mohic4n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, slyverine είπε KB5004945 η ενημέρωση, για όσους ασχολούνται με αυτά, σπάει τους εκτυπωτές zebra. Δοκιμαζω τωρα αφαιρεση και ξανα στησιμο τον Ζεμπρα να δω αν θα ειναι οκ... και μακαρι να το εχουν αφαιρεσει ηδη... Εγω θα τα κανω μια disable για καλο και για κακο τα updates 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, slyverine είπε KB5004945 η ενημέρωση, για όσους ασχολούνται με αυτά, σπάει τους εκτυπωτές zebra. Ωραιος. Και απο χτες κοιταμε γιατι δεν δουλευει ο εκτυπωτης.. 1
Hacker?pcs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, hyperspaced είπε Λαμβάνω το μήνυμα: "Powershell 2.0 is not supported in this version of Windows XP" Έχω Windows XP SP2 και δεν θέλω να βάλω SP3 γιατί δεν είναι σταθερά και έχουν spyware Πέρα από την πλάκα οι παραπάνω εντολές απλά σταματάνε την υπηρεσία και την απενεργοποιούν, το κλασσικό μενού "Υπηρεσίες" μέσω γραφικού περιβάλλοντος στα XP κάνει εύκολα το ίδιο ή με net ή sc μέσω γραμμής εντολών Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από Hacker?pcs 1
slyverine Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, mohic4n είπε Δοκιμαζω τωρα αφαιρεση και ξανα στησιμο τον Ζεμπρα να δω αν θα ειναι οκ... και μακαρι να το εχουν αφαιρεσει ηδη... Εγω θα τα κανω μια disable για καλο και για κακο τα updates Μπορείς να αφαιρέσεις το συγκεκριμένο update και μετα με το show or hide updates troubleshooter να το κρύψεις και να μην ξανά κατέβει. Τον troubleshooter μπορείς να τον βρεις εδω https://www.majorgeeks.com/files/details/microsoft_show_or_hide_updates_troubleshooter.html . Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα και έπαιξε με την μία.
Panagiotis5 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, Γενικά ενδείκνυται να απενεργοποιήσουν όλοι την υπηρεσία ή μόνο όσοι χρησιμοποιούν κάποιο συγκεκριμένο είδος εκτυπωτή; Δεν το έχω καταλάβει πολύ καλά και χρησιμοποιώ Windows 10 1903 που δεν βγήκε ακόμα το patch, οπότε έχω μια ανασφάλεια.
BRAXOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 μια βοηθεια παρακαλω. εκανα αυτο που λεει το αρθρο αλλα τωρα που θελω να εκτυπωσω κατι δεν υπαρχει πουθενα το print spooler στα services για να το ενεργοποιησω, τι πρεπει να κανω;
MORBID21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/7/2021 στις 7:51 ΜΜ, BRAXOS είπε μια βοηθεια παρακαλω. εκανα αυτο που λεει το αρθρο αλλα τωρα που θελω να εκτυπωσω κατι δεν υπαρχει πουθενα το print spooler στα services για να το ενεργοποιησω, τι πρεπει να κανω; το δικο σου κατα πασα πιθανοτητα ειναι disabled γιαυτο δεν στο εμφανιζει στα services(βημα 2) 1.Στον task manager τερμα δεξια που εχει τα services με αλφαβητικη σειρα ψαξε το service = spooler - (description) print spooler και με δεξι κλικ start/stop 2.καλο θα ηταν να πας απο εκει open services και να το κανεις απο automatic-manual ωστε να το ανοιγοκλεινεις εσυ με τον παραπανω τροπο οποτε θες μπορει καποιος να φτιαξει ενα script να το εχει κοσμος στο desktop να το παταει στα γρηγορα? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από MORBID21
BRAXOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Σε ευχαριστώ ναι αυτό ήταν το πρόβλημά μου ότι δεν το εμφάνιζε .τελικά έκανα μία αντιμετώπιση προβλημάτων και μετά από επανεκκίνηση το ξανά εμφάνισε και πάλι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα