Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χθες, ενώ περιηγούμουν από 2ο PC σε διάφορες σελίδες, μία μάλλον ήταν κακόβουλη με αποτέλεσμα το παρακάτω: Spoiler Παρατήρησα ότι ο συγχρονισμός στον Chrome είχε τεθεί σε παύση. Πήγα να συνδεθώ αλλά μου έβγαλε το παραπάνω μήνυμα. Μετά, πήγα να συνδεθώ από το κυρίως PC μου, τα ίδια. Ευτυχώς στον Firefox μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου και μου εμφανίζει αυτά: Spoiler Πατώντας για να αλλάξω κωδικό μου ζητά να βάλω τον υπάρχοντα κωδικό και όταν τον βάλω μου βγάζει το μήνυμα της πρώτης εικόνας. (Πως) μπορώ να τον επαναφέρω; Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Τέρης Α.
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Βρέθηκε ο Hacker: Είπα κι εγώ... Αφού δεν μπαίνω σε περίεργες σελίδες και έχω και HTTPS Everywhere.
micos000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Και πως παραχωρήθηκε η πρόσβαση στο humble bundle;
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Που να ξέρω; Έχω να συνδεθώ κοντά μήνα. Πριν 2 βδομάδες είχα γίνει superadmin της σελίδας της Ελληνικής κυβερνήσεως στο Viber για μισή ώρα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από Τέρης Α.
Aris_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Βαλε και 2 way authentication με κωδικό απο κινητο 1
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Ήθελα όσο το δυνατόν λιγότερα στοιχεία να δώσω σε αυτό το λογαριασμό. Ακόμα και email ή κινητό για ανάκτηση δεν είχα δώσει... Θα κάνω μια εκκαθάριση να δω τι χρειαζόμαι και τι όχι από λογαριασμούς/ συνδρομές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα