giorgaras_OGAME Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, eidikos33 είπε Εγώ θετική βεβαίωση από τον Φλεβάρη τι να λέμε τώρα? Την μισθοδοσία του μήνα που ήσουν σε αναρρωτική την έλαβες κανονικά από τον εργοδότη? Εγώ δεν έχω πάρει εξόφληση ακόμα γιατί περιμένει να δει τι ποσο αναλογεί
margaritagr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδια για 1 μερα ασθένειας σε ιδιωτική εταιρεία, τι χρειάζεται από χαρτιά;; Μια γνωμάτευση ιδιώτη γιατρού αρκει;
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Ρε παιδια για 1 μερα ασθένειας σε ιδιωτική εταιρεία, τι χρειάζεται από χαρτιά;; Μια γνωμάτευση ιδιώτη γιατρού αρκει; Στην εταιρεια που ειμαι τουλαχιστον,για μεχρι 3 μερες με γνωματευση ιδιωτη γιατρου εισαι οκ. 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Ρε παιδια για 1 μερα ασθένειας σε ιδιωτική εταιρεία, τι χρειάζεται από χαρτιά;; Μια γνωμάτευση ιδιώτη γιατρού αρκει; Μέχρι 3 ημέρες δεν περνάς απο επιτροπή, ακόμα και απο ιδιώτη γιατρό. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από AntiCambeR 1 1
leolipop Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Μέχρι 3 ημέρες δεν περνάς απο επιτροπή, ακόμα και απο ιδιώτη γιατρό. Το καλοκαιρι του 2018 ειχα παρει μια εβδομαδα απο ορθοπεδικο χωρις επιτροπη , εκτος αν το οριο αυτο αφορα ιδιωτες και οχι του ΠΕΔΥ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επιτροπη για αναρωτικη περνας για 30 ημερς και πανω συνεχομενς ή και διακοπτομενες μεσα στο χρονο . Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Perant113 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Την Τρίτη βγαίνω σε κανονική άδεια, αλλά λόγωγνωστης ίωσης που καταχωρήθηκε επίσημα στο σύστημα, σήμερα και αύριο δεν μπορώ να εργαστω. Όμως Κυριακή ή Δευτέρα που είναι του Αγίου Πνεύματος ειναι δυσκολο να βρεθεί γιατρός για να γράψει αναρρωτικη αδεια, πάντοτε εφόσον το κρίνει βασιμο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο την Τρίτη, μπορούν να καλυφθούν αναδρομικά Κυριακή, Δευτερα; φαίνεται παράλογο αλλά είναι δυσκολο τετοιες μερες να βρεθει αλλη λυση αφου ιδιωτες δεν εργαζονται και δημοσιος φορεας δεν χορηγει τοσο απλα γνωματευση..
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Perant113 είπε Την Τρίτη βγαίνω σε κανονική άδεια, αλλά λόγωγνωστης ίωσης που καταχωρήθηκε επίσημα στο σύστημα, σήμερα και αύριο δεν μπορώ να εργαστω. Όμως Κυριακή ή Δευτέρα που είναι του Αγίου Πνεύματος ειναι δυσκολο να βρεθεί γιατρός για να γράψει αναρρωτικη αδεια, πάντοτε εφόσον το κρίνει βασιμο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο την Τρίτη, μπορούν να καλυφθούν αναδρομικά Κυριακή, Δευτερα; φαίνεται παράλογο αλλά είναι δυσκολο τετοιες μερες να βρεθει αλλη λυση αφου ιδιωτες δεν εργαζονται και δημοσιος φορεας δεν χορηγει τοσο απλα γνωματευση.. Ναι γίνεται γιατρός να σου δώσει αναρρωτική με προηγούμενη ημέρα από αυτή της καταχώρισης. Έχει συμβεί με άτομο της οικογένειας μου. Αν η αναρρωτική είναι πέραν της Τρίτης η κανονική άδεια μεταφέρεται σε συνεννόηση με τον εργοδότη για το πότε. Ποιος την καταχώρισε στο σύστημα που λες; Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2024 από Γιάννης Platano
elgol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 https://www.efka.gov.gr/el/emeromenies-pistoses-parochon-se-chrema-e-ephka-etoys-2024 Πως δεν εχετε πληρωθει ακομη καποιοι δε ορισατε iban στον εφκα ή σας πληρωσε και δεν το καταλαβατε;
xsterg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Στις 8/7/2021 στις 4:23 ΜΜ, 3DJIN είπε εννοειται οτι σε βγαζει οποτε θελει σε αδεια οχι φιλε μου. οι μισες ημερες αδειας δινονται απο τον εργοδοτη οποτε θελει αυτος. οι αλλες μισες καθοριζονται απο τον εργαζομενο. αυτο οριζει η νομοθεσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα