καλύτερα απο τα άθλια χιαομι ακομη και με το παλιο soc.....

Έγινε με τις ζεστές πολλά νερά μόνο και όλα καλά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vargas είπε

Με soc 3 ετιας λόγω sw

Φίλε, ο Snapdragon 720G δεν είναι άσχημος. Κι εγώ αγόρασα πρόσφατα το Realme 7 Pro κι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. SD720G/730G/732G έχουν πάνω κάτω τις ίδιες επιδόσεις. Εκτός κι αν θεωρείς 'άχρηστους' όλους τους midrange επεξεργαστές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, intruder99 είπε

Φίλε, ο Snapdragon 720G δεν είναι άσχημος. Κι εγώ αγόρασα πρόσφατα το Realme 7 Pro κι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. SD720G/730G/732G έχουν πάνω κάτω τις ίδιες επιδόσεις. Εκτός κι αν θεωρείς 'άχρηστους' όλους τους midrange επεξεργαστές.

Δεν είπα ποτέ ότι είναι άχρηστος μία χαρά επεξεργαστής είναι στο  realme 7 pro . Αλλά ότι έβαλαν τον ίδιο επεξεργαστή στο καινούργιο μοντέλο όπως και να το κάνουμε είναι απαράδεκτο .

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, vargas είπε

Δεν είπα ποτέ ότι είναι άχρηστος μία χαρά επεξεργαστής είναι στο  realme 7 pro . Αλλά ότι έβαλαν τον ίδιο επεξεργαστή στο καινούργιο μοντέλο όπως και να το κάνουμε είναι απαράδεκτο .

Ενω δεν είναι απαράδεκτο το miui.....Αυτα πες τα σε κάνα παιδάκι του Δημοτικού οχι σε εμας.....

3 ώρες πριν, vargas είπε

Έγινε με τις ζεστές πολλά νερά μόνο και όλα καλά 

Συ ειπας.....

Δημοσ.

Αν είναι να φαγώνεστε να μην ξαναρωτήσω😄, δε με ενδιαφέρει η κυρτή οθόνη του tcl απλώς είναι μέχρι στιγμής πρώτο σε προτίμηση λόγω amoled όπως έχει και το realme 8.

tcl 10 plus vs realme 8 σε θέμα κάμερας αποκλειστικά;

Δημοσ.

Θα σου προτεινω κι γω το Poco x3 pro φιλε μου. Παρα πολυ καλα specs που θα κρατησουν αρκετο καιρο χωρις να σερνεται το κινητο, αξιοπρεπεστατη καμερα για τα λεφτα του. Μην ακουτε γενικα παπατζες μαγκες, σε αυτα τα λεφτα ολα σχεδον τις ιδιες επιδοσεις εχουν σε συνθηκες καλου φωτισμου. Αν καποιος θέλει οντώς πολυ καλή καμερα πρεπει να παει στις γνωστες ναυαρχιδες που ουτως ή αλλως πρεπει να εισαι χαζος να πληρώσεις 1κ σε κινητο μονο και μονο για τις καμερες. Με λιγοτερα λεφτα παιρνεις μια mirrorless ή dslr και κανεις δουλεια που τα smartphone δε θα φτασουν.

• Like 2
Δημοσ.

Είχα σκοπό να κοντά στα 300 για να πάρω κάτι αρκετά καλύτερο αλλά κλάταρε νωρίτερα το honor.

Σαφώς και δεν ψάχνω για τοπ κάμερα αλλά για ένα κινητό που στα λεφτά του το καλύτερο χαρακτηριστικό του σε σχέση με τον ανταγωνισμό να είναι η κάμερα και ας υστερεί σε επεξεργαστή

Δημοσ.
12 ώρες πριν, JDimi είπε

Καλημέρα,

μετά από 2,5 χρόνια με το άψογο για τη χρήση που του έκανα honor 8x ;ήρθε η ώρα για αλλαγή. Δυστυχώς, η οθόνη είναι στα τελευταία τις όπως και το touch (έχει καθαριστεί άπειρες φορές με οινόπνευμα αυτόν το ενάμιση χρόνο της καραντίνας).

Κλείνω προς tcl 10 plus, δεν έχω βρει αρκετά review για αντοχή και επίσης δεν ξέρω πόσο απροβλημάτιστο είναι το λειτουργικό του(το honor ζήτησα αν μου κόλλησε 2-3 φορές όσο το είχα). 

Άρα με ενδιαφέρει όσο το δυνατόν απροβλημάτιστο software

Nα αντέχει πτώσεις, κάποια καλή θήκη;

και όσο καλύτερη κάμερα γίνεται σε αυτά τα χρήματα.

Σκεφτόμουν και το poco x3 nfc (νομίζω έχει καλύτερη κάμερα από το poco x3 pro;) αλλά με προβληματίζει ότι πολλοί αναφέρουν πολλά κολλήματα.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;

200€

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;

Ελλάδα

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;

Όχι

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;

Μάλλον καινούριες

5) Μέγεθος οθόνης;

6+

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);

nfc

και αν υπήρχε και αδιαβροχοποίηση θα ήταν καλοδεχούμενη

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;

Ναι

8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;

Ναι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Android

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)

κλήσεις:) 

φωτογραφίες 

browsing

emails

Δεν παίζω παιχνίδια με εξαίρεση επιτραπέζια στο boardgamearena και κάποια λίγα που παίζουν τα μικρά

Ευχαριστώ

Μονόδρομος X3 pro 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ταβάνι τα 200ευρω χτύπησα το moto g9 plus στην προσφορά του Γερμανού 179ευρω.

Συμβιβάζομαι με το μέγεθος του και το 4g....κατά τα άλλα προτείνεται ανεπιφύλακτα!!

Στοκ android, ταχύτατο, αποδέκτες κάμερες!

Θεωρώ ότι είναι είναι vfm...

Επεξ/σία από ilias43
Δημοσ.

άρα εχουμε

tcl 10 plus   (μάλλον όχι)

moto g9 plus (με ψήνει αρκετά, με χαλάει που δεν έχει gorilla glass)

realme 8 (amoled, έχει gorilla glass;)

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, JDimi είπε

άρα εχουμε

tcl 10 plus   (μάλλον όχι)

moto g9 plus (με ψήνει αρκετά, με χαλάει που δεν έχει gorilla glass)

realme 8 (amoled, έχει gorilla glass;) 

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει

Μάλλον όχι, γιατί αλλιώς θα αναφερόταν εδώ.

https://www.realme.com/eu/realme-8/specs

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι αξίζει πιο πολύ από το Moto G9 Plus, κυρίως επειδή έχει καλύτερη οθόνη και δεν είναι παντόφλα.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
12 ώρες πριν, intruder99 είπε

Μάλλον όχι, γιατί αλλιώς θα αναφερόταν εδώ.

https://www.realme.com/eu/realme-8/specs

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι αξίζει πιο πολύ από το Moto G9 Plus, κυρίως επειδή έχει καλύτερη οθόνη και δεν είναι παντόφλα.

Ούτε nfc από ότι γράφει αν και νομίζω ότι είδα σε κάποια review ότι έχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...