mastoras007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα. Ψάχνω μια δωρεάν εφαρμογή μέσω της οποίας να παρακολουθώ σε δίκτυο υπολογιστών ταχύτητες μεταφοράς αρχείων. Γίνετε? υπάρχει κάτι?
micos000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Τρέχεις σέρβερ και έχεις managed router; Τι ταχύτητες θέλεις να μετράς και σε τι θα αποσκοπεί το να ξέρεις με τι ταχύτητα μεταφέρονται τα αρχεία; Εγώ πάντως έχω στήσει έναν υπολογιστή με το pfsense για να μοιράζει το δίκτυο αλλά έχει λίγο μπελά αν θέλεις να το ρυθμίσεις σωστά. Σου παρέχει όμως πλήρη έλεγχο στην κίνηση των δεδομένων. Έχει και άλλες λύσεις αν ψαχτείς.
mastoras007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Ναι εχω σέρβερ με τα παιχνίδια και οι υπολογιστες τραβάνε απο εκει αρχεία παιχνιδιών updates κτλ θέλω να έχω εικόνα του δικτίου πχ ποιο pc τραβάει οχι τόσο ιντερνετ αλλά δεδομένα μέσα στο δίκτυο
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δες για κανένα bandwidth monitor π.χ. το Capsa ή το netbalancer ή κάνενα από την λίστα παρακάτω. https://www.dnsstuff.com/bandwidth-monitor Εννοείται ότι θα τα τρέξεις στον υπολογιστή που μοιράζει τα αρχεία. Μπορείς όμως να δεις τι γίνεται και από την εποπτεία πόρων (Διαχείριση εργασιών->Επιδόσεις->Εποπτεία πόρων->Δίκτυο->Δραστηριότητα δικτύου). Εκεί βλέπεις τι συνδέσεις έχουν γίνει, σε ποιες ip, με τι ταχύτητα μεταφέρονται τα δεδομένα και τι όγκος μεταφέρθηκε,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα