Doped Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Καλησπερα. Το αμαξι μου εχει ξεκινησει να μοιαζει την ηλικια του απο την μπογια του. Υπαρχει κανενας γνωστος φανοποιος που μπορει να κανει καλη δουλεια στο να ανανεωσει την μπογια μου ή να βαψει παλι το αμαξι απο την αρχη; Σκεφτηκα και το wrapping αλλα νομιζω με τον καιρο βγαινει.
agnostos13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Αν έχει ξεθωριάσει σε διάφορα σημεία πας για ολική βαφή (πάρε προσφορές). Το wrapping έχει λογική μη μόνιμης αλλαγής και στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν κρατάει την αρχική του κατάσταση πάνω από 5 χρόνια (ειδικά αν δεν είναι το αμάξι σε κλειστό parking).
eMike Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 43 λεπτά πριν, Doped είπε Καλησπερα. Το αμαξι μου εχει ξεκινησει να μοιαζει την ηλικια του απο την μπογια του. Υπαρχει κανενας γνωστος φανοποιος που μπορει να κανει καλη δουλεια στο να ανανεωσει την μπογια μου ή να βαψει παλι το αμαξι απο την αρχη; Σκεφτηκα και το wrapping αλλα νομιζω με τον καιρο βγαινει. Γνωστός φανοποιός που? Στην Αθήνα, στα Τρίκαλα, στην Κομοτηνή?.... Το wrapping το ξεχνάς. 1
Doped Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, eMike είπε Γνωστός φανοποιός που? Στην Αθήνα, στα Τρίκαλα, στην Κομοτηνή?.... Το wrapping το ξεχνάς. Σωστος: Αθηνα Η μπογια θελει λιγο προσοχη γιατι μετα απο 10 χρονια προφανως και εχει χασει την λαμψη της. Μιλαμε για lightnigh blue metallic A63 που νομιζω οτι δεν ειναι και ευκολη μπογια 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Αν έχει ξεθωριάσει σε διάφορα σημεία πας για ολική βαφή (πάρε προσφορές). Δεν βλεπω ξεθωριασμα οσο οτι εχει χασει λαμψη. Θα ηθελα πολυ να του αλλαξω χρωμα και να παω στο πρασινο αλλα νομιζω πρεπει να αλλαξω και την αδεια μετα Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από Doped
Nabuko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, Doped είπε Δεν βλεπω ξεθωριασμα οσο οτι εχει χασει λαμψη. Δεν κάνεις κανένα καλό γυάλισμα κέρωμα πρώτα? 1
Doped Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν κάνεις κανένα καλό γυάλισμα κέρωμα πρώτα? ναι γιατι οχι; Αλλα και παλι δεν ξερω που να το παω. Θελω να το ανανεωσω λιγο το αμαξι γιατι αρκετα χρονια το αμαξι ηταν εξω, εμπαινε παιδι μεσα και εχει αρκετα σημαδια που μπορουν λογικα να καθαρισουν αν ασχοληθει ενας σωστος μαστορας. Αν εχετε καποιον Αθηνα να προτεινετε θα το εκτιμουσα
Dantε Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Paintbull? Για γυαλισμα κερωμα κανα 150αρι μου ειχε πει.Θελω να κανω και το δικο μου καποια στιγμη καθως ο προηγουμενος ειχε βαψει καπω-ουρανο-πορτ παγκαζ και φαινεται μικρη διαφορα σε σχεση με τα αλλα κομματια. 1
Doped Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Paintbull? Τους ειχα μιλησει και πιο παλια και μπορω να πω οτι ηταν οτι πιο ευγενικο εχω συναντηση απο επαγγελματια στον χωρο,
Dantε Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Doped είπε Τους ειχα μιλησει και πιο παλια και μπορω να πω οτι ηταν οτι πιο ευγενικο εχω συναντηση απο επαγγελματια στον χωρο, Ειχα μιλησει με τον ιδιοκτητη και εγω γιατι ηθελα να αγορασω ενα αυτοκινητο που ηθελε μαζεματα εξωτερικα και οντως ηταν πολυ εξυπηρετικος. Και ο αδελφος μου που ειχε παει για να φτιαξει κατι γρατσουνιες,ικανοποιημενος ειχε μεινει.Κανουν καλη δουλεια,αλλα ειναι και λιγακι ακριβουτσικοι βεβαια.
Doped Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Κανουν καλη δουλεια,αλλα ειναι και λιγακι ακριβουτσικοι βεβαια. Προτιμω να τα δωσω σε καποιον που θα ειναι ευγενικος και θα καταλαβει τι θελω (θα με ανεχτει) παρα να μου σπασει τα νευρα και του δωσω τα μισα
agnostos13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, Doped είπε ναι γιατι οχι; Αλλα και παλι δεν ξερω που να το παω. Θελω να το ανανεωσω λιγο το αμαξι γιατι αρκετα χρονια το αμαξι ηταν εξω, εμπαινε παιδι μεσα και εχει αρκετα σημαδια που μπορουν λογικα να καθαρισουν αν ασχοληθει ενας σωστος μαστορας. Αν εχετε καποιον Αθηνα να προτεινετε θα το εκτιμουσα Αν θες μόνο φρεσκάρισμα και δεν σου έχει φάει μπογιά πας μόνο για γυάλισμα-κέρωμα...
Doped Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε δεν σου έχει φάει μπογιά επειδη δεν ειμαι ειδικος, που δεν μπορω να το αξιολογησω αυτο θα ρωτησω τα ατομα που θα κανουν το καθαρισμα - γυαλισμα. Επισης για τα πλαστικα του εσωτερικου, μπορουν να τα αναλαβουν αυτοι που κανουν γυαλισμα; Ισχυει οτι αλλαζει κατι στην αδεια του αυτοκινητου αν του αλλαξω το χρωμα;
agnostos13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Doped είπε επειδη δεν ειμαι ειδικος, που δεν μπορω να το αξιολογησω αυτο θα ρωτησω τα ατομα που θα κανουν το καθαρισμα - γυαλισμα. Επισης για τα πλαστικα του εσωτερικου, μπορουν να τα αναλαβουν αυτοι που κανουν γυαλισμα; Ισχυει οτι αλλαζει κατι στην αδεια του αυτοκινητου αν του αλλαξω το χρωμα; Αν αλλάξεις χρώμα εννοείται ενημερώνεις άδεια.
amorealex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Αν είσαι κοντά στο Γαλάτσι, τα παιδιά στη Paintbull (Πρωτοπαπαδάκη 62) είναι άριστοι τεχνίτες και άνθρωποι. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, στείλε μου μνμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα