Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω  την ημερήσια χρήση εφαρμογών  ,δλδ πότε  (τι ώρα) χρησιμοποιήθηκαν κάποια app μέσα από το κινητό μου από χθες το βράδυ; . Να σας δώσω μια εικόνα είχα αφήσει το κινητό εκτεθειμένο και αυτός που θα το πήρε στα χέρια του πρώτου κλειδώσει...Απλά θέλω να ξέρω. Όποιος  γνωρίζει  παιδιά γιατί είναι ανάγκη πραγματικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πραγματικά δεν είναι η ώρα,  και όχι δεν είναι γκομενοδουλεια  ,εχει να κάνει με δουλειά, γιαυτό έγραψα το sos, αν ηταν γκομενοδουλεια απλα περιμένω να ακουσω τις κατσαδες, έλεος  ρε παιδια , αν γνωρίζει κάποιος   παρακαλώ, η έστω πότε άνοιξε η οθόνη του κινητού τι ώρα

είχα διαβάσει για μια επιλογή που πατάς το *4636 αλλά δεν δούλεψε

Επεξ/σία από Nikcv
Δημοσ.

πήγαινε στις ρυθμίσεις, στη (φροντίδα συσκευής) μπαταρία κ θα σου έχει γράφημα για τη χρήση της μπαταρίας

δες αν τις ώρες που ανησυχείς, αν αυξήθηκε η χρήση της μπαταρίας => κάποιος λειτουργούσε το κινητό

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γενικα, οταν καποιος ρωταει μια τεχνικης φυσης ερωτηση, ιδανικα μην του σκιζετε το νημα. Ειδικα πριν παρει απαντηση στην ερωτηση του.

kthnxbye

Εντιτ: Τροποποιησα τον τιτλο, οσο πιο περιγραφικος τοσο το καλυτερο για να βρισκουμε λυση στο προβλημα μας :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kthulhou είπε

πήγαινε στις ρυθμίσεις, στη (φροντίδα συσκευής) μπαταρία κ θα σου έχει γράφημα για τη χρήση της μπαταρίας

δες αν τις ώρες που ανησυχείς, αν αυξήθηκε η χρήση της μπαταρίας => κάποιος λειτουργούσε το κινητό

Εκείνη την ώρα φόρτιζε, και όταν το βρήκα ήταν πετάμενο κάτω να φορτίζει...όπως και να έχει βρήκα την άκρη με ένα "app Usage "λέγεται, όλα λεπτομερώς,  το γράφω για όσους μπορούν  να ψάχνουν κάτι ανάλογο.

Επεξ/σία από Nikcv
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...