papoys1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 35 λεπτά πριν, fonzi είπε Πάνε για πέταμα εννοείς τα μελάνια που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή οι εκτυπωτές; Τα δικά μου (950) μου λένε τα μελανάδικα ότι δεν ξαναγεμίζουν και ότι μόνη λύση είναι τα συμβατά. Για τα συμβατά μελάνια μιλάω πάνε για πέταμα ο εκτυπωτής είναι σκυλί και όσο βρίσκω γνήσια 301 τα γεμίζω μόνος και δουλεύουν μια χαρά. Τα συμβατά δουλεύουν μια χαρά μέχρι να αδειάσουν μετά το πρώτο γέμισμα μπλοκάρουν και τέρμα . Πάνε για πέταμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντως από τα 65€ που κάνουν τα αυθεντικά μου 920XL, τη βγάζω με του Πλαισίου στα 26€. Κάποτε γέμιζα τα αυθεντικά σε ένα κατάστημα που γέμιζε μελάνια στο Carrefour του Γέρακα και μετά από 1 χρόνο πάει η κεφαλή... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 26 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Πάντως από τα 65€ που κάνουν τα αυθεντικά μου 920XL, τη βγάζω με του Πλαίσιου στα 26€. Κάποτε γέμιζα τα αυθεντικά σε ένα κατάστημα που γέμιζε μελάνια στο Carrefour του Γέρακα και μετά από 1 χρόνο πάει η κεφαλή... Εγω παντως οταν ηθελα να τυπωσω 50ευρα , οτι μελανι και να εβαζα δεν τυπωνε τιποτα , μετα ομως βρηκα τη λυση και τα τυπωνα δεκα-δεκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα