Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται όταν καινούργια μητρική δεν λειτουργεί (3ημερων) και το κατάστημα δεν την αλλάζει γιατι λεει οτι ειναι δικό μου λάθος και την έκαψα το οποίο δεν ισχύει ,Ολα τα πράγματα μπήκαν καινούργια ,msi b 550gaming plus ,ξέρει κανεις την αντιπροσωπεία εδώ η τι αλλο μπορώ να κάνω.Ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnrig είπε

Καλημερα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται όταν καινούργια μητρική δεν λειτουργεί (3ημερων) και το κατάστημα δεν την αλλάζει γιατι λεει οτι ειναι δικό μου λάθος και την έκαψα το οποίο δεν ισχύει ,Ολα τα πράγματα μπήκαν καινούργια ,msi b 550gaming plus ,ξέρει κανεις την αντιπροσωπεία εδώ η τι αλλο μπορώ να κάνω.Ευχαριστω

DOA 8 ημέρες μου φαίνεται ισχύει για αλλαγή χωρίς κουβέντα και πολλά πολλά , τώρα αν την αγόρασες από κατάστημα κουκουρούκου που την είχε πιο φτηνά για να γλυτώσεις 5,10 ευρώ κάνεις καταγγελία στον συνήγορο καταλωτη σήμερα και όχι αύριο μεθαύριο κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την αλλαξα τελικα και η δευτερη με προβλημα οποτε κοιταω για αλλο τυπο ,αν ξερει καποιος καποια να ειναι συμβατη με  ryzen 5 3600, gtx 1660 suprer gigabyte ,g scill ripjaws 2x8gb,Ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnrig είπε

την αλλαξα τελικα και η δευτερη με προβλημα οποτε κοιταω για αλλο τυπο ,αν ξερει καποιος καποια να ειναι συμβατη με  ryzen 5 3600, gtx 1660 suprer gigabyte ,g scill ripjaws 2x8gb,Ευχαριστω

Περίεργο 2 μητρικές με πρόβλημα τι σου κάνει ακριβώς ; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Περίεργο 2 μητρικές με πρόβλημα τι σου κάνει ακριβώς ; 

προφανως τις πηρε απο το ιδιο καταστημα και τις δυο :-D

μια 3η θα μας λυσει την απορια

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

η πρωτη δεν αναψε ποτε ,η δευτερη δεν εκανε dual chanel,και μετα απο τρεις μερες δεν αναβε καθολου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnrig είπε

η πρωτη δεν αναψε ποτε ,η δευτερη δεν εκανε dual chanel,και μετα απο τρεις μερες δεν αναβε καθολου

Δοκίμασε την B550 Tomahawk,αν και δεν είμαι φίλος με τις MSI μόνο Asus χρησιμοποιώ αλλά δεν στην πρότεινα λόγω ανεβασμενων τιμών και δεν σε βλέπω να θες να δίνεις 200αρι 

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Δοκίμασε την B550 Tomahawk,αν και δεν είμαι φίλος με τις MSI μόνο Asus χρησιμοποιώ αλλά δεν στην πρότεινα λόγω ανεβασμενων τιμών και δεν σε βλέπω να θες να δίνεις 200αρι 

Και οι δυο οι προηγουμενες MSI ηταν:D

https://www.skroutz.gr/s/23773257/Asus-TUF-Gaming-B550-Plus-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, triplex1 είπε

αυτό δεν είναι μητρική δείγμα μητρικής(ότι έχει plus), ξέρω γιατί είπα 200 σε Asus

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ICE-T είπε

αυτό δεν είναι μητρική δείγμα μητρικής(ότι έχει plus), ξέρω γιατί είπα 200 σε Asus

Κανενας δεν δινει 200 για μητρικη σημερα , απο 100 μεχρι 150 καλα ειναι για 550

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/7/2021 στις 11:57 ΠΜ, johnrig είπε

Μήπως το τροφοδοτικό σου είναι της πλάκας, σκουπίδι, και τις καίει τις μητρικές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...