Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα το πρωί ραπιντ τεστ σε αυτά που είναι ανά δήμους τα δωρεάν. Μου είπε ο υπάλληλος θα με πάρουν τηλ στο μισάωρο αν είμαι θετικός η θα μου στείλουν σμσ γύρω στις 8και αν είμαι αρνητικός.

Δεν έχω καμία ενημέρωση τι φάση αργούν τοσο πολύ? Έχει συμβεί σε κανέναν? 

(τσέκαρα τα στοιχεία δεν είχε λάθος στον αριθμό κιν) 

Δημοσ.

Μου έτυχε και εμένα να μην έχω καμία ενημέρωση.

Σε καταλαβαίνω. Είχα μπει και γω σε σκέψεις μήπως έγραψαν λάθος το τηλέφωνό μου.

Ήταν σαν να μην το έκανα από τη στιγμή που δεν είχα καμία απάντηση.

Δημοσ.

Μην ανησυχείς τα ίδιο έγινε και στην κόρη μου Χθες έκανε και δεν τις έχουν στείλει τιποτα μέχρι σημερα

No news good news.

• Like 1
Δημοσ.

Αν όμως θες να ταξιδέψεις με πλοίο η λεωφορείο κλπ, υπάρχει καταχωρημένο στο gov.gr για να κατεβάσεις την βεβαίωση πως βγήκε αρνητικό;

Δημοσ.

Κακως που επιτρεπουν μετακινησεις χωρις πιστοποιητικο εμβολιασμου. Ή ας επωμιζεται το κοστος του ραπιντ, αυτος που το κανει.

• Like 4
  • Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xgol είπε

Κακως που επιτρεπουν μετακινησεις χωρις πιστοποιητικο εμβολιασμου. Ή ας επωμιζεται το κοστος του ραπιντ, αυτος που το κανει.

Έγραψα και έσβησα το μήνυμα 5 φορές γιατί δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση σε ένα φόρουμ. Θα μου πεί κάποιος ότι μπορούσες απλά να το προσπεράσεις, το έχω κάνει άλλωστε πολλές φορές. Θα γράψω απλά ένα... κρίμα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, G30RGE είπε

Έγραψα και έσβησα το μήνυμα 5 φορές γιατί δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση σε ένα φόρουμ. Θα μου πεί κάποιος ότι μπορούσες απλά να το προσπεράσεις, το έχω κάνει άλλωστε πολλές φορές. Θα γράψω απλά ένα... κρίμα.

Αν εχεις επιχειρηματα για το αντιθετο, μπορεις να τα εκθεσεις. Δεν σε πιεζει κανενας να επιχειρηματολογησεις βεβαια κατα των αυτονοητων, το καταλαβαινω. 

• Like 1
Δημοσ.

Οσες φορές έχω κάνει το μηνυμα μου έρχεται μετά τις 10 το βράδυ.

Αν περάσει το μισάωρο είσαι αρνητικός. 

Το προηγούμενο Σάββατο έκανα ραπιντ γύρω στη 1 το μεσημέρι και το sms ήρθε 11:39 το βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, thant είπε

Μου έτυχε και εμένα να μην έχω καμία ενημέρωση.

Σε καταλαβαίνω. Είχα μπει και γω σε σκέψεις μήπως έγραψαν λάθος το τηλέφωνό μου.

Ήταν σαν να μην το έκανα από τη στιγμή που δεν είχα καμία απάντηση.

τελικα δεν σου εστειλαν ποτε ουτε την επομενη μερα??

11 ώρες πριν, Figantu είπε

Και εμενα ακριβως τα ιδια μου ειπαν και το sms ηρθε την επομενη μερα

τι ωρα περιπου εμενα ακομα τπτ

4 ώρες πριν, cumulus είπε

Μην ανησυχείς τα ίδιο έγινε και στην κόρη μου Χθες έκανε και δεν τις έχουν στείλει τιποτα μέχρι σημερα

No news good news.

εχει καμια ενημρωση??

οκ απο οτι καταλαβα με τηλεφωνο εισαι θετικος με σμσ την εμπομενη η καθολου αρνητικος

υγ

για τα υπολοιπα χιλια συγνωμη γκαις μην αναφερετε περι κρατους κτλ καλο ειναι να τα διαγραψετε κιολας γιατι θα σβησουν το θεμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...