Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

μετά από 2,5 χρόνια με το άψογο για τη χρήση που του έκανα honor 8x ;ήρθε η ώρα για αλλαγή. Δυστυχώς, η οθόνη είναι στα τελευταία τις όπως και το touch (έχει καθαριστεί άπειρες φορές με οινόπνευμα αυτόν το ενάμιση χρόνο της καραντίνας).

Κλείνω προς tcl 10 plus, δεν έχω βρει αρκετά review για αντοχή και επίσης δεν ξέρω πόσο απροβλημάτιστο είναι το λειτουργικό του(το honor ζήτησα αν μου κόλλησε 2-3 φορές όσο το είχα). 

Άρα με ενδιαφέρει όσο το δυνατόν απροβλημάτιστο software

Nα αντέχει πτώσεις, κάποια καλή θήκη;

και όσο καλύτερη κάμερα γίνεται σε αυτά τα χρήματα.

Σκεφτόμουν και το poco x3 nfc (νομίζω έχει καλύτερη κάμερα από το poco x3 pro;) αλλά με προβληματίζει ότι πολλοί αναφέρουν πολλά κολλήματα.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;

200€

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;

Ελλάδα

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;

Όχι

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;

Μάλλον καινούριες

5) Μέγεθος οθόνης;

6+

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);

nfc

και αν υπήρχε και αδιαβροχοποίηση θα ήταν καλοδεχούμενη

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;

Ναι

8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;

Ναι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Android

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)

κλήσεις:) 

φωτογραφίες 

browsing

emails

Δεν παίζω παιχνίδια με εξαίρεση επιτραπέζια στο boardgamearena και κάποια λίγα που παίζουν τα μικρά

Ευχαριστώ

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει καλύτερη κάμερα το απλό x3 φίλος .Έχει τον 582 που μπαίνει σε op 7 ,8 ,mi.9 ,mi 9 t κλπ Κατά τα άλλα στα 200 το x3 pro είναι μονόδρομος, από 250 κ πάνω έχει σαφώς αξιολόγες προτάσεις . Αλλά από 200-250 δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάθεται δίπλα του .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χιαομι και απροβληματιστο software δεν πανε μαζι.....

Realme 8 στα 200 ευρω περιπου η εκδοση 6/128 και εισαι αρχοντας...

Και εγω εκανα μετάβαση απο huawei σε xiaomi και το μετανιωσα πικρα.Σε realme που εχω τωρα....η μερα με τη νύχτα....

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ ψηφίζω Realme 8. Καλό το TCL 10 Plus, αλλά πιστεύω ότι πλέον δεν αξίζει 199€, εκτός και αν θέλεις οπωσδήποτε κυρτή οθόνη. Στο Amazon το βρίσκεις με τελική τιμή 181€ και πριν από 1 μήνα είχε πέσει ακόμα πιο κάτω...

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Και εγώ ψηφίζω Realme 8. Καλό το TCL 10 Plus, αλλά πιστεύω ότι πλέον δεν αξίζει 199€, εκτός και αν θέλεις οπωσδήποτε κυρτή οθόνη. Στο Amazon το βρίσκεις με τελική τιμή 181€ και πριν από 1 μήνα είχε πέσει ακόμα πιο κάτω...

Σε reviews που εχω διαβασει δίνουν καλυτερη βαθμολογία στο απλό 8αρι απ' ότι στο 8 pro!!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vargas είπε

Δεν έχει καλύτερη κάμερα το απλό x3 φίλος .Έχει τον 582 που μπαίνει σε op 7 ,8 ,mi.9 ,mi 9 t κλπ Κατά τα άλλα στα 200 το x3 pro είναι μονόδρομος, από 250 κ πάνω έχει σαφώς αξιολόγες προτάσεις . Αλλά από 200-250 δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάθεται δίπλα του .

Έχει καλύτερη κάμερα βασικά. Ειδικά το 2πλο.ζουμ η μέρα με την νύχτα. Και επειδή η macro κάμερα είναι για κλωτσιές, χρησιμοποιείς αυτό για macro.

Το μόνο που λυπήθηκαν και κόψανε από το NFC. 

Εγώ ψηφίζω NFC

2 ώρες πριν, vargas είπε

Επεξ/σία από alexxkidd31
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Έχει καλύτερη κάμερα βασικά. Το μόνο που λυπήθηκαν και κόψανε από το NFC. 

Εγώ ψηφίζω NFC

Έχει καλύτερη κάμερα βασικά. Το μόνο που λυπήθηκαν και κόψανε από το NFC. 

Εγώ ψηφίζω NFC

Κ όμως έχει An appealing photo quality with a smartphone is not only based on technically sophisticated image sensors, but it also depends on other camera components, such as the optics and their arrangement. Nonetheless, our comparison between the new 64 MP Sony camera sensor IMX686 and its predecessor IMX586 shows that Sony has not succeeded with the IMX686 https://www.notebookcheck.net/Comparison-test-Sony-IMX686-vs-IMX586-The-big-camera-revolution-comes-to-nothing.454689.0.html Όσο για τις άλλες συσκευές τι να το κάνω το άδειο λειτουργικό με τον πεθαμένο 720 g . Γούστα  είναι αυτά αλλά ο 860 απλά πυροβόλαει. Ιt is what it is

Επεξ/σία από vargas
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vargas είπε

Κ όμως έχει An appealing photo quality with a smartphone is not only based on technically sophisticated image sensors, but it also depends on other camera components, such as the optics and their arrangement. Nonetheless, our comparison between the new 64 MP Sony camera sensor IMX686 and its predecessor IMX586 shows that Sony has not succeeded with the IMX686 https://www.notebookcheck.net/Comparison-test-Sony-IMX686-vs-IMX586-The-big-camera-revolution-comes-to-nothing.454689.0.html Όσο για τις άλλες συσκευές τι να το κάνω το άδειο λειτουργικό με τον πεθαμένο 720 g . Γούστα  είναι αυτά αλλά ο 860 απλά πυροβόλαει. Ιt is what it is

Δεν έχει. Το διπλό ζουμ είναι η μέρα με την νύχτα. Και επειδή η macro κάμερα είναι για κλωτσιές, χρησιμοποιείς την κύρια x2 για macro.

Επίσης, προφανώς και η MIUI έχει ξηλωθεί αμέσως και στην θέση της έχει μπει καθαρό λειτουργικό, δεν γίνεται δουλειά αλλιώς.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Δεν έχει. Το διπλό ζουμ είναι η μέρα με την νύχτα. Και επειδή η macro κάμερα είναι για κλωτσιές, χρησιμοποιείς την κύρια x2 για macro.

Επίσης, προφανώς και η MIUI έχει ξηλωθεί αμέσως και στην θέση της έχει μπει καθαρό λειτουργικό, δεν γίνεται δουλειά αλλιώς.

Μου μιλάς μόνο για το zoom κ τπτ άλλο 

Σε νυχτερινη σύγκριση δεν έχουν επαφή . Το isp του 732 δεν μπορεί να συγκριθεί  με του 860 .Απλά πράγματα είναι δεν γίνεται τπτ με μαγικα κόλπα . Η μοναδική εταιρεία που έχει καταφέρει να παίξει καλά με τον 682 είναι η realme με το 7 pro .  Για να μην λέτε ότι δεν τα λέω δεν τα γράφω 😁. Το απλό nfc είναι καλο μόνο στο  zoom την μέρα κ πουθενά αλλού 

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vargas είπε

Μου μιλάς μόνο για το zoom κ τπτ άλλο 

Σε νυχτερινη σύγκριση δεν έχουν επαφή . Το isp του 732 δεν μπορεί να συγκριθεί  με του 860 .Απλά πράγματα είναι δεν γίνεται τπτ με μαγικα κόλπα . Η μοναδική εταιρεία που έχει καταφέρει να παίξει καλά με τον 682 είναι η realme με το 7 pro .  Για να μην λέτε ότι δεν τα λέω δεν τα γράφω 😁. Το απλό nfc είναι καλο μόνο στο  zoom την μέρα κ πουθενά αλλού 

Καλά, καλά, να το χαίρεσαι το pro τότε, καλή συσκευή. Αν παίζεις παιχνίδια. Ή αν τρέχεις MIUI. Από κάμερα μια φορά δεν είναι. Εκτός κι αν τα βλέπεις σε κινητό όπου όλα καλά φαίνονται, ξέρω γω. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Καλά, καλά, να το χαίρεσαι το pro τότε, καλή συσκευή. Αν παίζεις παιχνίδια. Ή αν τρέχεις MIUI. Από κάμερα μια φορά δεν είναι. Εκτός κι αν τα βλέπεις σε κινητό όπου όλα καλά φαίνονται, ξέρω γω. 

Δεν ήθελα να το κάνω αλλά αφού το ζητάς ...nfc  πρώτο  κ pro δεύτερο . Ένα μικρούλι ξεπετσιασμα ...gsmarena_092.jpg

gsmarena_116.jpg

gsmarena_115.jpg κ στην δεύτερη πρώτα το pro μετά nfc .sorry not sorry 

gsmarena_091.jpg

Btw σε 43 άρα τα βλεπω κάνει η όχι ,;

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vargas είπε

Δεν ήθελα να το κάνω αλλά αφού το ζητάς ...nfc  πρώτο  κ pro δεύτερο . Ένα μικρούλι ξεπετσιασμα ...gsmarena_092.jpg

gsmarena_116.jpg

gsmarena_115.jpg κ στην δεύτερη πρώτα το pro μετά nfc .sorry not sorry 

gsmarena_091.jpg

Btw σε 43 άρα τα βλεπω κάνει η όχι ,;

Να τα βλέπεις όπου θέλεις, και με γεια σου με χαρά σου.

Μην γίνεσαι ειρωνικός. Εγώ δεν έγινα. Όταν είπα να την χαίρεσαι,το εννοούσα. Είναι καλή συσκευή, καλύτερη από το απλό.

Στις κάμερες αναφέρθηκα που δεν βγάζουν τόσο καλές φωτογραφίες όσο του απλού. Οι νυχτερινές ναι, είναι. Με της μάνας του. Με gcam δεν υπάρχουν διαφορές.

Την ημέρα είναι σχεδόν ίδιες. Αλλά όπως είπες και εσύ, στο ζουμ είναι χάλια. Ε, κάποιους από εμάς μας ενδιαφέρει το ζουμ. Και το macro.

Τέλος,μη ζητάς συγνώμη. Και μήν το ξεζητάς. Συζήτηση κάνουμε. Δε θα τσακωθούμε για κινητά 200 ευρώ - ή για 1200. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Μην γίνεσαι ειρωνικός. Εγώ δεν έγινα. Όταν είπα να την χαίρεσαι,το εννοούσα. Είναι καλή συσκευή, καλύτερη από το απλό.

Στις κάμερες αναφέρθηκα που δεν βγάζουν τόσο καλές φωτογραφίες όσο του απλού. Οι νυχτερινές ναι, είναι. Με της μάνας του. Με gcam δεν υπάρχουν διαφορές.

Την ημέρα είναι σχεδόν ίδιες. Αλλά όπως είπες και εσύ, στο ζουμ είναι χάλια. Ε, κάποιους από εμάς μας ενδιαφέρει το ζουμ. Και το macro.

Τέλος,μη ζητάς συγνώμη. Και μήν το ξεζητάς. Συζήτηση κάνουμε. Δε θα τσακωθούμε για κινητά 200 ευρώ - ή για 1200. 

Προσπαθεις να βγάλεις άκρη με το vargas;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Δεν ξέρω. Λες να προσπαθώ άδικα; Δεν γνωρίζω την περίπτωση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexxkidd31 είπε

Συγνώμη αν έγινα ειρωνικος , αλλά κ συ δεν μου άφησες πολλές επιλογές . Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η νυχτερινή φωτό και μόνο γτ εκεί βλέπω τις μεγάλες διαφορές . Καλή συνέχεια 

15 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Καλά εσύ είσαι άλλη φάση . Δεν μίλησα καν μαζί σου αλλά είπες να πεταχτεις χωρίς καν έχεις κανένα λόγο ούτε κ άποψη φυσικά  .  Απλά εβαλες την γνωστή κασέτα έχω realme είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη  που φυσικά ξεπερνa τους super conputers της teslq. Με soc 3 ετιας λόγω sw , Σου το δίνω αυτό μπράβο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...