rudigarcia222 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Έκανα το πρωί ραπιντ τεστ σε αυτά που είναι ανά δήμους τα δωρεάν. Μου είπε ο υπάλληλος θα με πάρουν τηλ στο μισάωρο αν είμαι θετικός η θα μου στείλουν σμσ γύρω στις 8και αν είμαι αρνητικός. Δεν έχω καμία ενημέρωση τι φάση αργούν τοσο πολύ? Έχει συμβεί σε κανέναν? (τσέκαρα τα στοιχεία δεν είχε λάθος στον αριθμό κιν)
christakos07 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Αρνητικός είσαι. Φίλος έλαβε το απαντητικό sms μια μέρα αργότερα. Συμβαίνουν αυτά. 1
thant Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μου έτυχε και εμένα να μην έχω καμία ενημέρωση. Σε καταλαβαίνω. Είχα μπει και γω σε σκέψεις μήπως έγραψαν λάθος το τηλέφωνό μου. Ήταν σαν να μην το έκανα από τη στιγμή που δεν είχα καμία απάντηση.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 δεν ξερω κανέναν που να του ήρθε αρνητικό σμσ. πρωτη φορά ακουω οτι στέλνουν.
Figantu Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Και εμενα ακριβως τα ιδια μου ειπαν και το sms ηρθε την επομενη μερα 1
cumulus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μην ανησυχείς τα ίδιο έγινε και στην κόρη μου Χθες έκανε και δεν τις έχουν στείλει τιποτα μέχρι σημερα No news good news. 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Αν όμως θες να ταξιδέψεις με πλοίο η λεωφορείο κλπ, υπάρχει καταχωρημένο στο gov.gr για να κατεβάσεις την βεβαίωση πως βγήκε αρνητικό;
xgol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Κακως που επιτρεπουν μετακινησεις χωρις πιστοποιητικο εμβολιασμου. Ή ας επωμιζεται το κοστος του ραπιντ, αυτος που το κανει. 4 1 3
G30RGE Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, xgol είπε Κακως που επιτρεπουν μετακινησεις χωρις πιστοποιητικο εμβολιασμου. Ή ας επωμιζεται το κοστος του ραπιντ, αυτος που το κανει. Έγραψα και έσβησα το μήνυμα 5 φορές γιατί δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση σε ένα φόρουμ. Θα μου πεί κάποιος ότι μπορούσες απλά να το προσπεράσεις, το έχω κάνει άλλωστε πολλές φορές. Θα γράψω απλά ένα... κρίμα. 2 1
xgol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, G30RGE είπε Έγραψα και έσβησα το μήνυμα 5 φορές γιατί δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση σε ένα φόρουμ. Θα μου πεί κάποιος ότι μπορούσες απλά να το προσπεράσεις, το έχω κάνει άλλωστε πολλές φορές. Θα γράψω απλά ένα... κρίμα. Αν εχεις επιχειρηματα για το αντιθετο, μπορεις να τα εκθεσεις. Δεν σε πιεζει κανενας να επιχειρηματολογησεις βεβαια κατα των αυτονοητων, το καταλαβαινω. 1
dimitrisRT Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Οσες φορές έχω κάνει το μηνυμα μου έρχεται μετά τις 10 το βράδυ. Αν περάσει το μισάωρο είσαι αρνητικός. Το προηγούμενο Σάββατο έκανα ραπιντ γύρω στη 1 το μεσημέρι και το sms ήρθε 11:39 το βράδυ. 1
onelonelystar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 γενικά αργεί αλλά έρχεται. αν είσαι θετικός σε καλούν εντός μισάωρου. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, thant είπε Μου έτυχε και εμένα να μην έχω καμία ενημέρωση. Σε καταλαβαίνω. Είχα μπει και γω σε σκέψεις μήπως έγραψαν λάθος το τηλέφωνό μου. Ήταν σαν να μην το έκανα από τη στιγμή που δεν είχα καμία απάντηση. τελικα δεν σου εστειλαν ποτε ουτε την επομενη μερα?? 11 ώρες πριν, Figantu είπε Και εμενα ακριβως τα ιδια μου ειπαν και το sms ηρθε την επομενη μερα τι ωρα περιπου εμενα ακομα τπτ 4 ώρες πριν, cumulus είπε Μην ανησυχείς τα ίδιο έγινε και στην κόρη μου Χθες έκανε και δεν τις έχουν στείλει τιποτα μέχρι σημερα No news good news. εχει καμια ενημρωση?? οκ απο οτι καταλαβα με τηλεφωνο εισαι θετικος με σμσ την εμπομενη η καθολου αρνητικος υγ για τα υπολοιπα χιλια συγνωμη γκαις μην αναφερετε περι κρατους κτλ καλο ειναι να τα διαγραψετε κιολας γιατι θα σβησουν το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις