Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια......εφοσον δεν γινετε πλεον ευκολη η αγορα gpu ετσι ωστε να αναβαθμισω pc μου σκεφτηκα να προβω στην αγορα του νεου xbox seiries x....διαθετω μια οθονη aoc 27 144hz 2k η οποια εχει υποδοχη 2.0 hdmi....αν τα συνδιασω αυτα τα δυο θα μπορω να παιζω σε 120 fps 2k 120 hz....????

Επεξ/σία από lucia24
Δημοσ.
17 ώρες πριν, lucia24 είπε

Καλησπερα παιδια......εφοσον δεν γινετε πλεον ευκολη η αγορα gpu ετσι ωστε να αναβαθμισω pc μου σκεφτηκα να προβω στην αγορα του νεου xbox seiries x....διαθετω μια οθονη aoc 27 144hz 2k η οποια εχει υποδοχη 2.0 hdmi....αν τα συνδιασω αυτα τα δυο θα μπορω να παιζω σε 120 fps 2k 120 hz....????

Φιλε μου το παιζεις κορονα γραμματα με την οθονη ,καποιες 2κ 144hz οθονες οταν πας μεσα απο το xbox να γυρισεις το setting σε 2Κ 120FPS σου λεει οτι ειναι unsupported (οπως και στην δικη μου περιπτωση). Οποτε παιζεις η 2Κ 60FPS η 1080P 120FPS. Εχει να κανει με τα VΕSA settings της καθε οθονης. Ο μονος τροπος ειναι να βρεις ενα xbox x και να δοκιμασεις την οθονη σου. Αμα εισαι Αθηνα και θες να κανεις αυτη την δοκιμη στειλε μου pm να φερεις την οθονη σου και να δεις αν θα παιζει 2K-120FPS. To hdmi 2.0 δεν εχει να κανει. HDMI 2.1 θελεις οταν μιλαμε για 4K-120FPS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καταλαβα αυτο που ειπες φιλε μου και ευχαριστω για την ενημερωση....το ps5 η το xbox series x  γνωριζω οτι διαθετουν hdmi 2.1....η οθονη μου δεν ξερω αν δεχετε αυτο το hdmi εγω εκει κολλησα....σε ευχαριστω για την προταση...πηρε ενα φιλαρακι μου ps5 θα το τσεκαρω εκει...δεν μ ενδιαφερει το 4κ διοτι δεν εχω μονιτορ τετοιας αναλυσης

Επεξ/σία από lucia24
Δημοσ.

Σιγουρα ολες οι επωνυμες οθονες παιζουν 2κ 120.  Πιο aoc εχεις;

3 ώρες πριν, lucia24 είπε

Το καταλαβα αυτο που ειπες φιλε μου και ευχαριστω για την ενημερωση....το ps5 η το xbox series x  γνωριζω οτι διαθετουν hdmi 2.1....η οθονη μου δεν ξερω αν δεχετε αυτο το hdmi εγω εκει κολλησα....σε ευχαριστω για την προταση...πηρε ενα φιλαρακι μου ps5 θα το τσεκαρω εκει...δεν μ ενδιαφερει το 4κ διοτι δεν εχω μονιτορ τετοιας αναλυσης

Το ps5 δεν υποστηριζει 2κ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lucia24 είπε

AOC CQ27G2U Curved Gaming Monitor 27" QHD 144Hz

Στο 7:40 φενονται τα settings.κανονικα παιζει.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.

Ωχ σρρ φιλε μου δεν το ειχα προσεξει...δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια διάφορα...νομιζα μονο στις αποκλειστικοτητες ειχαν...μεγαλο φαουλ της sony νομιζω εκτος και αν το προσθεσουν στο μελλον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...